VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Veelky problem s autom

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Jakub.cu
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 34
Registrácia : 08.01.2012
Počet príspevkov : 3
Auto : VW GOLF 4

Veelky problem s autom Empty
OdoslaťPredmet: Veelky problem s autom   Veelky problem s autom Icon_minitime3/9/2012, 20:41

Zdravim. Mam Golfa 1,9 tdi 81kw.
Auto sa mi uplne po... Dimilo na bielo, potom neslo nastatovat. Prisiel som s tym do servisu. Diagnostika hned napisala, ze je zle vstrekovacie cerpadlo. Tak som zohnal druhe, v servise mi ho vymenili, nadstavili. Auto robi stale to iste. Potom v servise zistili, ze RG ventil a cele sanie je totalne upchane sadzami, to sme vycistili, nahodili naspet a auto stale nic. Neviete co by to mohlo byt?
Dakujem.
Návrat hore Goto down
mirec G 3
Vodič
Vodič
mirec G 3

Male
Registrácia : 04.10.2009
Počet príspevkov : 250
Auto : Golf 3 Variant 1,9 TDI 66 kW

OdoslaťPredmet: Re: Veelky problem s autom   Veelky problem s autom Icon_minitime3/9/2012, 20:46

Pokial ti dymí na bielo tak máš vodu vo valcoch čiže ti spaľuje s vodou Wink Možno prasknuté tesnenie pod hlavou alebo hlava
Návrat hore Goto down
Jakub.cu
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 34
Registrácia : 08.01.2012
Počet príspevkov : 3
Auto : VW GOLF 4

OdoslaťPredmet: Re: Veelky problem s autom   Veelky problem s autom Icon_minitime3/9/2012, 20:53

Dik. Skusim zajtra zvestovat..Smile
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: Veelky problem s autom   Veelky problem s autom Icon_minitime3/9/2012, 22:45

Jakub.cu napísal:
Zdravim. Mam Golfa 1,9 tdi 81kw.
Auto sa mi uplne po... Dimilo na bielo, potom neslo nastatovat. Prisiel som s tym do servisu. Diagnostika hned napisala, ze je zle vstrekovacie cerpadlo. Tak som zohnal druhe, v servise mi ho vymenili, nadstavili. Auto robi stale to iste. Potom v servise zistili, ze RG ventil a cele sanie je totalne upchane sadzami, to sme vycistili, nahodili naspet a auto stale nic. Neviete co by to mohlo byt?
Dakujem.

rýchlo vymen servis !!
Návrat hore Goto down
pablo1
Pretekár
Pretekár
pablo1

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 432
Auto : Golf IV 1,9 tdi 66kw,AGR,hybrid 1749-35,FB PP764+soft Bhmotor 108kw,334nm

OdoslaťPredmet: Re: Veelky problem s autom   Veelky problem s autom Icon_minitime4/9/2012, 08:05

tak veru cim skor vymen servis a treba riesit vymenu tesnenia pod hlavou ak nebude uz aj hlava chytena
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Veelky problem s autom   Veelky problem s autom Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Veelky problem s autom
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» skube s autom
» Trhanie s autom..
» Trasie s autom
» Ako by ste autom nemali svietit
» vibruje mi autom pri vecsej rychlosti

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: