| klepanie prevodovky na volnobeh | |
|
|
Autor | Správa |
---|
flipro1 Začiatočník
Registrácia : 11.09.2008 Počet príspevkov : 17 Auto : Golf IV 1.8T GTI Bydlisko : Nove Mesto n/V
| Predmet: klepanie prevodovky na volnobeh 20/9/2009, 20:36 | |
| caute chalani neviete niekto poradit ohladom prevodovky? asi pred tyzdnom mi zacala klepat prevodovka pri nastartovanom motore na volnobeh a ked stlacim spojku tak to prestane. pocas jazdy neni nic pocut ani citit.olej je ok. neviem ci to robi dake lozisko.nedavno som menil komplet spojku a vsetko bolo ok.tak neviem.alebo ak bi niekto mal schemu prevodovky bol bi som vdacny. | |
|
| |
street1 Začiatočník
Vek : 41 Registrácia : 16.05.2009 Počet príspevkov : 17 Auto : golf 4 1.9TDI Bydlisko : kosice
| Predmet: Re: klepanie prevodovky na volnobeh 1/12/2009, 13:29 | |
| a menil si aj dvojhmotny zotrvacnik mne robi to iste a musim ho menit | |
|
| |
flipro1 Začiatočník
Registrácia : 11.09.2008 Počet príspevkov : 17 Auto : Golf IV 1.8T GTI Bydlisko : Nove Mesto n/V
| Predmet: Re: klepanie prevodovky na volnobeh 13/12/2009, 21:42 | |
| Zotrvacnik som nemenil ale pri vymene spojky ked som cistil zotrvacnik tak sa ta druha cast zotrvacnika ktora je odpruzena hybala resp. dalo sa snou otacat priblizne o 20 stupnov. Tak to bude asi tym zotrvacnikom. Dakujem za radu | |
|
| |
street1 Začiatočník
Vek : 41 Registrácia : 16.05.2009 Počet príspevkov : 17 Auto : golf 4 1.9TDI Bydlisko : kosice
| Predmet: Re: klepanie prevodovky na volnobeh 17/12/2009, 17:10 | |
| mne ho nemohli ani odmontovat museli myi ho vyrezat flexou mne sa pretocil a nevedeli odskrutkovat trapili sa par hodin ale teraz ide motor velmi pekne ani ho nepocut ale stalo to trosku viac ako som cakal | |
|
| |
kindo Autoškolák
Vek : 37 Registrácia : 23.04.2009 Počet príspevkov : 94 Auto : VW GOLF V TDI Bydlisko : Vranov nad Toplou
| Predmet: Re: klepanie prevodovky na volnobeh 19/12/2009, 19:46 | |
| Mne to tiez robi... stlacim spojku a nic... bude to tazke spravit? | |
|
| |
street1 Začiatočník
| Predmet: Re: klepanie prevodovky na volnobeh 4/1/2010, 10:51 | |
| robota tam nieje tazka cca v servisoch beru za to od 100€ do 150€ maju to za den ale material nieco stoji cca400€ mna vysiel | |
|
| |
janci_VW Začiatočník
Vek : 31 Registrácia : 10.11.2011 Počet príspevkov : 18 Auto : Golf IV 1.6 SR 74kW AKL r.v:1999
| Predmet: Re: klepanie prevodovky na volnobeh 23/12/2011, 05:27 | |
| caute golfaci , mam taky problem , dnes mi zacalo nieco klepat pri motore a kedze si niesom isty ale podla toho co som sa docital tak by to mohol byt dvojhmotny zotrvacnik . spojka bola menena asi pred 18 000 km nieje to divne ze to odislo, ak je to to ? alebo ten zotrvacnik zvykne odchadzat castejsie ako komplet spojka ? a neviem ci to ma na svedomi ten zotrvacnik ale mi nesli zaradit rychlosti 1,2,R , ostatne isli , moze to byt tym ?potom ako som sa pohol na 3 tak uz isli . alebo mi odisla prevodovka ? inak ono to klepe aj na volnobehu aj ked uz idem , a je to skoro taky klepot ako ked je studeny diesel , a ak budem jazdit s autom aj nadalej moze sa stat nieco vaznejsie ? ako nemyslim ze 100 km denne ale len 30km max a kludne ,som z toho mimo tak sa obraciam na vas , diki moc , | |
|
| |
TDC Autoškolák
Vek : 40 Registrácia : 28.09.2010 Počet príspevkov : 147 Auto : VW Golf 4 1.9TDi Bydlisko : medzi NM a TN + BA
| Predmet: Re: klepanie prevodovky na volnobeh 24/12/2011, 17:13 | |
| tazko je takto nieco radit, ked tie zvuky mozu ist odhociakade .. poradim ti este pozriet na alternatore remen a kladku (volnobezku), ta ked sa zasekne, tak ti ten remen na neutrale ked auto stoji robi taku paseku a mas pocit, ze ti to robi zotrvak !! toto sa stalo mne nedavno !! auto ked stalo, tak som mal pocit, ze mam zotrvak v piip, ked som stlacil spojku, tak to prestalo, uz som bol nastartovany kupit novy spojkovy set az mi bolo poradene a ukazane, ze to vobec nie je spojka, ale prave ta zaseknuta kladka na alternatore !!! takze si to pozrite, nastartujte a pozrite sa ci vam nelieta ten remen na alternatore !!! .. aj tak budes mat najlepsie zajst s tym do servisu, oni ti tam povedia co to presne je, aby si zbytocne nevyhodil xy eur za spojku a nakoniec nebude chyba v nej !! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: klepanie prevodovky na volnobeh | |
| |
|
| |
| klepanie prevodovky na volnobeh | |
|