VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Pripojenie na VAG

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male
Vek : 42
Registrácia : 12.10.2007
Počet príspevkov : 303
Auto : Golf III 1.6 55kW ABU

Pripojenie na VAG Empty
OdoslaťPredmet: Pripojenie na VAG   Pripojenie na VAG Icon_minitime23/1/2008, 12:50

Môže mi niekto poradiť kde by som mohol najsť výstup na pripojenie na VAG-u ? Na stredovom paneli nad zapalovačom sa nenachádza teda aspoň nie v mojom aute .
Je to Golf III 1.6 B ABU r.v.1993
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

Pripojenie na VAG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pripojenie na VAG   Pripojenie na VAG Icon_minitime23/1/2008, 20:59

klickop napísal:
Môže mi niekto poradiť kde by som mohol najsť výstup na pripojenie na VAG-u ? Na stredovom paneli nad zapalovačom sa nenachádza teda aspoň nie v mojom aute .
Je to Golf III 1.6 B ABU r.v.1993

http://en.openobd.org/locations.htm#vw_golf_19 Wink
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male

Pripojenie na VAG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pripojenie na VAG   Pripojenie na VAG Icon_minitime23/1/2008, 21:18

baciluss Vďaka na teba sa dá vždy spolahnúť . Len ja tam mám umiestnené ovládače klímy a vyhrievania zadného okna a žiadne koncovky a nič viac ani ked dám celý ten panel dole . Mohol by si mi prosím priblížiť ako to vyzerá lebo na tom obrázku je to nie dobre vyditelné ? Možno ti pripadám ako magor ale v tom mojom aute nie je nič tam kde by malo byť .
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Pripojenie na VAG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pripojenie na VAG   Pripojenie na VAG Icon_minitime23/1/2008, 22:10

klickop napísal:
baciluss Vďaka na teba sa dá vždy spolahnúť . Len ja tam mám umiestnené ovládače klímy a vyhrievania zadného okna a žiadne koncovky a nič viac ani ked dám celý ten panel dole . Mohol by si mi prosím priblížiť ako to vyzerá lebo na tom obrázku je to nie dobre vyditelné ? Možno ti pripadám ako magor ale v tom mojom aute nie je nič tam kde by malo byť .
No skusim este pohladat lebo moze to by aj inde a mozno to aj predosly majitel niekam schvalne zasil.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Pripojenie na VAG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pripojenie na VAG   Pripojenie na VAG Icon_minitime23/1/2008, 22:23

No nemozem sem vkladat obrazky lebo neviem heslo a to je v mojom pokazenom notebooku Sad Tak tu mas link: http://www.mp3car.com/vbulletin/engine-management-obd-ii-engine-diagnostics-etc/110193-95-vw-golf-obd2-location.html
V poslednom prispevku je obrazok a nan ked kliknes tak sa zvacsi Wink Dufam ze to pomoze.
Návrat hore Goto down
seven72
Pilot
Pilot
seven72

Male
Vek : 41
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 793
Auto : VW G 3 1,8 (ABS)

Pripojenie na VAG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pripojenie na VAG   Pripojenie na VAG Icon_minitime24/1/2008, 03:18

n ja to mam pod tymi gombikmy na ovladanie, jednoducho rozober predny panel a kukny dnu,, lebo bud je ti pod zapalovaom co teda nemas alebo pod tymi tlacitkamy.. klimu mas seriovu?
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male

Pripojenie na VAG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pripojenie na VAG   Pripojenie na VAG Icon_minitime24/1/2008, 21:00

Klíma nie je sériová je to celé nejak divne poskladané . Pod tými tlačítkami sa mi zdá nič nie je alebo sú tie káble nikde odpadnuté vnútri v palubnej doske .Zajtra to pôjdem pohľadať
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Pripojenie na VAG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pripojenie na VAG   Pripojenie na VAG Icon_minitime25/1/2008, 01:57

klickop napísal:
Klíma nie je sériová je to celé nejak divne poskladané . Pod tými tlačítkami sa mi zdá nič nie je alebo sú tie káble nikde odpadnuté vnútri v palubnej doske .Zajtra to pôjdem pohľadať
Ten moj link ti nepomohol??? Podla toho obrazku by to malo byt vedla popolnika. Vytiahnes popolnik a odsunies krytku smerom k diere od popolniku a pod tou krytkou by to malo byt.
Návrat hore Goto down
seven72
Pilot
Pilot
seven72

Male
Vek : 41
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 793
Auto : VW G 3 1,8 (ABS)

Pripojenie na VAG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pripojenie na VAG   Pripojenie na VAG Icon_minitime25/1/2008, 03:34

baciluss napísal:
klickop napísal:
Ten moj link ti nepomohol??? Podla toho obrazku by to malo byt vedla popolnika. Vytiahnes popolnik a odsunies krytku smerom k diere od popolniku a pod tou krytkou by to malo byt.

no to myslim mali len novsie tymi.. klickop ta zasuvka je malinka a nenapadna je tam uchytena len na jednom srobiku ak jute manik pred tebo dal z neho dole mohla ty zapadnut ale daleko nie lebo kable su kratke
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male

Pripojenie na VAG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pripojenie na VAG   Pripojenie na VAG Icon_minitime25/1/2008, 19:15

Nepozeral som sa na to lebo som dlho robil a nestíham sa k tomu dostať .
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male

Pripojenie na VAG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pripojenie na VAG   Pripojenie na VAG Icon_minitime3/2/2008, 13:31

Tak našiel som tie koncovky . Boli zapadnuté medzi ostatnými káblami . Tak sa konečne vyberiem na VAG a dám si konečne preklepnúť motor .

Dík za pomoc !
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Pripojenie na VAG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pripojenie na VAG   Pripojenie na VAG Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Pripojenie na VAG
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» oznacenie kablov na pripojenie autoradia

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: