| Nedrzi otacky na volnobeh | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh 20/3/2008, 15:52 | |
| ano treba zhodit a vycistit . |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh 23/4/2008, 22:25 | |
| PLS. mozete mi prosim vas napisat co presne treba vycistit a kde sa to presne nachadza...?Lebo ja som len teraz kupil Golf IV 1.6 SR,77kw r.v:2000 ...a este som stoho jelen co sa kde nachadza...a ci to mozem len tak zlozit aby som nic nepokazil...lebo mne to tie otacky robia ties...a ide ma slak trafit ked mi kolisu a sem-tam mi to aj uplne zhastne. Diki moc. | |
|
| |
wisiki Začiatočník
Vek : 41 Registrácia : 11.02.2008 Počet príspevkov : 28 Auto : Golf IV 1,4 16V Bydlisko : Martin
| Predmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh 23/4/2008, 22:29 | |
| Jednoznačne vyčistit klapku a nastaviť ju cez VAG. Ja som mal ten isty problem ako tu popisujete. Dal som si to spraviť a teraz je to už OK. tuk tuk tuk 3x po drevenom stole, aby sa mi to nahodou nepokadilo zase | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh 24/4/2008, 00:12 | |
| hej to viem,..ale dake blizsie info by kto vedel poskytnut..? popripade foto kde sa ta klapka vlastne nachadza...ako je upevnena,cim je upevnena...cim a ako ju cistit a tak,...diky. | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh 24/4/2008, 09:56 | |
| no add.1 ak mas 77kW, nemas Golf SR, alebo ak mas Golf SR tak mas 74 kW. add.2 skrtiaca klapka je posledný člen sacej sústavy..ak mas 77kW, tak sa nachadza pod plastovým kritom motora v ktorom sa nachádza aj vzduchový filter.....cize ho musis zhodit cely dole....a ksrtiacu klpaku spznas podla toho ze to je taka trubka a vo vnutri ma klapku(po lopate povedane) existuju va sposoby cistenia..bud striekanie spreja..co je podla mna take amaterske..alebo potom vymontovat a krasne vycistit do lesku... ak mas 74kW tak hadica co ide od vzduchoveho filtra ide priamo do klapky...takze chod po nej a prides k tej klapke.... fakt neviem podla tvojho popisu aky mas motor...ale kazdopadne myslim ze 77KW ju ma vodorovne a 74kW ju ma na lezato.... .....ak sa mylim opravte ma chalani... a este pocisteni treba urobit SPRAVNE nastavenie skrtiacej klapky cez VAG!!!!nazory ze odpojis baterku alebo to netreba je blbost..mam x skusenosti ze to treba a hlavne spravne..teda vsetky spotrebice vypnute a motor max 30°C ....derzim palce... | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
| Predmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh 24/4/2008, 15:16 | |
| jezis sorry,...som si nevsimol ze som napisal blbost...mam SR motor a je to 74kw, len som sa pomylil...a dik za ten popis,hned ako bude cas sa do toho pustim,bo tie otacky ma vazne stvu,hlavne ked mi to na kazdom 4 semafore zdochne! | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh 24/4/2008, 22:15 | |
| pohoda..ja som si tiez nevsimol ze v profile to mas spravne a ked uz to zdochyna....to uz bude vaznejsie...neviem ci klapka sposobuje az zdochynanie...lietanie otacok to ano..ale to ze by to kvoli nej az skapalo...no neviem nebudem mudrovat..ale mam pocit z v tom bude aj nieco viac...ved vycisti, urob zakl. nastavenie a daj vediet..potom budeme mudrejsi.... btw. klapku drzia myslim 4 Torx sroby a potom ju celu vyberies a vycistis....pri cisteni ju neutop..je v nej motorcek...ale na handricku najlepsie technicky benzin a puliruj....klapka vo vnutri sa da prstami opatrne aj preklopit aby si vedel dokonale ocistit steny....tak pracuj:) | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
| Predmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh 24/4/2008, 23:06 | |
| - ivco85 napísal:
- pohoda..ja som si tiez nevsimol ze v profile to mas spravne
a ked uz to zdochyna....to uz bude vaznejsie...neviem ci klapka sposobuje az zdochynanie...lietanie otacok to ano..ale to ze by to kvoli nej az skapalo...no neviem nebudem mudrovat..ale mam pocit z v tom bude aj nieco viac...ved vycisti, urob zakl. nastavenie a daj vediet..potom budeme mudrejsi.... btw. klapku drzia myslim 4 Torx sroby a potom ju celu vyberies a vycistis....pri cisteni ju neutop..je v nej motorcek...ale na handricku najlepsie technicky benzin a puliruj....klapka vo vnutri sa da prstami opatrne aj preklopit aby si vedel dokonale ocistit steny....tak pracuj:) jj urcite ak bude cas teraz (piatok,sobota)sa na to pozrem...a dam vediet ci to pomohlo, ale dufam ze sa stym vyriesi aj to zdochinanie,...lebo ked to zdochne a chcem to nakopnut tak uz nestartuje za par sekund ale toci-toci a nic,a ked trosken pohladkam nohou plynovy pedal tak naskoci a potom drzi zasa otacky a potom o dalsich 5-6 semaforov sa to stane zasa. | |
|
| |
siky Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 13.05.2008 Počet príspevkov : 26 Auto : VW Golf 4 TDi 81kW AHF
| Predmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh 17/5/2008, 20:37 | |
| skús pozrieť HALOV snímač, kamarát mal presne to isté a bolo to ono 1,6L motor, snímač vymenil a je to v poho | |
|
| |
golfista26 Vodič
Vek : 41 Registrácia : 18.06.2008 Počet príspevkov : 151 Auto : volkswagen golf IV 1.4 16V Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh 18/6/2008, 19:33 | |
| ja som mal tiez podobny problem s otackamy a aj mi obcas zdochlo auto pocas jazdy. Mal som chybny snimac otacok.Po vymene je to uz v poho. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh | |
| |
|
| |
| Nedrzi otacky na volnobeh | |
|