VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Brzdy ? cca cena

Goto down 
+9
mato88
MIWOGOLF
Matko11
nikibad
ivco85
johny5
455BI
Dreik
Kozel
13 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
Kozel
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 34
Registrácia : 27.08.2009
Počet príspevkov : 19
Auto : Golf IV, 1.9TDI, 74 - 96 ( v papieroch mam ale je upraveny, len neviem na kolko musim dat zistit :P )

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime3/10/2009, 15:34

Pls mam brzd FS 3 a potrebujem vymenit predne aj zadne kotuce aj platnicky... nevie niekdo kolko sa pohybuje cena, cisto len kotucov a platniciek, vopred dik
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime3/10/2009, 17:31

zalezi podla toho ci chces neake super ci neake obycajne?!...ja som teraz kupoval znacky DELPHI a za vsetko som dal 160eciek...je to na tebe ake chces..
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime3/10/2009, 22:29

Ja som práve dnes dal vymeniť zadné kotúče + platníčky (zn. Ferodo) a s prácou som platil dokopy 68 Eur. Minulý mesiac boli robené predné kotúče + platníčky (zn. ATE) a tam som platil 95 Eur.
Návrat hore Goto down
johny5
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 44
Registrácia : 26.11.2007
Počet príspevkov : 45
Auto : GOLF IV 1.9 TDI PD 74kw AXR

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime3/10/2009, 23:01

neviem co je lepsie usetrit, par korun a rozbit si kokos alebo zaplatit kvalitne brzdy.neviem ci zrovna DELPHI za 160e na komplet cele auto je dobra volba Brzdy ? cca cena Lol
Návrat hore Goto down
Kozel
Začiatočník
Začiatočník

Male
Auto : Golf IV, 1.9TDI, 74 - 96 ( v papieroch mam ale je upraveny, len neviem na kolko musim dat zistit :P )

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime4/10/2009, 09:11

johny5 napísal:
neviem co je lepsie usetrit, par korun a rozbit si kokos alebo zaplatit kvalitne brzdy.neviem ci zrovna DELPHI za 160e na komplet cele auto je dobra volba Brzdy ? cca cena Lol

plny suhlas Smile naku prehnanu investiciu robit nejdem potrebujem len aby to brzdilo po zime tam chcem dat FN III ale kedze us 1 000 km svieti kontrolka ze by som tie brzdy asi mal vymenit Very Happy a chodenie na ryhlostiach je niekedy nezazivne chcem vedet ze kolko je taka rozumna primerana cena za cisto material, nahodit si to tam mozem aj sam
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime4/10/2009, 09:55

Kozel napísal:
johny5 napísal:

plny suhlas Smile naku prehnanu investiciu robit nejdem potrebujem len aby to brzdilo po zime tam chcem dat FN III ale kedze us 1 000 km svieti kontrolka ze by som tie brzdy asi mal vymenit Very Happy a chodenie na ryhlostiach je niekedy nezazivne chcem vedet ze kolko je taka rozumna primerana cena za cisto material, nahodit si to tam mozem aj sam
je plno e-shopov s nahradnymi dielmi...treba si to vyhladat ..popozerat porovnat...a potom sa eventuelne pytat ktore kombinacie su overene..ale aj nato tu uz je X tem...
toto je popravde tema onicom....
ja osobne by som zvolil zlatu strednu cestu..uplne najlacnejsie nie..to byva vacsinou nejake polsko a kotuce su blato a rychlo sa prehrievaju a vlnia...a zase kupovat Top produkty nema zmysel....nejazdis really a nemas nato ani vykon....
popozeraj elit..autokelly..faro...aci...atd..ved aj tak vsetky mototechny beru diely od nich..potom sa moze tato debata niekam uberat...
lebo zatial je to ako chcem su kupit rifle....kolko by asi stali....
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime4/10/2009, 17:23

no chlapci ja skor suhlasim s ivcom...ale ked ma clowek obmedzeny rozpocet tak sa nemoze rozmachovat, a DELPHI som sa informoval su taka stredna cesta...to ze som si zjednal na taku cenu je uz moja vec...nie stale tie najdrahsie veci su najlepsie....je to kazdeho individualne rozhodnutie....ked mas prachy tak investuj, ja osobne mam aj ine vydavky ktore su o nieco dolezitejsie...
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime4/10/2009, 18:13

tak pred tyzdnom som menil zadne ATE platnicky aj kotuce cena 85eur,vymenil som si to sam
Návrat hore Goto down
johny5
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 44
Registrácia : 26.11.2007
Auto : GOLF IV 1.9 TDI PD 74kw AXR

