VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Nedrzi otacky na volnobeh

Goto down 
+2
Swablik
ivco85
6 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

Nedrzi otacky na volnobeh - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh   Nedrzi otacky na volnobeh - Stránka 2 Icon_minitime20/3/2008, 15:52

ano treba zhodit a vycistit .
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh   Nedrzi otacky na volnobeh - Stránka 2 Icon_minitime23/4/2008, 22:25

PLS. mozete mi prosim vas napisat co presne treba vycistit a kde sa to presne nachadza...?Lebo ja som len teraz kupil Golf IV 1.6 SR,77kw r.v:2000 ...a este som stoho jelen co sa kde nachadza...a ci to mozem len tak zlozit aby som nic nepokazil...lebo mne to tie otacky robia ties...a ide ma slak trafit ked mi kolisu a sem-tam mi to aj uplne zhastne. Diki moc.
Návrat hore Goto down
wisiki
Začiatočník
Začiatočník
wisiki

Male
Vek : 41
Registrácia : 11.02.2008
Počet príspevkov : 28
Auto : Golf IV 1,4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh   Nedrzi otacky na volnobeh - Stránka 2 Icon_minitime23/4/2008, 22:29

Jednoznačne vyčistit klapku a nastaviť ju cez VAG. Ja som mal ten isty problem ako tu popisujete. Dal som si to spraviť a teraz je to už OK.
tuk tuk tuk 3x po drevenom stole, aby sa mi to nahodou nepokadilo zase
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh   Nedrzi otacky na volnobeh - Stránka 2 Icon_minitime24/4/2008, 00:12

hej to viem,..ale dake blizsie info by kto vedel poskytnut..? popripade foto kde sa ta klapka vlastne nachadza...ako je upevnena,cim je upevnena...cim a ako ju cistit a tak,...diky.
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh   Nedrzi otacky na volnobeh - Stránka 2 Icon_minitime24/4/2008, 09:56

no add.1 ak mas 77kW, nemas Golf SR, alebo ak mas Golf SR tak mas 74 kW.
add.2 skrtiaca klapka je posledný člen sacej sústavy..ak mas 77kW, tak sa nachadza pod plastovým kritom motora v ktorom sa nachádza aj vzduchový filter.....cize ho musis zhodit cely dole....a ksrtiacu klpaku spznas podla toho ze to je taka trubka a vo vnutri ma klapku(po lopate povedane)
existuju va sposoby cistenia..bud striekanie spreja..co je podla mna take amaterske..alebo potom vymontovat a krasne vycistit do lesku...
ak mas 74kW tak hadica co ide od vzduchoveho filtra ide priamo do klapky...takze chod po nej a prides k tej klapke....
fakt neviem podla tvojho popisu aky mas motor...ale kazdopadne myslim ze 77KW ju ma vodorovne a 74kW ju ma na lezato....
.....ak sa mylim opravte ma chalani...
a este pocisteni treba urobit SPRAVNE nastavenie skrtiacej klapky cez VAG!!!!nazory ze odpojis baterku alebo to netreba je blbost..mam x skusenosti ze to treba a hlavne spravne..teda vsetky spotrebice vypnute a motor max 30°C ....derzim palce...
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh   Nedrzi otacky na volnobeh - Stránka 2 Icon_minitime24/4/2008, 15:16

jezis sorry,...som si nevsimol ze som napisal blbost...mam SR motor a je to 74kw, len som sa pomylil...a dik za ten popis,hned ako bude cas sa do toho pustim,bo tie otacky ma vazne stvu,hlavne ked mi to na kazdom 4 semafore zdochne!
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh   Nedrzi otacky na volnobeh - Stránka 2 Icon_minitime24/4/2008, 22:15

pohoda..ja som si tiez nevsimol ze v profile to mas spravne Shocked
a ked uz to zdochyna....to uz bude vaznejsie...neviem ci klapka sposobuje az zdochynanie...lietanie otacok to ano..ale to ze by to kvoli nej az skapalo...no neviem nebudem mudrovat..ale mam pocit z v tom bude aj nieco viac...ved vycisti, urob zakl. nastavenie a daj vediet..potom budeme mudrejsi....
btw. klapku drzia myslim 4 Torx sroby a potom ju celu vyberies a vycistis....pri cisteni ju neutop..je v nej motorcek...ale na handricku najlepsie technicky benzin a puliruj....klapka vo vnutri sa da prstami opatrne aj preklopit aby si vedel dokonale ocistit steny....tak pracuj:)
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh   Nedrzi otacky na volnobeh - Stránka 2 Icon_minitime24/4/2008, 23:06

ivco85 napísal:
pohoda..ja som si tiez nevsimol ze v profile to mas spravne Shocked
a ked uz to zdochyna....to uz bude vaznejsie...neviem ci klapka sposobuje az zdochynanie...lietanie otacok to ano..ale to ze by to kvoli nej az skapalo...no neviem nebudem mudrovat..ale mam pocit z v tom bude aj nieco viac...ved vycisti, urob zakl. nastavenie a daj vediet..potom budeme mudrejsi....
btw. klapku drzia myslim 4 Torx sroby a potom ju celu vyberies a vycistis....pri cisteni ju neutop..je v nej motorcek...ale na handricku najlepsie technicky benzin a puliruj....klapka vo vnutri sa da prstami opatrne aj preklopit aby si vedel dokonale ocistit steny....tak pracuj:)

jj urcite ak bude cas teraz (piatok,sobota)sa na to pozrem...a dam vediet ci to pomohlo, ale dufam ze sa stym vyriesi aj to zdochinanie,...lebo ked to zdochne a chcem to nakopnut tak uz nestartuje za par sekund ale toci-toci a nic,a ked trosken pohladkam nohou plynovy pedal tak naskoci a potom drzi zasa otacky a potom o dalsich 5-6 semaforov sa to stane zasa.
Návrat hore Goto down
siky
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 13.05.2008
Počet príspevkov : 26
Auto : VW Golf 4 TDi 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh   Nedrzi otacky na volnobeh - Stránka 2 Icon_minitime17/5/2008, 20:37

skús pozrieť HALOV snímač, kamarát mal presne to isté a bolo to ono 1,6L motor, snímač vymenil a je to v poho
Návrat hore Goto down
golfista26
Vodič
Vodič
golfista26

Male
Vek : 41
Registrácia : 18.06.2008
Počet príspevkov : 151
Auto : volkswagen golf IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh   Nedrzi otacky na volnobeh - Stránka 2 Icon_minitime18/6/2008, 19:33

ja som mal tiez podobny problem s otackamy a aj mi obcas zdochlo auto pocas jazdy. Mal som chybny snimac otacok.Po vymene je to uz v poho.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Nedrzi otacky na volnobeh   Nedrzi otacky na volnobeh - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Nedrzi otacky na volnobeh
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» GOLF IV 1.6SR NA VOLNOBEH NEDRZI OTACKY A NIEKEDY NECHCE NASTARTOVAT
» klepanie prevodovky na volnobeh
» volnobeh
» volnobeh
» divny volnobeh 1.3i

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: