VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Pískanie..kolesa? alebo..??

Goto down 
+2
PaloSV
golfmannCL
6 posters
AutorSpráva
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

Pískanie..kolesa? alebo..?? Empty
OdoslaťPredmet: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime2/6/2009, 21:56

Cavte, poslednú dobu mi dost piska prave predne koleso. Ak to je vôbec koleso. Vsimol som si to ze pri natoceni kolies doprava aj pocas plynulej jazdy piska. Netusim co to môze byt. Ak sa s tym niekto stretol tak sup sem s tym. Zatial dik.
Návrat hore Goto down
PaloSV
Autoškolák
Autoškolák
PaloSV

Vek : 50
Registrácia : 14.01.2009
Počet príspevkov : 100
Auto : Golf II 1,6 D 40kW/54k, JP

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime3/6/2009, 11:30

Keď pribrzdíš prestane?
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime3/6/2009, 15:32

PaloSV napísal:
Keď pribrzdíš prestane?
Hm. tak v urcitom zdvihu alebo lepsie pvoedane zatlaceni este piska ale ked viac zabrzdim tak asi prestane.. 
Návrat hore Goto down
PaloSV
Autoškolák
Autoškolák
PaloSV

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime4/6/2009, 06:52

Ťažko takto identifikovať pískanie/šúchanie. Možno, že ti ostáva trochu visieť brzda. Osobne by som začal tým, že by som rozobral brzdy, vyfúkal kompresorom prach zo strmeňov, platničiek - vlastne všetko, alebo očistil handrou namočenou v liehu. Potom by som všetko namazal vysokoteplotnou pastou na brzdy - samozrejme okrem trecích plôch kotúčov a platničiek. Mal som asi taký istý problém a toto pomohlo.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime4/6/2009, 08:01

lozisko,a hned vymen obidve strany,lebo ked vymenis len jednu,aj druhe o chvilu posles na druhy svet
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
PaloSV
Autoškolák
Autoškolák
PaloSV

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime4/6/2009, 08:17

Ložisko by som skôr identifikoval ako hukot/hučanie nie pískanie, preto hovorím, že takým popisom to ťažko zistiť
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime4/6/2009, 13:06

loziska aj piskaju
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime4/6/2009, 15:24

mato88 napísal:
loziska aj piskaju
Hm kazdoapdne ja som tiez pocul tak ze loziska hucia.. tak mne nehuci nic ale tuto moznost nevylucujem.. No a co sa tyka tych brzd to iste som urobil asi pred tyzdnom.. vsetko som mal dole.. komplet. A nic nepomohlo.
Návrat hore Goto down
kuukoo
Začiatočník
Začiatočník
kuukoo

Registrácia : 10.12.2008
Počet príspevkov : 37
Auto : VW golf 1,8i RP

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime5/9/2009, 09:48

no ak to brzdy neboli tak ti ostava len to lozisko.a je to urcite predok?lebo velmi lahko sa to da zamilit
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime19/11/2009, 17:33

potom mi zacalo hucat to lozisko a bolo to zadne lozisko tak som sa nemylil dobre so to vypocuval. a medzi casom mi prestalo piskat aj v brzdach tak neviem.. co to je za chujovina.. 
Návrat hore Goto down
Nefferttitty
Začiatočník
Začiatočník
Nefferttitty

Female
Vek : 34
Registrácia : 14.12.2008
Počet príspevkov : 13
Auto : Golf II, 1,6 D, 40 kW

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime30/1/2010, 18:43

prišiel si už na to čo to je? lebo môj golf robí to isté a už som bezradná
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime31/1/2010, 20:34

Nefferttitty napísal:
Tak neboj nic.. rozobrat tak isto predne brzdy.. dat dole prasiatko platinicky vycistit to nejakym odmastnovacom.. toluen alebo lieh.. slovom aby to nebolo amstne mozno ti tam aj daka skalka vypadne s toho a bud dobre. heeh. mne to teraz nepiska.. nic som neoribl s tym extra.. a ani po vycisteni mi t nepomohlo ale tak skus mozno tam budes mat prave skalku
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime31/1/2010, 21:18

golfmannCL napísal:
Nefferttitty napísal:
Tak neboj nic.. rozobrat tak isto predne brzdy.. dat dole prasiatko platinicky vycistit to nejakym odmastnovacom.. toluen alebo lieh.. slovom aby to nebolo amstne mozno ti tam aj daka skalka vypadne s toho a bud dobre. heeh. mne to teraz nepiska.. nic som neoribl s tym extra.. a ani po vycisteni mi t nepomohlo ale tak skus mozno tam budes mat prave skalku

..skalku??? Shocked Laughing lol!
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime1/2/2010, 15:21

ano skalku... a ked napisem skalku tak nemyslim tym balvan o rozmeroch meter krat meter ale malinkatu skalku 2x2 mm.. alebo nejaku taku malu ftakovinu.. takze tak.. netrebe sa cudovat
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie..kolesa? alebo..??   Pískanie..kolesa? alebo..?? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Pískanie..kolesa? alebo..??
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Piskanie 1.4 16V
» Piskanie servoremena
» Piskanie turba!
» piskanie remena

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: