VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Motor stratil tah po vymene katalyzatora

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
vlado kmec
Začiatočník
Začiatočník

Vek : 65
Registrácia : 26.07.2009
Počet príspevkov : 1
Auto : GolfV-1.4 FSI

Motor stratil tah po vymene katalyzatora Empty
OdoslaťPredmet: Motor stratil tah po vymene katalyzatora   Motor stratil tah po vymene katalyzatora Icon_minitime26/7/2009, 16:16

Po výmene katalyzátora mi motor stratil ťah hlavne pri nižších otáčkach, prdí akoby bol deravý výfuk, potom mi preskočila reťaz na rozvodoch, ktoré som musel vymeniť ale spomínaná závada zostala. Mám vyššiu spotrebu a v oprave nevedia čo stým. Už 10 mesiacov chodím po zasvietení kontrolky, ktorá vykazuje chybu motora, oni ju len vymažú a o mesiac som tam späť.Nevedia či je to lambda sonda, alebo nejaký eger-ventil alebo čosi so sviečkami atď.
Mám Golf-1.4 FSI, r.v.12/2004-66kW,90k
Poraďte ak viete.... Embarassed
Návrat hore Goto down
http://cerci@centrum.sk
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

Motor stratil tah po vymene katalyzatora Empty
OdoslaťPredmet: Re: Motor stratil tah po vymene katalyzatora   Motor stratil tah po vymene katalyzatora Icon_minitime26/7/2009, 20:22

hmm to je zaujimave...co sat tyka toho zvuku a tahu ..bolo by dobre prekontrolovat komplet vyfukove potrubie od zvodov az po zadny tlmic..ci to nie je niekde pripchate,resp. aj kusok derave...a hlavne dost dobre nechapem naco niekto na tak novom aute menil katalyzator??!!a najma aky tam dal novy??
a to ze skocila retaz na rozvodoch..tak to je pre mna raritka...aby retaz skocila..remen este OK...ale retaz....to asi nebude decentny styl jazdenia:)..nato treba davat pozor..lebo moze ist cely motor do papa..
a dalej, to co je preboha za servis..ved lambda aj EGR ventil sa da jednoducho pomocu diagnostiky otestovat premerat..ci je OK...
a zaujimalo by ma aku konkretnu chybu to vykazuje ked to napichnu...
kolko to ma nebahane km???
Návrat hore Goto down

Motor stratil tah po vymene katalyzatora
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Po vymene zhavicov nestartuje
» postup pri vymene spojky.
» pomoc pri vymene oleja

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF V 2003-2009 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: