VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next
AutorSpráva
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime16/9/2009, 22:36

jj vyvazovali to na vyvazovacke pre alu disky. ale najradsej by som tie zavazia zlepil dole a presunul ich na zadnu stranu elektronu Very Happy ale viem ze by mi to totalne asi rozbilo vyvazenie kolesa ze?
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime17/9/2009, 05:49

daj ich ešte raz prevážiť u niekoho normálneho čo to vie vyvážiť tak ,že nalepí závažia z vnútornej strany.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime17/9/2009, 08:12

no jo mal by som.. ale zase dat za to 15 euro...
Návrat hore Goto down
triple
Pretekár
Pretekár
triple

Male
Vek : 38
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 304
Auto : VW Golf3, 1,6b, 55kw, 75 ps, r.v. 1997

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime17/9/2009, 08:21

panebože to kde chodíš do pneuservisu???
mne to včera chlapík spravil zadara čo si (komplet prezutie cca 200 sk?)
zbehni do pneuservisu hore nad opatovou ked ideš z PT tak je to hned do prava pred opatovou alebo ak by si to nenašiel tak mi napíš PM dám ti číslo a zavediem ťa tam Smile má tam aj veľmi zachovalé pneu za dobré ceny ja kupujem len tam aj dáke alu disky tam má aj plecháče Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime17/9/2009, 10:32

hej? a ma tam vyvazovacku na alu elektrony? napis mi kde presne to je.. niekde pri starej busovej stanici?
Návrat hore Goto down
triple
Pretekár
Pretekár
triple

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime17/9/2009, 11:01

treba tam zbehnúť opýtať sa pre istotu .. vravieť ti že 100% to tam má ti nebudem..
ked vchádzaš do Opatovej z hora na kopci smerom z PT odbočuješ do prava a hned hned do prava tam je autbazar či čo tak pôjdeš do toho kopčeka a po pravej strane to je .. musíš to nájsť
Návrat hore Goto down
TABIK
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 35
Registrácia : 06.04.2009
Počet príspevkov : 56

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime17/9/2009, 16:52

Automagazin priloha Profi auto 9/2009 sa pise o lenivosti mechanikov ze bud nemaju alebo sa im nechce menit vyvazovacie hlavy lebo na plechy su ine a na alu su ine.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime17/9/2009, 19:47

som dnes vymenil olej a filtre (okrem vzduchoveho) tak auto hned ide lepsie. vlastne uplne bezchybne.. uz nekolisu otacky pri volnobehu a nezdochyna motor ked mam zaradenu rychlost a stlacim spojku... cize palivovy filter asi bol dost na tom zle... Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_smile co ma nastvalo je ze chalan co by mi vymenil pruziny na aute tento vikend chce za tu robotou 70 euro Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_sad tak pruziny si este posedia v garazi nejaku chvilu...
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime17/9/2009, 20:33

sykye napísal:
som dnes vymenil olej a filtre (okrem vzduchoveho) tak auto hned ide lepsie. vlastne uplne bezchybne.. uz nekolisu otacky pri volnobehu a nezdochyna motor ked mam zaradenu rychlost a stlacim spojku... cize palivovy filter asi bol dost na tom zle... Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_smile co ma nastvalo je ze chalan co by mi vymenil pruziny na aute tento vikend chce za tu robotou 70 euro Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_sad tak pruziny si este posedia v garazi nejaku chvilu...

...riadne ťa xe ošklbať!!!!!...trocha weľa xe,nemyslíš???nedaj sa ošklbať!max. 20 ečiek!!!je to robota na hodimu!
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime17/9/2009, 20:36

no na hodinu ani nie.. zadne pruziny by som zvladol este aj ja (a to mam problem fakt so vsetkym) ale predne to je dost taka debilna robota uz len koli tomu ze su stlacene a aj koli geometrii Sad ach jaj.. 
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime17/9/2009, 20:41

sykye napísal:
no na hodinu ani nie.. zadne pruziny by som zvladol este aj ja (a to mam problem fakt so vsetkym) ale predne to je dost taka debilna robota uz len koli tomu ze su stlacene a aj koli geometrii Sad ach jaj.. 