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime4/10/2009, 22:45

nehovorim ze len drahe veci su dobre ale na brzdech sa setrit urcite neoplati.ked tam da nejake lacne pic..... a za dva mesiace sa mu pokrutia kotuce bude menit zase nove.nezabudaj na to ze je dolezite zabrzdit a nie len sa rozbehnut
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime5/10/2009, 11:06

oka berem brzdi su dolezite, ale to neznamena ze teraz ked som dal za brzdi menej ze su to smejdy...informoval som sa pred ze co a ako...a nejazdim ziadne rally ze potrebujem tam mat nieco super drahe...je to stredna cesta
Návrat hore Goto down
Kozel
Začiatočník
Začiatočník

Male

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: :)   Brzdy ? cca cena Icon_minitime5/10/2009, 14:14

Dreik napísal:
oka berem brzdi su dolezite, ale to neznamena ze teraz ked som dal za brzdi menej ze su to smejdy...informoval som sa pred ze co a ako...a nejazdim ziadne rally ze potrebujem tam mat nieco super drahe...je to stredna cesta

jop ja si ties myslim Smile a kde si to kupoval Smile bo cena pre studenta je velmi dolezita Very Happy
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime5/10/2009, 18:00

no tu v KE som to kupoval ani neviem nazov tej predajne ARP ci tak neako
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime25/3/2010, 23:03

noo takze chalani... aj mna caka vymena prednych brz aj platniciek... a mam tieto moznosti...:
1, ATE power disk + ATE platnicky.... 131,- e
2, Brembo MAX + TRW platnicky 150,- e
3, TRW kotuce + TRW platnicky 96,- e
povodne som bol rozhodnuty pre tie power disky, ale par ludi mi uz povedalo ze na obyc. ATE maju dost reklamacii.... s tymto power diskami nikto znami nema skusenost.... tie bremba su fajn... ale dost drahe asi.... a tie TRW su vraj dobre, je na ne malo reklamaci...  ktoru variantu by ste odporucili???? pripadne este nejake ine znacky???? 
Návrat hore Goto down
MIWOGOLF
Pretekár
Pretekár
MIWOGOLF

Male
Vek : 40
Registrácia : 22.02.2009
Počet príspevkov : 351
Auto : VW Golf Mk4 1.9tdi 6.6kw

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime26/3/2010, 00:18

ako citam tak vy viete kde mate chalani nakupovat ...ked uz tak riadne brzdy.... aj ked som pocul vselijake ohlasy na feroda ale kazdy je iny... a co poviete na toto vrtane kotuce vetrane znacka FERODO 280 mm .. par cena 130 eur.... su v aj v prevedeni 259mm. a zadne vyjdu na 90eur... cena v autokelly je 150 eur /ks.... mozes si pozret. a nevrtane feordo viem zohnat za 100eur..
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime26/3/2010, 00:29

golf4 zimmerman+ferodo predok:seria 35€/kus,dierkovane 68€/kus,premier platnicky 39€ alebo 55€,s cidlom 52€ alebo 73€,platnicky su sada L+P

zadok:seria 16€/kus,dierkovane 48€/kus,premier platnicky 28€ cela sada

-na vsetky ceny pre klub dole 5% z ceny
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
adrii1
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 19.05.2009
Počet príspevkov : 42

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime26/3/2010, 06:30

Ja som kupoval vo fare bendix
je to velmi dobrá značka
dokonca mi tam urobil aj lepšiu cenu
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime26/3/2010, 10:51

vdaka za tipy chalani... ale to vsetko ide uz nejako nad moj rozpocet... som chcel tak do 130e... tak viete nieco do tej ceny tak dajte typ.... a s tymi co som pisal mate ake skusenosti????
Návrat hore Goto down
Reo-Coker
Začiatočník
Začiatočník
Reo-Coker

Vek : 35
Registrácia : 29.10.2008
Auto : VW Golf 1.9 TDI 85kw

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime27/3/2010, 22:05

Cawte ja som nahodil ATE powerdisc... je to fakt super zohnal som ich z Ceska za celkom slusnu cenu... + dosticky...
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime27/3/2010, 23:59

to je aka ta slusna cena????
Návrat hore Goto down
MuFFin0
Vodič
Vodič
MuFFin0

Male
Registrácia : 25.01.2009
Počet príspevkov : 234
Auto : GIV 1,9 TDI 66kW AGR

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime28/3/2010, 16:14

ja si tiez potrebujem vymenit komplet (kotuce+platnicky vpredu aj vzadu) a moj rozpocet je tak 250 € , poradi niekto nieco co by sa take schopnejsie dalo za tuto cenu kupit?
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Brzdy ? cca cena Empty
OdoslaťPredmet: Re: Brzdy ? cca cena   Brzdy ? cca cena Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Brzdy ? cca cena
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Cena prestavby ?
» cena laku?
» Cena rozvodov
» Dovoz diskov z USA....cena?info?ako?kde?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: