Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie 6/4/2008, 19:28 | |
| Takže tu som upol jeden odkaz na foto. Sú tam dva červené krúžky. Bohatodť zmesy sa nastavuje tým na vrchu. A ten druhý dolu, to je to čo som písal. Ale odporučil by som ti, aby si si dal poriadne pozrieť predstih a tie podtlakové hadičky čo su na karbeci treba vymeniť všetky. Možno ti padajú otáčky aj kvôli tomu. Keď sa motor zohreje, tak sa môžu aj tie hadičky pozohrievať a prepúšťať falošný vzduch. Ja na mojom keď som to vymenil a skontroloval po dvoch rokoch, tak to bola katastrofa. Asi by aj nebolo od veci tie hadičky niečím separovať. Ale aj tak tým teplom to pracuje. Skrátka to vymeň a jedná možnosť vylúčená... A čo sa týka emisií, Takže ak to budeš nastavovať, bohatosť nedávaj príliš vysokú. Najlepšie to zistíš zo sviečok či ti dobre odpaluje. To zn: Biela farba sviečky - málo zmesy, čierna farba sviečky - veľa zmesy. Treba aby bola jemne hnedá do takej tehlovej farby... Vtedy by mala byť zmes akurát. Auto musí ísť normálne, plynulo, žiadne sekanie ani trhanie. Auto musí reagovať hneď na plyn, nesmie pri zošlápnutí plynu na podlahu sa zadusiť, musí ísť hneď do otáčiek... (samo že toto všetko treba trpezlivo odskúšať a naladiť) Ono v dobrom servise by to mali vedieť, Ale zo skúseností viem, že to tak nieje a preto som to tu aspon trochu popísal...
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=5faa6debd056d5a0bbf3bde6eabf2758 | |
|
djpetersnv Pilot
Vek : 35 Registrácia : 11.12.2007 Počet príspevkov : 806 Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T Bydlisko : Spišská Nová Ves
| Predmet: Re: pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie 6/4/2008, 19:39 | |
| zajdi za milosom kisso na to bude mat urcitr cas ale na vyvaracky naozaj nema cas v piatok robil milko asi do siedmej takze ma naozaj toho stale vela ale v poho chod za nim, napoji ti auto na masinu a vsetko bude OK nastavene mne tak nastavoval kadetta | |
|
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie 6/4/2008, 19:47 | |
| Ak je tu takáto možnosť, tak neváhaj... | |
|
kisso147369 Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 24.02.2008 Počet príspevkov : 85 Auto : vw golf 2-- 1.6 51kW Bydlisko : spisska nova ves
| Predmet: Re: pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie 24/4/2008, 17:52 | |
| ono som nastavil volnobeh aj bohatost zmesi a robilo to menej....ale potom som nabil baterku a zacalo to robit vzdy nielen ked sa zohreje.......uz iba alternator moze byt?? | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: pri zohriati na neutrale zacne blikat dobyjanie | |
| |
|