...ale skusiť by si mohol,nie?veď manuál máš....nie je natom nič zložité len treba trošku porozmýšlať ako na to bounce Arrow
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime17/9/2009, 20:59

dá sa to i doma no treba mať istú zručnosť a náradie .
potrebuješ ohnutý očkový klúč ,aby si odkrútil tlmič .
ak si označíš uloženie tlmiča (polohu spodných matiek)pred demontážou ,tak na 80% nemusíš ísť ani na geometriu(sám by si videl či ti niekde odiera plášť)
a keď máš demontovaný tlmič potrebuješ stahovák ,lebo pružina musí byť stlačená.
a ak si netrúfaš zadné si vymeň sám a predné si daj vymeniť (10 € je taká bežná cena za tlmič-70€ by som dal jedina ak by už urobil i geometriu!)
Návrat hore Goto down
triple
Pretekár
Pretekár
triple

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime18/9/2009, 07:19

ja idem ted meniť (cez týžden) horné uloženie na predných tlmičoch tak samozrejme mením na oboch ked to spravím tak budem isto vedieť poradiť. ked už bude tmič dole chcel by som pružinky namaľovať do žlta .. sťahovák mi požičia kolega spravil si sám pred cca 2 mesiacmi.
Tiež som to nikdy nerobil ale po nespočených skúsenostiach zlodejských mechanikoch si to radšej spravím sám - síce to trvá 3xdlhšie ale mám istotu čo a ako sa robilo..
v Servise som si dal meniť manžetu na poloos a o týžden som ju menil sám lebo to sitahol obyčajnou elktrikárskou páskov a všetko vytieklo na koleso..
+ mi menil riadenie čo iba odmotnoval staré a namotoval nové - riadenie som dodal ja a tento úkon mu trval skoro mesiac a vypýtal si 100€ tak ja už môžem j.... takýchto mechanikov..
radšej preštudujem jak na to.. pak sa spýtam tu pozrem všetky dostupné info čo na nete nájdem a idem na to sám

ak nebudem mať zadrbané ruky tak ti nafotím Smile Smile
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime18/9/2009, 10:13

nie je to nič zložité, ja som to menil a ked to ja dokážem, tak to urobiš úplne hravo a podotýkam bez sťahováku, lem si musiš uvedomiť, kedy auto zdvihnúť hore a kedy je lepšie ked je dolu... Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime18/9/2009, 10:44

juuuj ruci ale ty si sikovny ved vies aka som ja lama... ale asi mi neostava nic ine len sa do toho pustit a skusit... len mi teraz zacina skola sakra
Návrat hore Goto down
triple
Pretekár
Pretekár
triple

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime18/9/2009, 11:16

Smile škola fuuuuuj - ja mám posledný rok pred sebou - neboj uvidíme čo to povie Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime18/9/2009, 12:03

jasneee. nejak to zvladneme. tento tyzden budem pracovat na interieri a potom v blizkej dobe skocim prevazit tie kolesa nech zavazia capnu do zadu.. inak ak nahodou stoji niekomu v garazi 1,8T alebo 2.0 16V oba 110kw tak dajte vediet.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime23/9/2009, 14:59

dnes som zacal interier davat do farby.. na strieborno striekam niektore casti pristrojovky chcem aj madla atd.. zacal som len stredovy panel ale kravina je ze ked sa dotknem prstom toho nastrikaneho aj ked je zaschnute 48 hodin tak mi ostava na prstoch taka striebrenka si nechcem predstavit co to bude ked by som dal tym sprejom madla.. aky sprej mam pouzit aby to zaschlo tak ze to nebude pustat farbu? jasne ze farbu na plasty. diky
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime23/9/2009, 17:35

sykye napísal:
dnes som zacal interier davat do farby.. na strieborno striekam niektore casti pristrojovky chcem aj madla atd.. zacal som len stredovy panel ale kravina je ze ked sa dotknem prstom toho nastrikaneho aj ked je zaschnute 48 hodin tak mi ostava na prstoch taka striebrenka si nechcem predstavit co to bude ked by som dal tym sprejom madla.. aky sprej mam pouzit aby to zaschlo tak ze to nebude pustat farbu? jasne ze farbu na plasty. diky

...v tvojom mieste by som nič nestriekal a nechal všetko tak ako je origo!!!!...
Návrat hore Goto down
ato69
Autoškolák
Autoškolák
ato69

Male
Registrácia : 20.08.2007
Počet príspevkov : 77
Auto : VW Vento 1,9 GTD

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime23/9/2009, 18:29

gabesz0102 napísal:
...v tvojom mieste by som nič nestriekal a nechal všetko tak ako je origo!!!!...

jj, ja tiez Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_rolleyes
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 10 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 10 z 50Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: