VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Xenony vs. Novy cestny zakon

Goto down 
+13
Woody33
Tuningboy12
455BI
01lukasss01
Kukino2611
baciluss
MIRECC
Matko11
Marshall_G_IV
synak
Lucko
Lue121
Snake24
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
barborka
Autoškolák
Autoškolák
barborka

Male
Vek : 39
Registrácia : 05.01.2010
Počet príspevkov : 53
Auto : VW Bora Vároš AJM 1,9 TDi PD 85 Kw 6 kvalt

Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Icon_minitime12/2/2011, 20:10

pocuj ja riesim uz len tie gyroskopy a idem ich objednavat ale este jedna vec co ma zaujima okrem tych co som ti pisal do PM ma zaujima este ci pri montazi tych drziakov tych cidiel je na karoserii uz nejaka predpripava na ich upenvenie alebo je nieco potrebne vymyslat na ich uchytenie inak bud tak dobry a posli mi link na tu sadu od kufatecu lebo ta cena co si tu dal je dobra vzal by som to ale ja som nasiel iba taku za 300 eur u kufatecu tak mi posli link prosim vdaka
Návrat hore Goto down
TDC
Autoškolák
Autoškolák
TDC

Male
Vek : 40
Registrácia : 28.09.2010
Počet príspevkov : 147
Auto : VW Golf 4 1.9TDi

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Icon_minitime12/2/2011, 20:48

http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p450_c22_Auto-Leveling-Headlights-Retrofit-VW-Golf-4-before-08-02-w-HID.html/beschreibung/#subaction_div

hlavne si tam pozri svoju motorizaciu !! ..
a je tam predpriprava, teda ja som mal, ked som to tam daval ..
Návrat hore Goto down
TDC
Autoškolák
Autoškolák
TDC

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Icon_minitime12/2/2011, 20:51

Woody33 napísal:
455BI napísal:
Very Happy Mal by si ich mať za ľavým predným a pravým zadným kolesom. Foto nemám.

hmm a to normalne vo vnutornom blatniku ci za nim? cize ked sa kuknem ku kolesu mal by som daco zbadat

Very Happy Very Happy no asi tam nic nemas , ked tam nevidis nic navysse Very Happy Very Happy .. pozri si ten odkaz na kufatec a tie tycky strieborne by si tam mal vidiet Very Happy alebo zapni svetla a niekoho posad do kufra a ked sa svetla nehybu, tak tam mas "NIC" Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
barborka
Autoškolák
Autoškolák
barborka

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Icon_minitime13/2/2011, 10:36

TDC napísal:
http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p450_c22_Auto-Leveling-Headlights-Retrofit-VW-Golf-4-before-08-02-w-HID.html/beschreibung/#subaction_div

hlavne si tam pozri svoju motorizaciu !! ..
a je tam predpriprava, teda ja som mal, ked som to tam daval ..

ved presne tuto somnasiel aj ja ale on pisal ze ju kupil za nejakych 180 eur plus posta a to mi chces povedat ze za rok odkedy to kupoval on to zdrazelo skoro o 130 eur ??? to je dost no Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
TDC
Autoškolák
Autoškolák
TDC

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Icon_minitime13/2/2011, 13:32

no ja neviem ci to zdrazelo, ja som to kupoval tuto .. napis mu pmku, ze co bral on .. vies, mas to sice 300 eciek, ale ked ta 3krat zastavia, tak to mas tolko isto ..
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Icon_minitime13/2/2011, 13:48

Presne som platil aj s poštovným 234,70 Eur.
Ale ako som teraz pozeral, zmenili nielen ceny ale aj čísla tovarov.
Návrat hore Goto down
barborka
Autoškolák
Autoškolák
barborka

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Icon_minitime14/2/2011, 16:05

ako pises zmenili ceny a to rapidne sakra Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Icon_minitime14/2/2011, 17:08

..mna by zaujimalo co sa vam na tych xenonoch tak paci???naG4 dost dobre svietia svetla,tak potom???su to len zbytocne vyhodene ecka...
Návrat hore Goto down
barborka
Autoškolák
Autoškolák
barborka

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Icon_minitime14/2/2011, 17:51

no asi mas pravdu ale asi si este nesiel na bore co ma svetla 11 rokov stare a majitel pred tebou do nich zalozil 100 W ziarovky,mal som tie setla rozlepene a na parabole na pohlad nebolo nic vidno no na dotyk je tam mnozstvo malich dobiek kde sa ten chrom olupuje a preto ta svietitvost klesla v mojom pripade asi o 80 % ja som v poslednej dobe mohol kludne jazdit z dialkovymi a nik mi ani len neblikol lebo som ani neoslnoval a pritom svetla som mal nastavene spravne.Xenony som nejako nechcel rieist ani ja ale prisla moznost kupit svetla za par ecok(cena za ktoru by som nekupil ani len nove halogenove svetla) tak som ich vzal a tak teda to chcem rozbehat ako to ma byt spravne. Cool
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Icon_minitime14/2/2011, 21:57

gabesz0102 napísal:
..mna by zaujimalo co sa vam na tych xenonoch tak paci???naG4 dost dobre svietia svetla,tak potom???su to len zbytocne vyhodene ecka...
Mne neide o to, či sú xenóny pekné, alebo nie. Napokon originálne G4 xenóny nie sú nejak extra estetické...
K tým klasickým svetlám: pred VW som mal jazdil 4 roky na Fabii a tá mala fantasticky svietiace svetlá - pri nočnej jazde som sa v aute cítil bezpečne. Potom som si kúpil Golfíka, ktorý svietil oproti Fabii veľmi slabo - hlavne keď bola mokrá vozovka - mnohokrát som skoro nič nevidel a ja som ten pocit bezpečnosti totálne stratil... Keďže v aute sa nevozím sám, ale aj manželka a 2 malé deti, nechcel som riskovať ich bezpečnosť, tak som začal riešiť problém svetiel - Bola to dlhá cesta, ale ani halier, či cent nepovažujem za zbytočne vyhodený peniaz, čo som do toho investoval... Som s nimi spokojný Smile
Návrat hore Goto down
kaybi
Vodič
Vodič
kaybi

Male
Vek : 34
Registrácia : 26.04.2010
Počet príspevkov : 245
Auto : VW GOLF IV 1.9TDI 81KW r.v.1998

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Icon_minitime15/2/2011, 00:22

ha mam obycajne halogenove a presne tak ako povedal 455BI ked poprsi tak nevidim ani hovno a v prvom rade ide o to aby som nieco videl a nesiel ako puk na matkovo ako sa to teraz stava...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Xenony vs. Novy cestny zakon
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» slabe xenony
» ake xenony?
» Xenony G V

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: