VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Prerobené ovládanie okien

Goto down 
+10
Veduci
seven72
johny5
nikibad
SPIKEBOY
Jojo sdi
Kukino2611
mako
455BI
marekvk
14 posters
AutorSpráva
marekvk
Začiatočník
Začiatočník
marekvk

Male
Vek : 38
Registrácia : 13.04.2009
Počet príspevkov : 4
Auto : Golf 4, 1,9 TDi 81kW, 2000

Prerobené ovládanie okien Empty
OdoslaťPredmet: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime6/11/2009, 16:23

Nazdar Golfisti !

Rád by som vedel Váš názor na toto:

Mám v Golfíku prerobené elektrické okná, keďže boli iba kľučky tak predchádzajúci majiteľ potiahol elektrinu
na stredový panel, no tak amatérsky je to spravené, že mám dosť.

Tu je obrázok:

http://www.pict.com/view/1926596/0/golfelektrina

Poraďte mi please, akým spôsobom by som to urobil, aby to vrámci možností vyzeralo nejak ľudsky.

Ďakujem vopred.
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime6/11/2009, 16:46

Tak toto nemá chybuuuuuu! Prerobené ovládanie okien Icon_twisted
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime6/11/2009, 16:47

A to si videl, keď si to auto kúpil???? Aké tam máš ešte prerábky? Prerobené ovládanie okien Icon_lol
Návrat hore Goto down
marekvk
Začiatočník
Začiatočník
marekvk

Male
Vek : 38
Registrácia : 13.04.2009
Počet príspevkov : 4
Auto : Golf 4, 1,9 TDi 81kW, 2000

OdoslaťPredmet: RE: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime6/11/2009, 16:58

Našťastie je to jediná "prerábka". Auto ide jak lusk, jedine toto je otras, tak premýšľam čo s tým.
Návrat hore Goto down
mako
Pretekár
Pretekár
mako

Male
Vek : 47
Registrácia : 23.05.2008
Počet príspevkov : 302
Auto : VW Golf IV 1,9 TDI Variant 74 kw AXR

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime6/11/2009, 17:00

Tomu čo to robil len do rúk nasrať a tri týždne nepustiť k vode! Prerobené ovládanie okien Icon_evil
Návrat hore Goto down
Kukino2611
Pretekár
Pretekár
Kukino2611

Male
Vek : 36
Registrácia : 08.08.2009
Počet príspevkov : 498
Auto : Ex:škoda 125,Bolf-1.6SR(šmoulinka),renault laguna...aktual:mk3 gti a polo 6n

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime6/11/2009, 18:24

skus si zohnat dverove tapacíri z auta v ktorom elektricke je...a napoj to na tie vypinace...a hentu hnusobu vyod..alebo lacnejsia varianta- kup 2rovnake spinace na ovladanie okien a prerob si ten ten stredovy panel...
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime6/11/2009, 18:30

Ono to neni najhorsie,len mu asi odisiel ten praví vypínac a takto ogrcane ho nahradil inym...
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime6/11/2009, 19:38

Podobne riešené to má jeden nemenovaný z fóra (tlačítka má všetky také, ako je na obrázku vpravo ehm, pardon vlavo Laughing).
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime7/11/2009, 22:24

ten vlavo to su origo nie videl som ich uz na viacerych golfoch.Ale asi mu odydiel ten na pravo a dal tam taku sracku zozen,taky co mas na lavo. Alebo ako uz pisali tapaciri na ovladanie el.okien
Návrat hore Goto down
johny5
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 44
Registrácia : 26.11.2007
Počet príspevkov : 45
Auto : GOLF IV 1.9 TDI PD 74kw AXR

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime7/11/2009, 22:41

sestra kupila golfa zo ziliny ma to tak isto.teda ma take ovladace jak mas v lavo to bidu asi origo,ten pravy sa mu asi po..... tak tam dal nejaku nudzovku.
Návrat hore Goto down
mako
Pretekár
Pretekár
mako

Male
Vek : 47
Registrácia : 23.05.2008
Počet príspevkov : 302
Auto : VW Golf IV 1,9 TDI Variant 74 kw AXR

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime8/11/2009, 11:35

To ovládanie mi pripomína vypínače v mojej Nive Prerobené ovládanie okien Icon_biggrin Mal som dva Golfy bez elektriny,radšej ručný pohon ako takýto grc! Prepáč!
Návrat hore Goto down
seven72
Pilot
Pilot
seven72

Male
Vek : 41
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 793
Auto : VW G 3 1,8 (ABS)

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime8/11/2009, 12:09

GOLF 4 a bez el. okien? to bola daka socialka?
Návrat hore Goto down
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male
Registrácia : 02.05.2009
Počet príspevkov : 119
Auto : VW Golf IV 1.9 TDi | AHF 81kW

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime8/11/2009, 14:19

Ja som bol pozerat jedneho golfika a mal tam presne takto dorobene stahovanie okien, ked som to videl, otocil som sa na pete a zamaval mu Very Happy Je to otrasne a nechci vediet kolko je roboty kebyze to chces potiahnut do dveri jak ma byt ...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime9/11/2009, 00:45

potiahnut to do prednych dveri nie je nic take strasne..otazkou je len aky si sikovny..ci by si to prekabloval na origo tapace s elektrikou v nich alebo len ludsky doriesit ten panel co tam mas...
a co sa tyka toho ci to je origo...nazvyme to nieco ako polo origo...robila to jedna firma v DE ako sadu pre socialne modely G4..v cene boli motory + kablovanie a riesenie cez tento stredny panel + zaslepky na dvere na miesto kde boli svihadla
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime9/11/2009, 15:22

ak chces aby to vyzeralo good, tak len tie origo tapacire s el. oknami a potiahnut kable tak. Daj si do profilu odkial si a mozno dake tapacire doma vyhrabem...ale postou to riesit je nezmysel.
Návrat hore Goto down
joy_pu
Vodič
Vodič
joy_pu

Male
Vek : 43
Registrácia : 07.04.2008
Počet príspevkov : 295
Auto : golf IV 1.4 16V BCA

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime9/11/2009, 20:25

len dat tam tapec z el. okien nie je zase take lahke prekablovat nie je problem ale u spolujazca je problem ten ze tam je namiesto tlacitka na el. okna spravene rucne nastavenie spatneho zrkadla. cize musis si dorobit aj el. spatne zrkadla
Návrat hore Goto down
tdi_racer
Autoškolák
Autoškolák
tdi_racer

Male
Vek : 35
Registrácia : 15.09.2009
Počet príspevkov : 139
Auto : VW Golf 4 tdi (66kw) AGR 1999 (12)

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime23/4/2010, 18:14

seven72 napísal:
GOLF 4 a bez el. okien? to bola daka socialka?
no a ja mam tiez golf 4 bez elektrickych okien a vobec mi to nevadi Smile aspon sa nema co do.ebat  a komu sa nelubi tak si moze vystupit a ist pesi Very Happy 
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Prerobené ovládanie okien   Prerobené ovládanie okien Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Prerobené ovládanie okien
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Ovladanie svetiel
» Dialkove ovladanie
» Dialkove ovladanie kde?
» Dialkove ovladanie
» ovladanie zrkadla z vnutra

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: