Benchy Autoškolák
Vek : 39 Registrácia : 30.05.2008 Počet príspevkov : 79 Auto : VW Golf VI Variant 1.6 CR TDI 03/10 Bydlisko : Presov
| Predmet: Piskanie turba! 3/5/2012, 12:10 | |
| Neviete mi poradit ohladom piskania turba pri nizkych rychlostiach,ked idem nad 60 km/h tak uz nic nepocut.Je to piskot ako ked ide sanitka.Teraz neviem,niekde pisu,ze vraj turbo treba vycistit popripade vymenit.Rozmyslal som nad jeho vycistenim spojene s vymenou oleja hoci na vymenu oleja mam este rezervu 5 tis. km, ale neviem teraz, ci to ma zmysel pokial s nim okrem toho piskania nemam ziadny problem.Tah ma stale rovnaky a uz mam nabehane 120 tis.km!Diky | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Piskanie turba! 4/5/2012, 00:16 | |
| - Benchy napísal:
- Neviete mi poradit ohladom piskania turba pri nizkych rychlostiach,ked idem nad 60 km/h tak uz nic nepocut.Je to piskot ako ked ide sanitka.Teraz neviem,niekde pisu,ze vraj turbo treba vycistit popripade vymenit.Rozmyslal som nad jeho vycistenim spojene s vymenou oleja hoci na vymenu oleja mam este rezervu 5 tis. km, ale neviem teraz, ci to ma zmysel pokial s nim okrem toho piskania nemam ziadny problem.Tah ma stale rovnaky a uz mam nabehane 120 tis.km!Diky
Kukni ci nemas niekde dieru na vyfuku alebo nie je uvolnena priruba. | |
|
majok7777 Začiatočník
Vek : 42 Registrácia : 05.07.2012 Počet príspevkov : 7 Auto : GOLF V. Bydlisko : Bayern-Germany
| Predmet: Re: Piskanie turba! 5/7/2012, 21:30 | |
| ja mam ten isty problem ale neviem ci je to turbo alebo interculer?je to taky zvuk ako ked ide sanitka,ale len pri tej rychlosti do 60km.co mam s tym robit?dakujem za odpoved
| |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Piskanie turba! | |
| |
|