VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

centrál

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
deejay
Autoškolák
Autoškolák
deejay

Male
Vek : 36
Registrácia : 22.03.2009
Počet príspevkov : 51
Auto : VW Golf III 1.9 TD, r.v.:92

centrál Empty
OdoslaťPredmet: centrál   centrál Icon_minitime3/6/2009, 22:43

zdravím... mám 3kový golf... dnes podvečer keď som išiel naštartovať auto ako som si sadol doň počul som nejaké vrčanie zo zadu z kufra... hneď som sa pozrel na motorček centrály... bol to on, ale keď som chcel naštartovať v tom som zbadal, že mám vybitú batériu hoci som ju včera nabíjal... skúsil som teda otočiť klúčom a v tom momente vrčanie zozadu prestalo a začalo podobné vpredu niekde pod prístrojovkou... tak som vrátil klúč do nulovej polohy... dvere sa mi v pohode otvárajú aj zamkýnajú... nechápem čo sa mohlo stať z jedného dňa na druhý... že by predsa ten centrál???
Návrat hore Goto down
TABIK
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 35
Registrácia : 06.04.2009
Počet príspevkov : 56

centrál Empty
OdoslaťPredmet: Re: centrál   centrál Icon_minitime9/6/2009, 22:08

Zdar kamo. Mozno nejaky skrat . Ale to je len tip. Mohol by si mi odfotit zapojenie centralu v zadnych piatych dverach? bo ja mam montovany central elektricky a neviem ako ten motorcek ma otacat tym zamkom alebo akym systemom to funguje...motorcek mi funguje ale nieje spojeny so zamkom a nezamyka
Návrat hore Goto down

centrál
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Central
» CENTRAL
» Central pomoooc

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: