VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok Empty
OdoslaťPredmet: predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok   predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok Icon_minitime20/8/2009, 21:19

chalani co mam robit,, predny sofrov reflektor sa mi rosvecuje ako sa mu zachce ,,, ale len stretavacka ,,, mal uz niekto nieco take???
ma extra prava a lava strana poistku alebo relatko??? predpokladam ze ak ma kazda strana eflektoru samostate rele tak moze byt ono KO
Návrat hore Goto down
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

OdoslaťPredmet: Re: predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok   predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok Icon_minitime23/8/2009, 14:47

chalani,,, bacilus alebo ivco85,,, neviem to zmazat,, zmazte tuo temu pls,, problem vyrieseny a bola to banalita,,, chba bola v ziarovke,,, vlakno bolo ok ale v obimke je asi nejaky kontakt zly,, ked potrasiem ziarovkov tak sa spoji a chvilu posvieti a potom opat nie,,, ked idem po jamach tak blikala,,, a d som j vybral a daval na riamo na baterku tak svietila lebo sa opat kontakt spojil a potom ked som snu potriasol tak esla,,, ale uz som dal novu uz je ok
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok   predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok Icon_minitime23/8/2009, 15:10

OK samozrejme vyhovieme..Very Happy
este to tu chvilocku necham locknute..nech su aj ostatni ked tak o nieco mudrejsi...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok   predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok Icon_minitime

Návrat hore Goto down

predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Nesvieti ziarovka v kufri
» Dvojvlaknova ziarovka v zadnych brzdovych svetlach
» nesvieti svetlo dveri na GIV

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: