Anonymný Anonymný
| Predmet: blbne central!!! 6/8/2008, 16:35 | |
| Zdravim, v poslednej dobe som si zacal vsimat jednu "srandu" co sa tyka alarmu... sused ktory stale ked otvara svoju hondu pomocou dialkoveho. Zrejme moje auto neako reaguje na jeho central... teda ked on odomkne auto pomocou dial. moje auto dvakrat pipne a zablika bez rozdielu ci stoja pri sebe alebo od seba... co to je??? Zatial som rad ze iba pipa a blika pokial neotvara uz som s toho debil a zacina ma to stvat... Neviem presne aky typ alarmu mam ale asi to je jablotron... dnes by som mal pridat foto do sekcie moj golf/ my swagen tak mozno podla dialk. to niekto zisti Dakujem za akekolvek rady
Naposledy upravil latik dňa 7/8/2008, 14:28, celkom upravené 1 krát. |
|
baxo Vodič
Vek : 36 Registrácia : 07.07.2008 Počet príspevkov : 286 Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion Bydlisko : Budmerice (PK)
| Predmet: Re: blbne central!!! 7/8/2008, 08:25 | |
| zacalo to z nicoho nic? alebo odkedy sa tie dve auta stretli? respektive ich centrali, ak boli dodatocne montovane? | |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: blbne central!!! 7/8/2008, 09:21 | |
| no sused to kupil uz davnejsie len ja som bol mimo a auto stalo doma a teraz ked som na dovolenke som si to vsimol a sestra povedala ze to robi stale... ja nechapem co to moze byt ale asi vymenim system... |
|
baxo Vodič
Vek : 36 Registrácia : 07.07.2008 Počet príspevkov : 286 Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion Bydlisko : Budmerice (PK)
| Predmet: Re: blbne central!!! 7/8/2008, 09:54 | |
| je to take nieco, ze cast kodu mate rovnaku a ked on ide odomikat, tak zareaguje aj tvoje auto, ale kedze neni uplne rovnaky, tak sa neodomkne. a myslim ze to robi aj jemu ;-) | |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: blbne central!!! 7/8/2008, 14:29 | |
| no jemu to nerobi vobec... lebo ja ked odomykam tak ani nepipne... |
|
baxo Vodič
| Predmet: Re: blbne central!!! 7/8/2008, 14:53 | |
| si daj iba softwarovo zmenit kod na dialkove. | |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: blbne central!!! 7/8/2008, 15:04 | |
| - baxo napísal:
- si daj iba softwarovo zmenit kod na dialkove.
Zmenit kod? Vies poradit napr. v BA alebo okolie? |
|
baxo Vodič
| Predmet: Re: blbne central!!! 7/8/2008, 15:36 | |
| http://www.autoalarmy.sk/montaze/odporucane_montazne_strediska.html ak ti nepomozu tak nieco si vyGOOGli | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: blbne central!!! | |
| |
|