VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vibruje mi autom pri vecsej rychlosti

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
MIREC293
Vodič
Vodič
MIREC293

Male
Vek : 38
Registrácia : 09.06.2009
Počet príspevkov : 239
Auto : EX VW GOLF 3 2,0GTI 85KW 2E DIGIFANT 1993

vibruje mi autom pri vecsej rychlosti Empty
OdoslaťPredmet: vibruje mi autom pri vecsej rychlosti   vibruje mi autom pri vecsej rychlosti Icon_minitime13/6/2009, 09:45

sevas neviete niekto cim by to mohlo byt ked mi trasie celym autom pri vecsich rychlostiach?kolesa aj silenbloky motora su OK
Návrat hore Goto down
http://WWW.AUTODIELYRP.SK
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: vibruje mi autom pri vecsej rychlosti   vibruje mi autom pri vecsej rychlosti Icon_minitime13/6/2009, 11:36

ako že ok, ak ti to trase, tak môžeš mať len niekde vôlu alebo niečo zle nastavené. (zle vyvážené kolesá, zlá geometria, vybité ramená, čapy, tlmiče...) človíčku, treba zbehnúť do dobrej dielne, nech ti na to kuknú a určite na niečo prídu... Minimálne pomeníš kopec vecí a budeš na istom, že auto máš OK...
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: vibruje mi autom pri vecsej rychlosti   vibruje mi autom pri vecsej rychlosti Icon_minitime13/6/2009, 17:01

treba dat aj kolesa vyrovnat ak mas elektrony mozno zle zjazdene gumy aj ako runcajz pisal geometria a mozno aj nemas vymedzovacie kruzky na elektronoch bo aj to moze hadzat scratch
Návrat hore Goto down
peto113
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 40
Registrácia : 29.03.2010
Počet príspevkov : 5
Auto : VW GOLF III 1,9 TDI 85kW/115PS

OdoslaťPredmet: tlmice   vibruje mi autom pri vecsej rychlosti Icon_minitime31/3/2010, 14:25

Skus si skontrolovat v akom stave mas tlmice. Staci pohupat auto, ked mas dobre tlmice tak by sa ti malo hned stabilizovat, ked sa ti bude hupat dalej, tak mas zle tmice a to moze spôsobit, ze ti auto zacne skakat Smile...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vibruje mi autom pri vecsej rychlosti   vibruje mi autom pri vecsej rychlosti Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vibruje mi autom pri vecsej rychlosti
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» skube s autom
» Trhanie s autom..
» Trasie s autom
» Ako by ste autom nemali svietit

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: