Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| denne svietenie ZADARMO | |
|
+9Tyouko viloaj golfmannCL zuzko Marshall_G_IV nikibad baciluss mato88 Matko11 13 posters | |
Autor | Správa |
---|
golfmannCL Pretekár
Registrácia : 27.12.2008 Počet príspevkov : 338 Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)
| Predmet: Re: denne svietenie ZADARMO 8/7/2009, 20:50 | |
| nikibad, myslel som tych 20 metrov obrzne ze isto sa pozries skôr ci neskôr ze ti to nesvieti a zpanes si svetla .. no.. vyamelovne. eeh. je tam toho :-) | |
| | | nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| | | | Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: denne svietenie ZADARMO 9/7/2009, 08:31 | |
| - viloaj napísal:
- su tu dva postupy a v prvom je iba zapojenie ako zapojit svetla tak aby svietili iba predne,, dokonca tu dakto spekuloval daco z prednymi hmlovkami,,, co je zakazane a policajti tiez nesu hlupi a tiez mozu mat take auta,,,,,, ale nechajme to tak,,, ja som zapojil vsetko,,, ale aj tak ma zaujima ci su povinne tie zadne,,,,,, no to urcite mal kus pravdu policajt,,lebo vojdem do tunela a nenapadne ma zapinat si svetla ked mi predne idu,, a uz je pruser na svete
dokonca tu dakto spekuloval daco z prednymi hmlovkami - ja som tu "spekuloval" aj som "vyspekuloval" a spokojnost, napojil som si hmlovky cez rele na pin vo vypinaci a funguje co je zakazane a policajti tiez nesu hlupi a tiez mozu mat take auta - Kde sa pise ze je to zakazane? (moze byt nehadam sa len sa informujem) (kopec Golfov a OI stretavam co to tak maju porobene) a neviem ci su hlupy alebo nie ked maju VW\Audi\Seat\Skoda nech si hmlovky zapoja ako denne svietenie...v tomto koncerne (u vecsiny aut) su hmlovky ako cocky a vobec oprotiiduce auta neoslnuju, a tym myslim ze nikomu neprekazaju, a ucel denneho svietenia splnaju ALEBO? | |
| | | golfmannCL Pretekár
| Predmet: Re: denne svietenie ZADARMO 11/7/2009, 01:38 | |
| - Marshall_G_IV napísal:
- viloaj napísal:
- su tu dva postupy a v prvom je iba zapojenie ako zapojit svetla tak aby svietili iba predne,, dokonca tu dakto spekuloval daco z prednymi hmlovkami,,, co je zakazane a policajti tiez nesu hlupi a tiez mozu mat take auta,,,,,, ale nechajme to tak,,, ja som zapojil vsetko,,, ale aj tak ma zaujima ci su povinne tie zadne,,,,,, no to urcite mal kus pravdu policajt,,lebo vojdem do tunela a nenapadne ma zapinat si svetla ked mi predne idu,, a uz je pruser na svete
dokonca tu dakto spekuloval daco z prednymi hmlovkami - ja som tu "spekuloval" aj som "vyspekuloval" a spokojnost, napojil som si hmlovky cez rele na pin vo vypinaci a funguje co je zakazane a policajti tiez nesu hlupi a tiez mozu mat take auta - Kde sa pise ze je to zakazane? (moze byt nehadam sa len sa informujem) (kopec Golfov a OI stretavam co to tak maju porobene) a neviem ci su hlupy alebo nie ked maju VW\Audi\Seat\Skoda nech si hmlovky zapoja ako denne svietenie...v tomto koncerne (u vecsiny aut) su hmlovky ako cocky a vobec oprotiiduce auta neoslnuju, a tym myslim ze nikomu neprekazaju, a ucel denneho svietenia splnaju ALEBO? Hm no pokial su tie hmlovky postavene na roveň stretávačkam tak potom by to nemalo vadit ale vadi to itak. Nie su zakázane priamo al eje povlené svietit iba stretávacími takze sa to navzájom vylucuje. | |
| | | viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: Re: denne svietenie ZADARMO 12/7/2009, 20:18 | |
| uz sa tu hadate na kkt..inakch,,, kazdy vie kde je prud na akom pine vo vypinaci ked je auto nastartovane a nech si spravi a zapoji co chce,,,aj seba nech tam dopoji,,, sak ten co si zapoji kkt...inu ten si to aj zaplati,, ak bude mat stastie tak nie,,,, eto vsio | |
