| Cena prestavby ? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
nixter Začiatočník
Registrácia : 05.10.2009 Počet príspevkov : 5
| Predmet: Cena prestavby ? 5/10/2009, 19:03 | |
| Caute takze som tu novy a mam mozno blbu otazku ale tu je.. Priblizne opakujem priblizne kolko by stala taka prestavba dvojkoveho golfiku myslim po vizualnej stranke aby to vyzeralo naozaj dobre.. viem ze je vela ludi a firiem preto chcem vediet pribliznu sumu... jednalo by sa hlavne o zovnajsok, proste spravit z auta nieco podobne ako je mozne vidiet na obrazkoch v galerii kde su fakt pekne kusy... DIk za odpovede chalani | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Cena prestavby ? 5/10/2009, 19:06 | |
| - nixter napísal:
- Caute takze som tu novy a mam mozno blbu otazku ale tu je.. Priblizne opakujem priblizne kolko by stala taka prestavba dvojkoveho golfiku myslim po vizualnej stranke aby to vyzeralo naozaj dobre.. viem ze je vela ludi a firiem preto chcem vediet pribliznu sumu... jednalo by sa hlavne o zovnajsok, proste spravit z auta nieco podobne ako je mozne vidiet na obrazkoch v galerii kde su fakt pekne kusy... DIk za odpovede chalani
..podľa toho čo by si na ňom xel meniť???...tuzing typu:čo pumpa dala ťa wela nevyjde | |
|
| |
nixter Začiatočník
| Predmet: Re: Cena prestavby ? 5/10/2009, 19:09 | |
| no jednalo by sa o nove plachy zvonku, povedzme precalunenie do koze... tot hlavne veci... svetla a ine detaily neratam... jedna sa mi hlavne o narazniky,kapotu atd. proste velke casti auta nie detaily diiik | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Cena prestavby ? 5/10/2009, 19:13 | |
| - nixter napísal:
- no jednalo by sa o nove plachy zvonku, povedzme precalunenie do koze... tot hlavne veci... svetla a ine detaily neratam... jedna sa mi hlavne o narazniky,kapotu atd. proste velke casti auta nie detaily diiik
..tak tu máš zhruba cennik ND,prepočítaj si to na eurá a budeš v obraze! http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?PHPSESSID=pk63a3sm4u4jn519sd7vvtfoc7 | |
|
| |
nixter Začiatočník
| Predmet: Re: Cena prestavby ? 5/10/2009, 19:17 | |
| - gabesz0102 napísal:
- nixter napísal:
- no jednalo by sa o nove plachy zvonku, povedzme precalunenie do koze... tot hlavne veci... svetla a ine detaily neratam... jedna sa mi hlavne o narazniky,kapotu atd. proste velke casti auta nie detaily diiik
..tak tu máš zhruba cennik ND,prepočítaj si to na eurá a budeš v obraze! http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?PHPSESSID=pk63a3sm4u4jn519sd7vvtfoc7 Dik aspon mam sajnu btw oni sa este stale vyrabaju aj nove diely ? zjavne hej len mi to pride cudne ze aj do starsich aut ako toto sa daju kupit nove veci... a este otazka... je to relativne ale kolko moze stat montaz seckeho co by som kupil... proste zbuchat to vsetko dokopy a osadit na auto hm ? dik | |
|
| |
mako Pretekár
Vek : 47 Registrácia : 23.05.2008 Počet príspevkov : 302 Auto : VW Golf IV 1,9 TDI Variant 74 kw AXR Bydlisko : SPA Brusno
| Predmet: Re: Cena prestavby ? 5/10/2009, 19:23 | |
| 33 193,91 Eur,zhruba. Prepáč., ale ja som musel, lebo tvoje otázky sú fakt konkrétne . | |
|
| |
nixter Začiatočník
| Predmet: Re: Cena prestavby ? 5/10/2009, 19:25 | |
| - mako napísal:
- 33 193,91 Eur,zhruba. Prepáč., ale ja som musel, lebo tvoje otázky sú fakt konkrétne .
V pohode proste soferujem novy voz ale chcel by som nejaku staru klasiku... ako kazdy chalan fascinuju ma auta len mam v oblasti VW chaos ! tak sa pytam co taka sranda moze stat... ako priklad uvadzam tie krasavice v galerii co vyzeraju fakt dobre a zaujima ma priblizna cena takeho tuningu... nic viac | |
|
| |
SABREX Profík
Vek : 112 Registrácia : 09.06.2008 Počet príspevkov : 1247 Auto : VW GOLF MKIV kombajn Bydlisko : D.K.
| Predmet: Re: Cena prestavby ? 5/10/2009, 21:15 | |
| záleží čo máš -aký základ. | |
|
| |
VILKO G1 Pilot
Registrácia : 13.05.2008 Počet príspevkov : 773 Auto : Golf 1 1.6 D VILKO Bydlisko : MARTIN
| Predmet: Re: Cena prestavby ? 6/10/2009, 20:54 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Cena prestavby ? | |
| |
|
| |
| Cena prestavby ? | |
|