VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Odomykanie dverí zvnútra + kufor

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
tibkac
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 37
Registrácia : 17.09.2009
Počet príspevkov : 5
Auto : Golf IV.

Odomykanie dverí zvnútra + kufor Empty
OdoslaťPredmet: Odomykanie dverí zvnútra + kufor   Odomykanie dverí zvnútra + kufor Icon_minitime17/9/2009, 09:17

Mám takýto problém, prvý je že pri odomykaní sa neodomykajú všetky dvere naraz, ale najprv predné a asi po sekunde zadné, zdá sa mi to divné a pri odomykaní zvnútra mi nezamyká ľavé zadné dvere. Ale naj problém mám s kufrom, raz ide otvoriť, raz nie, neviem prečo, robil som si niečo v kufri, zavrel som ho a potom mi išiel otvoriť asi po hodine, ked som auto nechal v klude, neviete niekto poradiť?
Návrat hore Goto down
tomec
Vodič
Vodič
tomec

Male
Vek : 41
Registrácia : 23.08.2008
Počet príspevkov : 153
Auto : VW Golf IV, 1.9TDI, 66 kW

OdoslaťPredmet: Re: Odomykanie dverí zvnútra + kufor   Odomykanie dverí zvnútra + kufor Icon_minitime18/9/2009, 21:42

A ten problem mas na akom aute? Inak treba na VAG a pozriet abo sa obratit na bacilussa
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: Odomykanie dverí zvnútra + kufor   Odomykanie dverí zvnútra + kufor Icon_minitime19/9/2009, 15:50

Stačí si vyplniť profil a budeme vedieť poradiť, ale kedže si v tejto podskupine, tak to bude najskôr G4/Bora, alebo ich Varianty. Laughing
Návrat hore Goto down
lubokoty
Autoškolák
Autoškolák
lubokoty

Male
Vek : 48
Registrácia : 09.10.2007
Počet príspevkov : 66
Auto : GOLF IV 1,9 Tdi, ALH, 66kW, Golf VI 1,6Tdi 77kW

OdoslaťPredmet: Re: Odomykanie dverí zvnútra + kufor   Odomykanie dverí zvnútra + kufor Icon_minitime29/9/2009, 22:59

ja som mal problem s kufrom...v zime to blblo a raz sa odomkol a inokedy aj mesiac nie......dal som dole plasty a rozbehal som central,som ho precistil a bolo to
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Odomykanie dverí zvnútra + kufor   Odomykanie dverí zvnútra + kufor Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Odomykanie dverí zvnútra + kufor
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» neskore odomykanie dveri
» ako na automaticke zamykanie a odomykanie dveri?
» kufor klucka
» Zasuvka zapalovaca, kufor
» Lanko, co dviha dosku, ked sa otvori kufor

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: