deejay Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 22.03.2009 Počet príspevkov : 51 Auto : VW Golf III 1.9 TD, r.v.:92 Bydlisko : Veľký Krtíš
| Predmet: centrál 3/6/2009, 22:43 | |
| zdravím... mám 3kový golf... dnes podvečer keď som išiel naštartovať auto ako som si sadol doň počul som nejaké vrčanie zo zadu z kufra... hneď som sa pozrel na motorček centrály... bol to on, ale keď som chcel naštartovať v tom som zbadal, že mám vybitú batériu hoci som ju včera nabíjal... skúsil som teda otočiť klúčom a v tom momente vrčanie zozadu prestalo a začalo podobné vpredu niekde pod prístrojovkou... tak som vrátil klúč do nulovej polohy... dvere sa mi v pohode otvárajú aj zamkýnajú... nechápem čo sa mohlo stať z jedného dňa na druhý... že by predsa ten centrál??? | |
|
TABIK Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 06.04.2009 Počet príspevkov : 56
| Predmet: Re: centrál 9/6/2009, 22:08 | |
| Zdar kamo. Mozno nejaky skrat . Ale to je len tip. Mohol by si mi odfotit zapojenie centralu v zadnych piatych dverach? bo ja mam montovany central elektricky a neviem ako ten motorcek ma otacat tym zamkom alebo akym systemom to funguje...motorcek mi funguje ale nieje spojeny so zamkom a nezamyka | |
|