VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vnikanie vyfukovych plynov

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
jimmy
Vodič
Vodič
jimmy

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.12.2008
Počet príspevkov : 175
Auto : golf IV 1,4 16 V 55kw, golf IV 1.8 20V 92kw

vnikanie vyfukovych plynov Empty
OdoslaťPredmet: vnikanie vyfukovych plynov   vnikanie vyfukovych plynov Icon_minitime27/6/2009, 14:17

chalani nevedel som ci tuto temu zaradit sem alebo do temy ,,motor,, ale je to asi jedno....mam problem s tym ze ked mam za jazdy trosku tazsiu nohu na plyne tak sa mi do kabiny auta dostavaju vyfukove plyny a ja neviem co s tym...niekto mi radil ze by to mohol byt katalizator no ja som si nie moc isty scratch poradte cim to moze byt
Návrat hore Goto down
lubo87
Autoškolák
Autoškolák
lubo87

Male
Vek : 37
Registrácia : 01.06.2009
Počet príspevkov : 116
Auto : VW GOLF IV 1,6SR 74KW r.v98

OdoslaťPredmet: Re: vnikanie vyfukovych plynov   vnikanie vyfukovych plynov Icon_minitime27/6/2009, 14:47

dat pod jamu,nastartovat,a sledovat kde ti unikaju plyny.mozno staci ked sa nato kuknes a zabtas niekde cierny obhoreny od dymu nejaky spoj,prirubu

mne tiez netesni dobre jedna svorka za katom,ale tie sroby su take hrdzave ze ich neviem odtocit
Návrat hore Goto down
jimmy
Vodič
Vodič
jimmy

Male

OdoslaťPredmet: Re: vnikanie vyfukovych plynov   vnikanie vyfukovych plynov Icon_minitime27/6/2009, 15:50

lubo87 napísal:
dat pod jamu,nastartovat,a sledovat kde ti unikaju plyny.mozno staci ked sa nato kuknes a zabtas niekde cierny obhoreny od dymu nejaky spoj,prirubu

mne tiez netesni dobre jedna svorka za katom,ale tie sroby su take hrdzave ze ich neviem odtocit

praveze som to uz pozeral a vyfukove potrubie je v pohode...zapchali sme vyfuk a mechanik mi vravel ze tlaci dobre a nikde sme nevideli ziadny unik tak neviem....
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: vnikanie vyfukovych plynov   vnikanie vyfukovych plynov Icon_minitime27/6/2009, 17:35

pocuj pozri odparovaciu hadicu co ti ide do vzduchoveho filtra alebo do potrubia ked je derava alebo ju tam nemas alebo je vyskocena tak z nej ide taky smrad ako vyfukove plyny ja ked som daval prvy krat sportovy filter a pozabudol som na tuto hadicu tak mi siel smrad do kabiny resp. ventilator mi ho z motora nasaval
Návrat hore Goto down
Lord9
Začiatočník
Začiatočník
Lord9

Male
Registrácia : 03.11.2009
Počet príspevkov : 15
Auto : Golf 4 1.8 GTI (AGU) 12/1999

OdoslaťPredmet: Re: vnikanie vyfukovych plynov   vnikanie vyfukovych plynov Icon_minitime4/11/2009, 00:47

skontroluj si tu pancierovu cast za zvodmi....na tej to niekedy neni ani vydno a fuci to tade...
Návrat hore Goto down
jimmy
Vodič
Vodič
jimmy

Male

OdoslaťPredmet: Re: vnikanie vyfukovych plynov   vnikanie vyfukovych plynov Icon_minitime1/4/2010, 22:02

stale som neprisiel na to ako to ze sa mi vyfukové výpari dostavajú do auta....avsak zistil som ze sa to deje len ked mam otvorene okna t.j. ide to zvonku a nie cez kurenie.....viem mi s tym niekto helfnut??? vyjadrite sa prosim co by to asi mohlo byt
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male
Registrácia : 15.05.2008
Počet príspevkov : 371
Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline

OdoslaťPredmet: Re: vnikanie vyfukovych plynov   vnikanie vyfukovych plynov Icon_minitime2/4/2010, 09:55

cavko aj mne to robi sem tam ked stojim ale u mna je pricina asi taka ze je mam uz opotrebovane tesnenie pod zvodmi ked mi davali nove zvody tak tesnenie nedoslo a surne som potreboval auto tak to poskladali so starym a ked je nastartovany tak pocuj take ,,purkanie,,a trosku aj citit vo vnutri ale len ked auto stoji,ale chystam sa to vymenit len akosi nieje caas
Návrat hore Goto down
jimmy
Vodič
Vodič
jimmy

Male

OdoslaťPredmet: Re: vnikanie vyfukovych plynov   vnikanie vyfukovych plynov Icon_minitime3/4/2010, 12:53

ciiita napísal:
cavko aj mne to robi sem tam ked stojim ale u mna je pricina asi taka ze je mam uz opotrebovane tesnenie pod zvodmi ked mi davali nove zvody tak tesnenie nedoslo a surne som potreboval auto tak to poskladali so starym a ked je nastartovany tak pocuj take ,,purkanie,,a trosku aj citit vo vnutri ale len ked auto stoji,ale chystam sa to vymenit len akosi nieje caas

no myslim ze to bude ono pretoze aj ja pocujem take nieco ako ty...skusim to vymenit hadam to pomoze...dik za radu
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vnikanie vyfukovych plynov   vnikanie vyfukovych plynov Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vnikanie vyfukovych plynov
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov
» Svieti vystrazne svetlo vyfukovych plynov
» Porucha vyfukovych vedeni

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: