VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Blbne mi el.otvaranie laveho okna......

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
MIREC293
Vodič
Vodič
MIREC293

Male
Vek : 38
Registrácia : 09.06.2009
Počet príspevkov : 239
Auto : EX VW GOLF 3 2,0GTI 85KW 2E DIGIFANT 1993

Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... Empty
OdoslaťPredmet: Blbne mi el.otvaranie laveho okna......   Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... Icon_minitime9/6/2009, 16:44

Sevas chlapi.mam problem s otvaranim laveho okna.rano ked je zima tak ho otvorim aj zavriem v pohode.ale cez den ked je teplo tak nemam sancu.v motorceku iba cvaka.ale ked po nom pobucham tak to ide.ale iba niekedy.moze byt uz zly motorcek alebo cely mechanizmus?
Návrat hore Goto down
http://WWW.AUTODIELYRP.SK
ozi
Vodič
Vodič
ozi

Male
Vek : 41
Registrácia : 29.08.2008
Počet príspevkov : 174
Auto : VW Golf III 1.8 97 ADZ

OdoslaťPredmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna......   Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... Icon_minitime9/6/2009, 18:20

ja o ele. oknach zatial iba snivam santa, ale mozno mas niekde iba studeny spoj..
Návrat hore Goto down
tufi
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 151
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna......   Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... Icon_minitime6/8/2009, 00:09

MIREC293 napísal:
Sevas chlapi.mam problem s otvaranim laveho okna.rano ked je zima tak ho otvorim aj zavriem v pohode.ale cez den ked je teplo tak nemam sancu.v motorceku iba cvaka.ale ked po nom pobucham tak to ide.ale iba niekedy.moze byt uz zly motorcek alebo cely mechanizmus?
ked cvaka tak elektroniky by mala byt ok cize to moze byt bud problem s motorcekom - kontakty k motorceku, akebo uhliky. Pripadne este mechanicka zalezitost aj ked tu by som v tomto pripade teoreticky vylucil. Samozrejme najlepsie rozobrat pozerat a merat...
Návrat hore Goto down
Edy2006
Vodič
Vodič
Edy2006

Male
Vek : 34
Registrácia : 02.10.2010
Počet príspevkov : 177
Auto : Volkswagen Golf III 1,9TDI Rabbit Cool 66kW

OdoslaťPredmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna......   Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... Icon_minitime26/3/2011, 11:44

vyiesil si to nejako ? mam presne taky isty problem v zime okno paradicka a akonahle sa otepli tak snim ani nepohne len cvaka vo dverach
Návrat hore Goto down
MIREC293
Vodič
Vodič
MIREC293

Male
Vek : 38
Registrácia : 09.06.2009
Počet príspevkov : 239
Auto : EX VW GOLF 3 2,0GTI 85KW 2E DIGIFANT 1993

OdoslaťPredmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna......   Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... Icon_minitime28/3/2011, 07:50

VYRIESIL.MAL SOM OKOLO OKNA TAKU STVRDNUTU GUMU KTORA MI BRANILA OTVARANIU TAK SOM JU PRI SPETAKU TROCHU OREZAL A IDE TO V POHODE.
Návrat hore Goto down
http://WWW.AUTODIELYRP.SK
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male
Vek : 32
Registrácia : 13.10.2010
Počet príspevkov : 223
Auto : VW GOLF III 1,6 GT

OdoslaťPredmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna......   Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... Icon_minitime29/3/2011, 17:23

chlapci ja som mal podony problem lenze ja som mal problem s pravym oknom lenze mne ani necuklo stalo sa to ked auto prislo zo servisu na moju pripadnu reklamaciu bola odpoved ze s eletrikou tam nic nerobili tak som prisiel domov akontorloval poistky rozobral oba tapacire popozeral tie kable ale oknoaj tak nic tak osm nechal vsetko rozobrate a an druhy den som prisiel ze sa s tym idem este pohrat okno som zapojil a na moje pocudovanie islo a zatial ide aj do teraz musim si zaklopkat
Návrat hore Goto down
Edy2006
Vodič
Vodič
Edy2006

Male
Vek : 34
Registrácia : 02.10.2010
Počet príspevkov : 177
Auto : Volkswagen Golf III 1,9TDI Rabbit Cool 66kW

OdoslaťPredmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna......   Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... Icon_minitime25/6/2011, 11:59

mam otazku toto je ta sponovacia vec so sa snou ma nadstavit doraz ???
lebo na jednej strane to je ako na obrazku a na tej hornej strane tam sa neviem dostat je to zase uplne pritlacene aj strunka je nadoraz stlacena neviete mi poradit co stim aspon ako ten mechanizmus spustit dolu ked je to zaseknute ?

Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... Dsc0074bk

Edit: moze to byt tim ze je lanko vyskocene stoho koliecka vnutri ?? neivete mi poradit jak ten mechanizmus uvolnit aby som mohol vysrobovat ookno a vybrat to ?
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Blbne mi el.otvaranie laveho okna......   Blbne mi el.otvaranie laveho okna...... Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Blbne mi el.otvaranie laveho okna......
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Blbne ABS
» blbne smerovka
» blbne central!!!
» Blbne tahometer

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: