viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok 20/8/2009, 21:19 | |
| chalani co mam robit,, predny sofrov reflektor sa mi rosvecuje ako sa mu zachce ,,, ale len stretavacka ,,, mal uz niekto nieco take??? ma extra prava a lava strana poistku alebo relatko??? predpokladam ze ak ma kazda strana eflektoru samostate rele tak moze byt ono KO | |
|
viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: Re: predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok 23/8/2009, 14:47 | |
| chalani,,, bacilus alebo ivco85,,, neviem to zmazat,, zmazte tuo temu pls,, problem vyrieseny a bola to banalita,,, chba bola v ziarovke,,, vlakno bolo ok ale v obimke je asi nejaky kontakt zly,, ked potrasiem ziarovkov tak sa spoji a chvilu posvieti a potom opat nie,,, ked idem po jamach tak blikala,,, a d som j vybral a daval na riamo na baterku tak svietila lebo sa opat kontakt spojil a potom ked som snu potriasol tak esla,,, ale uz som dal novu uz je ok | |
|
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok 23/8/2009, 15:10 | |
| OK samozrejme vyhovieme.. este to tu chvilocku necham locknute..nech su aj ostatni ked tak o nieco mudrejsi... | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: predny reflektor nesvieti a raz svieti, ziarovka je ok | |
| |
|