VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Demontáž stredového spätného zrkadla

Goto down 
+2
tdk
Dreik
6 posters
AutorSpráva
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

Demontáž stredového spätného zrkadla Empty
OdoslaťPredmet: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 19:32

caute, mam otazku ci uz niekto rozoberal stredovy spetak. Nejako mi nesmavuje zrkadlo chcel by som sa na to pozriet. Poradte ako to rozoberem nechcem nic urvat dikes
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 19:46

cau.sorry ale co ti nerobi zrkadlo?....nespamuje? just joking ;)mas na mysli nestmavuje? (sorry mozno lamerim ale g4 mali stmavovacie zrkadla?...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 19:49

ale na G4 nestmavuje sam od seba
musis si ho prepnut do tej polohy Smile
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 19:55

no sak to,klasicky ho potiahnes a zmenis mu tak trochu polohu ...tak je? Smile
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 20:02

aj ja mam elektricky stmavovacie spetne. mal som to rozobrane,je tam plosak. ma dve fotobunky,spredu a zozadu. neda sa to niako zapínat ani vypínat. rozobera sa to rozpolenim nozíkom. ale opatrne,aby neprasklo sklo. mne tiez nefunguje,je volake rozliate ako display. ak by niekto vedel,ci sa da kupit samotne sklo,alebo jeho objed. císlo,bol by som aj ja vdacny...
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 20:04

no nestmavuje ano,no nemam taky co vymyslite mam normalne nejaky senzor aj tam,nemam tie klasicke co vy myslite...keby boli tkae tak to sem nepisem
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 20:12

ivco85-ako prepnut?
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 21:54

chlapci nechapeme sa asi
na G4 boli dva typy spetaku..
1, taky co si musis prestavit do polohy neoslnovania sam rucne...teda to supatko potlacis smerom od seba hore...nie je tam nic automaticke..je to ciste rucna mechanicka zalezitost..pretoze to sklo ma pod inym uhlom iny index lomu a odrazu...
2, automaticky stmievatelne u aut ktore mali dazdovy senzor...tam je to riesenie uz inac...nechcem trepnut ale myslim ze neako tak ze vplyvom napatia sa neako meni povaha toho zrkadla,resp jeho clony ktora je riesena ako EM vrstva v nom...
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 22:01

no ja mam ten typ 2 z dazdovym senzorom. myslel som,ze aj on ma take. sorry ze sa do toho miesam Embarassed
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 22:08

JOJO 7312 napísal:
no ja mam ten typ 2 z dazdovym senzorom. myslel som,ze aj on ma take. sorry ze sa do toho miesam Embarassed
nie je sa zaco ospravedlnovat ..ved je to debata..a kazdy nazor sa ceni...
co sa tyka toho tvojho jojo..da sa to kupit iba ako celok..teda cely spetak..ale stoji cca 3 krat tolko ako klasicky .teda cca 160 E
a presne..tak to funguje..dobre som si pamatal..je tam vrstva ktora sa vplyvom napatia polarizuje a meni jeho povahu..
a z akeho dovodu si ho rozoberal?? neviem ci si mu nepomohol prave tym rozliepanim nozikom....
este taka otazka..dazdovy senzor ti funguje??chcelo by to premerat..ci je problem v samotnom zrkadle..alebo vedeni k nemu...resp. v tom senzore
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 22:17

dazdovy mi funguje. uz som to kupil s takym posahanym zrkadlom. otvaral som ho lebo som bol zvedavy co tam je Shocked su to dve skla,medzi ktorymi je zelena kvapalina. idu tam kabliky.sa to prelieva ked to nahnem. a stvrtinu mam normal bledu a ostatok je tmavy. ako taka hladina vody sa to prelieva Very Happy
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 22:46

no takze sme sa konecne pochopili mam ten 2-hy...tak a dazdovy funguje aj mne no ten spetak enako enreaguje chcel by som to neako dat do kopy
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 22:55

Dreik napísal:
no takze sme sa konecne pochopili mam ten 2-hy...tak a dazdovy funguje aj mne no ten spetak enako enreaguje chcel by som to neako dat do kopy
no to by chcelo zistit v com je teda problem..ci v samotnom zrkadle...alebo jeho supporte:)
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime27/4/2009, 23:36

no preto chcem vediet ako to bez poskodenia rozobrat Very Happy
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime28/4/2009, 10:43

Dreik napísal:
no preto chcem vediet ako to bez poskodenia rozobrat Very Happy
Poistku si kontroloval?
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime28/4/2009, 16:06

no jo,poistky su skontrolovane...chcem to neako precistit alebo pozriet ci nie je zaoxidovany neaky spoj na plosaku preto som chcel vediet ako sa to rozobera
Návrat hore Goto down
coxx81
Začiatočník
Začiatočník
coxx81

Male
Vek : 31
Registrácia : 06.03.2013
Počet príspevkov : 9
Auto : VW Golf IV 1.9 tdi 110kw 4motion

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime9/6/2013, 20:35

chcem sa spýtať ktorá poistka je od dažďového senzora a ktorá na automaticky stmievateľné vnútorné zrkadlo? golf 4 r.v. 2002
Návrat hore Goto down
coxx81
Začiatočník
Začiatočník
coxx81

Male
Vek : 31
Registrácia : 06.03.2013
Počet príspevkov : 9
Auto : VW Golf IV 1.9 tdi 110kw 4motion

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime13/6/2013, 20:50

chcem sa spýtať ako sa vymení spetné zrkadlo automaticky stmievateľné,mám také isté ako mám teraz na výmenu..len sa bojím či tam niečo neurvem. Vďaka chlapci
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž stredového spätného zrkadla   Demontáž stredového spätného zrkadla Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Demontáž stredového spätného zrkadla
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» vymena plastov stredoveho panelu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: