| Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... | |
|
|
Autor | Správa |
---|
MIREC293 Vodič
Vek : 38 Registrácia : 09.06.2009 Počet príspevkov : 239 Auto : EX VW GOLF 3 2,0GTI 85KW 2E DIGIFANT 1993 Bydlisko : ČADCA-KORŇA
| Predmet: Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... 9/6/2009, 16:44 | |
| Sevas chlapi.mam problem s otvaranim laveho okna.rano ked je zima tak ho otvorim aj zavriem v pohode.ale cez den ked je teplo tak nemam sancu.v motorceku iba cvaka.ale ked po nom pobucham tak to ide.ale iba niekedy.moze byt uz zly motorcek alebo cely mechanizmus? | |
|
| |
ozi Vodič
Vek : 41 Registrácia : 29.08.2008 Počet príspevkov : 174 Auto : VW Golf III 1.8 97 ADZ Bydlisko : Detva
| Predmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... 9/6/2009, 18:20 | |
| ja o ele. oknach zatial iba snivam , ale mozno mas niekde iba studeny spoj.. | |
|
| |
tufi Vodič
Registrácia : 07.08.2007 Počet príspevkov : 151 Auto : VW Golf 3 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... 6/8/2009, 00:09 | |
| - MIREC293 napísal:
- Sevas chlapi.mam problem s otvaranim laveho okna.rano ked je zima tak ho otvorim aj zavriem v pohode.ale cez den ked je teplo tak nemam sancu.v motorceku iba cvaka.ale ked po nom pobucham tak to ide.ale iba niekedy.moze byt uz zly motorcek alebo cely mechanizmus?
ked cvaka tak elektroniky by mala byt ok cize to moze byt bud problem s motorcekom - kontakty k motorceku, akebo uhliky. Pripadne este mechanicka zalezitost aj ked tu by som v tomto pripade teoreticky vylucil. Samozrejme najlepsie rozobrat pozerat a merat... | |
|
| |
Edy2006 Vodič
Vek : 34 Registrácia : 02.10.2010 Počet príspevkov : 177 Auto : Volkswagen Golf III 1,9TDI Rabbit Cool 66kW Bydlisko : PD/ZA
| Predmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... 26/3/2011, 11:44 | |
| vyiesil si to nejako ? mam presne taky isty problem v zime okno paradicka a akonahle sa otepli tak snim ani nepohne len cvaka vo dverach | |
|
| |
MIREC293 Vodič
Vek : 38 Registrácia : 09.06.2009 Počet príspevkov : 239 Auto : EX VW GOLF 3 2,0GTI 85KW 2E DIGIFANT 1993 Bydlisko : ČADCA-KORŇA
| Predmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... 28/3/2011, 07:50 | |
| VYRIESIL.MAL SOM OKOLO OKNA TAKU STVRDNUTU GUMU KTORA MI BRANILA OTVARANIU TAK SOM JU PRI SPETAKU TROCHU OREZAL A IDE TO V POHODE. | |
|
| |
patreees_SK Vodič
Vek : 32 Registrácia : 13.10.2010 Počet príspevkov : 223 Auto : VW GOLF III 1,6 GT Bydlisko : NITRA
| Predmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... 29/3/2011, 17:23 | |
| chlapci ja som mal podony problem lenze ja som mal problem s pravym oknom lenze mne ani necuklo stalo sa to ked auto prislo zo servisu na moju pripadnu reklamaciu bola odpoved ze s eletrikou tam nic nerobili tak som prisiel domov akontorloval poistky rozobral oba tapacire popozeral tie kable ale oknoaj tak nic tak osm nechal vsetko rozobrate a an druhy den som prisiel ze sa s tym idem este pohrat okno som zapojil a na moje pocudovanie islo a zatial ide aj do teraz musim si zaklopkat | |
|
| |
Edy2006 Vodič
Vek : 34 Registrácia : 02.10.2010 Počet príspevkov : 177 Auto : Volkswagen Golf III 1,9TDI Rabbit Cool 66kW Bydlisko : PD/ZA
| Predmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... 25/6/2011, 11:59 | |
| mam otazku toto je ta sponovacia vec so sa snou ma nadstavit doraz ??? lebo na jednej strane to je ako na obrazku a na tej hornej strane tam sa neviem dostat je to zase uplne pritlacene aj strunka je nadoraz stlacena neviete mi poradit co stim aspon ako ten mechanizmus spustit dolu ked je to zaseknute ? Edit: moze to byt tim ze je lanko vyskocene stoho koliecka vnutri ?? neivete mi poradit jak ten mechanizmus uvolnit aby som mohol vysrobovat ookno a vybrat to ? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... | |
| |
|
| |
| Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... | |
|