VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Central pomoooc

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
visior
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 28.04.2009
Počet príspevkov : 30
Auto : VW Golf IV 1.9TDI 74kW r.v.2001

Central pomoooc Empty
OdoslaťPredmet: Central pomoooc   Central pomoooc Icon_minitime13/5/2009, 23:11

Dnes mi zacal blbnut vecer central.Ked som zamkol auto zacal mi akoby nejaky motorcek hucat v zadu pri nadrzi.Auto sa v pohode zamklo.Po nejakom case ten zvuk prestal.A ked som odomkol auto tak v prednych spolujazdcovych dverach som pocul slabunke sycanie.Kde by mohol byt problem???Auto je VW Golf III 1.6GT.Za vsetky prispevky dakujem.
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

Central pomoooc Empty
OdoslaťPredmet: Re: Central pomoooc   Central pomoooc Icon_minitime14/5/2009, 00:42

vzadu pod pravym svetlom ak si dobre pamatam je kompresor centralu a ten ti vrcal prave preto dlhsie lebo ti niekde unika tlak, najskor v tych spolujazdcovych dverach, presne tam, kde si pocul to sycanie, takze sa mrkni na tu podtlakovu hadicku vo dverach, ci je derava, alebo ci sa len nevysmykla
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

Central pomoooc Empty
OdoslaťPredmet: Re: Central pomoooc   Central pomoooc Icon_minitime14/5/2009, 15:59

skor by som vravel problem pneumatickeho motorceka uz som to opravoval asi trom ludom je tam taka gumicka na ktorej je prilepene alebo pritavene tiahlo gumicka sa zrejme preslabila a praskla  a tak to tam prefukuje ja som to riesil tak ze som miesto tej gumicky dal detsky cumlik Very Happy:D:D a vsetko funguje zatial bez eklamacie Very Happy:D
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

Central pomoooc Empty
OdoslaťPredmet: Re: Central pomoooc   Central pomoooc Icon_minitime14/5/2009, 16:56

ale pise, ze mu to fuci vo dverach, tak je logicke, ze motorcek pracuje dalej, ked ma dieru v hadicke, nie??
Návrat hore Goto down
visior
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 28.04.2009
Počet príspevkov : 30
Auto : VW Golf IV 1.9TDI 74kW r.v.2001

Central pomoooc Empty
OdoslaťPredmet: Re: Central pomoooc   Central pomoooc Icon_minitime15/5/2009, 11:37

Ludia poriesil som to.Problem bol v zadnych pravych dverach.Bola tam vyskocena hadicka, zatlacila sa a vsetko ide ako ma.Diky za vsetky prispevky.OFF TOPIC
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

Central pomoooc Empty
OdoslaťPredmet: Re: Central pomoooc   Central pomoooc Icon_minitime15/5/2009, 13:12

tak jak som hovoril Wink

inak, vies, co znamena "OFF TOPIC"? Smile
Návrat hore Goto down
golf3
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 10.07.2009
Počet príspevkov : 4

Central pomoooc Empty
OdoslaťPredmet: central - nejde dole cuplik   Central pomoooc Icon_minitime10/7/2009, 11:45

Caute, vie mi niekto poradit co treba robit, ked mi nejde dole cuplik pri zamykani centralu? Pri odomykani mi ide hore v pohode. Ked zamknem, tak sa ten cuplik pohne dolu iba o kusok a dvere ostanu otvorene...Jedna sa o prave zadne dvere, 5 dverovy golf, rok vyroby 1996...dik
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Central pomoooc Empty
OdoslaťPredmet: Re: Central pomoooc   Central pomoooc Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Central pomoooc
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Teply vzduch pomoooc....
» pomoooc nejde zaradit rychlost
» Samovolne zamykanie. Poskladanie zadnych dveri POMOOOC

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: