VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov Empty
OdoslaťPredmet: svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov   svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov Icon_minitime10/5/2009, 20:24

Cau.Tak mam taky problem ze mi zacala svietit kontrolka EPC a vyfukovych plynov pred troma dnami.EPC mi asi po 4 nastartovaniach zhasla vyfukove potom na druhy den.Dva dni bolo oka a dnes znova to iste len s tym rozdielom ze to nezhaslo ani po viacerych nastartovaniach.Viem ze EPC je kontrolka riadiacej jednotky motora.Tak ze nejaky navrh co by to mohlo byt...??...
dik
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male
Vek : 37
Registrácia : 15.05.2008
Počet príspevkov : 371
Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline

OdoslaťPredmet: Re: svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov   svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov Icon_minitime10/5/2009, 20:25

jednoznacne na VAG a uvidis
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov   svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov Icon_minitime10/5/2009, 22:46

ciiita napísal:
jednoznacne na VAG a uvidis
no zajtra sa na vag snad dostanem.dufam ze tam nebude nic vazne a drahe Shocked Very Happy .
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov   svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov Icon_minitime12/5/2009, 21:15

tak uz je to opravene.Musel som vycistit skrtiacu klapku,(som sa ledva do servisu po vycisteni dostal Very Happy ) tak ju nastavit,bol velky problem ale nakoniec sa podarilo.Ale este EGR ventil v prdeli,trebolo novy.A este k tomu ej spinac brzdovych svetiel.VSeho vsudy oprava 180eur,kurde.... Sad Surprised
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov   svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov Icon_minitime

Návrat hore Goto down

svieti kontrolka EPC a vyfukovych plynov
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Svieti vystrazne svetlo vyfukovych plynov
» vnikanie vyfukovych plynov
» svieti kontrolka ABG
» kontrolka svieti!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: