VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

ovladanie zrkadla z vnutra

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male
Vek : 37
Registrácia : 15.05.2008
Počet príspevkov : 371
Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline

ovladanie zrkadla z vnutra Empty
OdoslaťPredmet: ovladanie zrkadla z vnutra   ovladanie zrkadla z vnutra Icon_minitime23/8/2009, 11:56

chlapci taky problem mam,ze foter mi odlomil joystick na ovladanie spätnych zrkadiel,nemate o tom nejaku stranku.kde sa to da objednat alebo kupit?.diks Idea
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: ovladanie zrkadla z vnutra   ovladanie zrkadla z vnutra Icon_minitime23/8/2009, 14:10

skus nejaky rozpredaj alebo vrakac
ak nic nenajdes
cislo dielu 1J1 959 565 E (posledne pismeno sa moze menit v zavislosti od vybavy)..ak sa rozhodnes teda pre novy..tak mi napis PM a mozme to prekonzultovat...resp.aj ked budes zhanat pouzity...snaz sa zohnat presne taky aky mas..aby nevznikli zbytocne komplikacie s nekompatibilitou
apropo cena noveho je cca 22 E
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male
Vek : 37
Registrácia : 15.05.2008
Počet príspevkov : 371
Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline

OdoslaťPredmet: Re: ovladanie zrkadla z vnutra   ovladanie zrkadla z vnutra Icon_minitime23/8/2009, 21:01

cavko no ved toto ze ja mam auto dovoz s talianska a na nete som videl cosi take ale polohy na joystiku su ze r 0 p a celkom naprava taka sipka co znamena ze sa spetne sklapaju samee ale taketo joystiky som na nete nevidel a myslis ze bude pasovat a taky normal co ma polohy r p a ohrev hm
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: ovladanie zrkadla z vnutra   ovladanie zrkadla z vnutra Icon_minitime

Návrat hore Goto down

ovladanie zrkadla z vnutra
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» tecie mi voda do vnutra!!!!
» Dialkove ovladanie kde?
» Ovladanie svetiel
» Dialkove ovladanie

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: