| Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? | |
|
+5Marshall_G_IV SPIKEBOY Golfer jssimko Samii13 9 posters |
Autor | Správa |
---|
Samii13 Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 01.10.2009 Počet príspevkov : 10 Auto : golf IV 1,9 TDI 66 k r.v. 2001 Bydlisko : trencianske teplice
| Predmet: Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? 1/10/2009, 11:19 | |
| Rozhodol som sa, ze si kupim Golfika, preto sa vas chcem spytat ci odporucate toto auto, po pripade ci je kazove nejak moc a tak...dakujem | |
|
| |
jssimko Začiatočník
Registrácia : 05.02.2009 Počet príspevkov : 29
| Predmet: Re: Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? 1/10/2009, 17:56 | |
| - Samii13 napísal:
- Rozhodol som sa, ze si kupim Golfika, preto sa vas chcem spytat ci odporucate toto auto, po pripade ci je kazove nejak moc a tak...dakujem
Vlastné fórum je výsada dobrých značiek!!! Tak čo myslíš? Kúp ale s rozumom, prikláňaj sa k názorom skúsenejších užívateľov a takých, ktorí sú nad vecou a nebudú ti tvrdiť že len to čo majú oni v garáži je to naj... | |
|
| |
Golfer Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 08.09.2009 Počet príspevkov : 20 Auto : VW Golf IV 1.6 SR 74kW rv.1998 Bydlisko : TV
| Predmet: Re: Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? 2/10/2009, 10:21 | |
| Golfa mam 4 mesiace . Zatial mi odisiel snimac ABS na pravom prednom kolese. Dalej sa rozsypal diferencial, blbe nity . Je to skvele auto, skvele vyzera. Ja som mal na kupu smolu no. Zalezi kde a od koho kupis. Kupoval by som rocnik 2000 minimalne. Mas stovky navodov na co si davat pozor pri kupe auta...Hlavne aby si nemal kod prevodovky DUU ako ja. Vraj su najviac kazove. A este motor, ja mam 1.6 SR. Som spokojny s vykonom. Sice jazdil som predtym na formane takze pre mna je aj ta 1.6 az az. Keby som mal viac penazi mozno by som kupil 1.8 T , to musi byt sila. Niekto ti napise, ze golf sa velmi kazi, niekto ze vobec. Kazde auto ma svoje muchy. | |
|
| |
SPIKEBOY Profík
Registrácia : 01.10.2008 Počet príspevkov : 1064 Auto : PASSAT 3C Bydlisko : Nové Zámky
| |
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? 2/10/2009, 11:33 | |
| - Golfer napísal:
- Golfa mam 4 mesiace . Zatial mi odisiel snimac ABS na pravom prednom kolese. Dalej sa rozsypal diferencial, blbe nity . Je to skvele auto, skvele vyzera. Ja som mal na kupu smolu no. Zalezi kde a od koho kupis. Kupoval by som rocnik 2000 minimalne. Mas stovky navodov na co si davat pozor pri kupe auta...Hlavne aby si nemal kod prevodovky DUU ako ja. Vraj su najviac kazove. A este motor, ja mam 1.6 SR. Som spokojny s vykonom. Sice jazdil som predtym na formane takze pre mna je aj ta 1.6 az az. Keby som mal viac penazi mozno by som kupil 1.8 T , to musi byt sila. Niekto ti napise, ze golf sa velmi kazi, niekto ze vobec. Kazde auto ma svoje muchy.
jj tak tak,..a to o tych prevodovkach DUU je tiez pisane kadeco, na jednom fore ze su zleee na druhom ze su dobree, a tak,..ale pravda je ze tam tie nity miesto srobou suu,..napr. ja mam tu prevodovku a zatial (klop,klop,klop) problem nemam...ale tak to zalezi aj od toho ako s autom zaobchadzas a tak,...a ta 1.6SR je celkom pohode ked chces predbehnut predbehnes (sice zasa nie vsetko a ked chces setrit setris) ale tiez by som volil uz asi 1.8T | |
|
| |
Golfer Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 08.09.2009 Počet príspevkov : 20 Auto : VW Golf IV 1.6 SR 74kW rv.1998 Bydlisko : TV
| Predmet: Re: Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? 2/10/2009, 19:41 | |
| Tak ako pise Marshall_G_IV ta 1.6 SR je v pohode. Na 1.6 16V som nesiel mozno ide este lepsie. Spotreba je v pohode, ale ked sa rozhodnes pre 1.8 T tam bude spotreba vyssia . Zalezi kolko mas penazi. Aj napriek tomu co sa mi stalo, zase by som si kupil golfa. Auto uz mam dva dni opravene, ide tak ako islo, takze spokojnost. Akurat v diferaku to este huci, snad sa to este upravi. | |
|
| |
455BI Pretekár
Vek : 46 Registrácia : 29.04.2008 Počet príspevkov : 437 Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw Bydlisko : KE-okolie
| Predmet: Re: Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? 2/10/2009, 23:11 | |
| Auto mám 5 rokov, investujem do toho, lebo mi slúži vynikajúco. Keď sa o auto staráš (a občas ho aj počúvaš) a nenecháš opravy na poslednú minútu, všetko bude O.K. Ja mám TDI 66 kw ALH, spotreba super, chod motora po 230 tisíc km je tichý... Takže Golfa odporúčam určite! | |
|
| |
Zender Triskac Začiatočník
Registrácia : 14.04.2008 Počet príspevkov : 29 Auto : VW Golf IV TDI 110 kW
| Predmet: Re: Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? 8/11/2009, 18:42 | |
| poslal som ti suk..spravu... Ak mam pravdu povedat...ja som spokojny....a GIV je GIV.... ale skor by som ten diesel ako mam ja...110 kw,...sila ako u 1.8 T ... no diesel ma daleko lepsi krutak...a o spotrebe ani nehovorim... | |
|
| |
ferr0 Autoškolák
Vek : 40 Registrácia : 12.12.2007 Počet príspevkov : 80 Auto : * JeDnOZnAcNe * Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? 12/11/2009, 10:16 | |
| | |
|
| |
Samii13 Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 01.10.2009 Počet príspevkov : 10 Auto : golf IV 1,9 TDI 66 k r.v. 2001 Bydlisko : trencianske teplice
| Predmet: Re: Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? 3/5/2010, 19:57 | |
| Tak po dlhom case som tu opet, predsa len to bude golfik a podla vsetkeho 1.6 highline r. v. 2000, uz ho len doviest, tak zatoal len tak potichu aby som to nezakrikol..a dakujem za nazory:) | |
|
| |
triple777 Začiatočník
Registrácia : 23.06.2009 Počet príspevkov : 20 Auto : GOLF IV 1.9 TDi 110 k AHF Bydlisko : okolie BY
| Predmet: Re: Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? 14/6/2010, 20:33 | |
| ja ho mam uz rok a jazdi uplne v pohode aj ked uz ja na nom moc nejazdim lebo jazdi na nom moja buduca zena a nechce sa s nim akosi rozlucit tak jazdim teraz an aute co som jej povodne kupil....takze golf je super volba | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? | |
| |
|
| |
| Chcem si kupit Golfa IV, odporucate?Oplati sa to auticko? | |
|