| Predmet: Re: denne svietenie ZADARMO 13/7/2009, 01:26 | |
| - viloaj napísal:
- uz sa tu hadate na kkt..inakch,,, kazdy vie kde je prud na akom pine vo vypinaci ked je auto nastartovane a nech si spravi a zapoji co chce,,,aj seba nech tam dopoji,,, sak ten co si zapoji kkt...inu ten si to aj zaplati,, ak bude mat stastie tak nie,,,, eto vsio
Al enehadame sa.. golfmani sa nehadaju medzi sebou take ta enucili ?.. heeh. no a to bolo len cisto hypoteticky o tych hmlovkach.. | |
| | | golfista26 Vodič
Vek : 41 Registrácia : 18.06.2008 Počet príspevkov : 151 Auto : volkswagen golf IV 1.4 16V Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: denne svietenie ZADARMO 5/8/2009, 19:15 | |
| caute.No ja som prepojil ten pin 3 a 7 a je to dobre.Len v 3 ke,som nemal nic,tak som to naletoval na vypinac.Dal som na to aj diodu,pre info ci svietia svetla a aj poistku.Je to podla mna dobre,bo nesvieti ani palubovka ,ani parkovacky a ani zadne,takze sa vsetko cez den setry.Ak viem,tak zadne cez den svietit nemusia.Ci ano? | |
| Predmet: Re: denne svietenie ZADARMO 6/8/2009, 16:58 | |
| - golfista26 napísal:
- caute.No ja som prepojil ten pin 3 a 7 a je to dobre.Len v 3 ke,som nemal nic,tak som to naletoval na vypinac.Dal som na to aj diodu,pre info ci svietia svetla a aj poistku.Je to podla mna dobre,bo nesvieti ani palubovka ,ani parkovacky a ani zadne,takze sa vsetko cez den setry.Ak viem,tak zadne cez den svietit nemusia.Ci ano?
Nemusia.. | |
| | | delong Začiatočník
Registrácia : 21.02.2010 Počet príspevkov : 24 Auto : VW GOLF IV 1,6 16V JUBILEUM Bydlisko : LUČENEC
| Predmet: Re: denne svietenie ZADARMO 7/6/2010, 23:48 | |
| - golfmannCL napísal:
- golfista26 napísal:
- caute.No ja som prepojil ten pin 3 a 7 a je to dobre.Len v 3 ke,som nemal nic,tak som to naletoval na vypinac.Dal som na to aj diodu,pre info ci svietia svetla a aj poistku.Je to podla mna dobre,bo nesvieti ani palubovka ,ani parkovacky a ani zadne,takze sa vsetko cez den setry.Ak viem,tak zadne cez den svietit nemusia.Ci ano?
Nemusia.. MUSIA svietiť aj vzadu (nemusí ale svietiť ŠPZ) prečítaj si zákon o cestnej premávke paragraf 32 odstavec 1.Pokiaľ vlastníš denné prevádzkové svetlá tak tie môžu svietiť len za nezníženej viditeľnosti a pri rozsvietení parkovacích a stretávacích svetiel musia tieto denné prevádzkové svetlá ZHASNÚŤ.Ja osobne som si namontoval denné svietenie za 52€ a mám pokoj.Ak by som si zapájal svetlá hore uvedeným spôsobom už mám zarobené na pokute a takto som radšej investoval do denného svietenia a mám to bez pokuty. | |
| | | triple777 Začiatočník
Registrácia : 23.06.2009 Počet príspevkov : 20 Auto : GOLF IV 1.9 TDi 110 k AHF Bydlisko : okolie BY
| Predmet: Re: denne svietenie ZADARMO 14/6/2010, 18:48 | |
| caute ja ma IV golfa tdi a prepojil som len pin 6 z pin 7 a svietia len stretavacie bez parkovaciek a pristrojovky a zadnych svetiel takze super .....cena je kusok kablika a je to... | |
| | | juri23 Začiatočník
Registrácia : 21.09.2010 Počet príspevkov : 15
| Predmet: Re: denne svietenie ZADARMO 16/12/2010, 20:33 | |
| hlupost zadne svetla pri dennom svieteni NEMUSIA svieti !!!! kukni si origi homologizovane LED denne svietenie ... predavaju sa len predne ledky a neni tma nic co ti ovalda zadn svetla | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: denne svietenie ZADARMO | |
| |
| | | | denne svietenie ZADARMO | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|