VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie

Goto down 
+5
fofko
djpetersnv
Jecad
mato88
kisso147369
9 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie   pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie - Stránka 2 Icon_minitime6/4/2008, 19:28

Takže tu som upol jeden odkaz na foto. Sú tam dva červené krúžky. Bohatodť zmesy sa nastavuje tým na vrchu. A ten druhý dolu, to je to čo som písal. Ale odporučil by som ti, aby si si dal poriadne pozrieť predstih a tie podtlakové hadičky čo su na karbeci treba vymeniť všetky. Možno ti padajú otáčky aj kvôli tomu. Keď sa motor zohreje, tak sa môžu aj tie hadičky pozohrievať a prepúšťať falošný vzduch. Ja na mojom keď som to vymenil a skontroloval po dvoch rokoch, tak to bola katastrofa. Asi by aj nebolo od veci tie hadičky niečím separovať. Ale aj tak tým teplom to pracuje. Skrátka to vymeň a jedná možnosť vylúčená...
A čo sa týka emisií, Takže ak to budeš nastavovať, bohatosť nedávaj príliš vysokú. Najlepšie to zistíš zo sviečok či ti dobre odpaluje. To zn: Biela farba sviečky - málo zmesy, čierna farba sviečky - veľa zmesy. Treba aby bola jemne hnedá do takej tehlovej farby... Vtedy by mala byť zmes akurát. Auto musí ísť normálne, plynulo, žiadne sekanie ani trhanie. Auto musí reagovať hneď na plyn, nesmie pri zošlápnutí plynu na podlahu sa zadusiť, musí ísť hneď do otáčiek... (samo že toto všetko treba trpezlivo odskúšať a naladiť) Ono v dobrom servise by to mali vedieť, Ale zo skúseností viem, že to tak nieje a preto som to tu aspon trochu popísal...

http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=5faa6debd056d5a0bbf3bde6eabf2758
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie   pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie - Stránka 2 Icon_minitime6/4/2008, 19:39

zajdi za milosom kisso na to bude mat urcitr cas ale na vyvaracky naozaj nema cas v piatok robil milko asi do siedmej takze ma naozaj toho stale vela ale v poho chod za nim, napoji ti auto na masinu a vsetko bude OK nastavene mne tak nastavoval kadetta
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie   pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie - Stránka 2 Icon_minitime6/4/2008, 19:47

Ak je tu takáto možnosť, tak neváhaj...
Návrat hore Goto down
kisso147369
Autoškolák
Autoškolák
kisso147369

Male
Vek : 35
Registrácia : 24.02.2008
Počet príspevkov : 85
Auto : vw golf 2-- 1.6 51kW

OdoslaťPredmet: Re: pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie   pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie - Stránka 2 Icon_minitime24/4/2008, 17:52

ono som nastavil volnobeh aj bohatost zmesi a robilo to menej....ale potom som nabil baterku a zacalo to robit vzdy nielen ked sa zohreje.......uz iba alternator moze byt??
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie   pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» pri zohriati motora padnu otacky
» ZA JAZDY ZACNE VYNECHAVAT A STRATI VYKON
» prestali blikat smerovky pri zamknuti/odomknuti a nefunguju zadne okna

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: