VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

moj golfik v priebehu renovácie :)

Goto down 
+22
SHOFER
zuzko
VILKO G1
ivco85
LONGI530
Runcajz
klickop
JurrO
tono55
golfmanik
mato88
Baty
seven72
Kully-GIII
marceloo
Jecad
misobelko
mat00
fofko
baciluss
remco
vojtino
26 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime28/4/2008, 21:42

No tie elektrony sú origo VW bbs. No a čo sa týka farby, tak by som to urobil tak ako som písal, celé čierne a vonkajší ráfik do červenej + lak. Alebo do čiernej a limce vyleštiť. Ale to by sa asi moc nehodilo... Aké dáš gumky?
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime28/4/2008, 22:21

jednoznacne nechat dvojocko,ziadne cire prkotinky,mozno by som si pozhanal gti svetla zadne,bocne a predne blinkre a k tym kolesam,ako rumcajz vravi,cierne,alebo cervene a vylestit limec
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
vojtino
Autoškolák
Autoškolák
vojtino

Male
Vek : 36
Registrácia : 15.10.2007
Počet príspevkov : 53
Auto : VW Golf II 1,6D

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime29/4/2008, 21:53

no tak by sa mi to aj pacilo, ako vravite, ze vnutro cierne...a limec asi cerveny. to by viac ukazalo. a gumky? to zatial netusim....ale tak nemusim nieco extra, lebo tak sportovo s tym jazdit nebudem, lebo ak je to hladky diesel, takze to len tak pohodicka jazdenie:)
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime29/4/2008, 22:32

nejake kultove elektrony a gumy by som si zohnal take,aby si vedel nalakovat naboku pas na bielo ako to mali stare americke vozy
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime29/4/2008, 22:55

maťo nesúhlasím, musel by mať riadne klasiky kolieska aby sa to hodilo. Podla mňa aj nejaké chromové puklice k tomu aby tie gumky boli parádne. Ale to by som skôr dal na G1. Gumy nemusia byť nejak moc extra, stačí ich ale nastriekať silikonovým sprajom. Aj všetky plasty okolo a má to jak z linky. Moooc krásne.
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime30/4/2008, 07:59

misobelko napísal:
Vyskusaj streknut aj plechace, uvidis ze to bude lepsie ako puklice. Farba uz je na tebe - cierna matna alebo leskla. Mozno by tam pasovali aj biele - ked uz mas biele pruhy...

Leštiť plecháče (alebo chromovat) a whitewall pneu (s bielymi pásmi) !!!

Toto sú sice mk4 ale aspon aby si mal zhruba predstavu o tom co myslím.
Cervene disky a whitewall pneu:
moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 97856444589105_cb34e2e698_o

Chromovane plecháče s tmavým stredom a whitewall pneu:
moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 61464444602473_2ca91a8e32_o

moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Tongue0006 mňamka!
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime30/4/2008, 08:09

vojtino napísal:
moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Kola11yz7

kolesa nieco podobne tymto, a su tak farbene ze celna strana je strieborna a tie vnutorne boky su cierne

tiež by sa mi páčili tieto celé zaleštené a na nejakom nízkom profile pneu Smile
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime30/4/2008, 08:25

neviem, mne moc nejdú také pneu na takéto autíčka. Tam patria pekné elektroniky... Rozhodne nie plecháče...
Ako som písal, na GI alebo v tvojom prípade by sa to ešte dalo akceptovať, lebo nádhernú dvojku v origo stave. Ale na tie široké nárazníky a 4 oka určite nie. No Ale iba môj názor...
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime30/4/2008, 09:19

Runcajz napísal:
neviem, mne moc nejdú také pneu na takéto autíčka. Tam patria pekné elektroniky... Rozhodne nie plecháče...
Ako som písal, na GI alebo v tvojom prípade by sa to ešte dalo akceptovať, lebo nádhernú dvojku v origo stave. Ale na tie široké nárazníky a 4 oka určite nie. No Ale iba môj názor...

bolo by to nadherne s tymi bielimi gumami,islo by to k tym pasom cez kapotu
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime30/4/2008, 11:51

ajked pasi cez kapotu znacia skor taky rally/race look ale ajtak.. Smile
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime30/4/2008, 12:03

Runcajz napísal:
Ako som písal, na GI alebo v tvojom prípade by sa to ešte dalo akceptovať, lebo máš nádhernú dvojku v origo stave. Ale na tie široké nárazníky a 4 oka určite nie. No Ale iba môj názor...

Toto som mal na mysli tú boru...
Ale na ten GII sa aj tak neviem vynadívať... Taká malá otázka, prečo si tam dával tie biele pruhy? Asi bez nich by to bolo hustejšie... Vtedy by tam pasovali tie biele gumky na vyleštených čierných plecháčoch...
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime30/4/2008, 12:07

vojtino, tie bbs co si ukazoval, ak by boli v chróme, uplne to tam sadne.

A na zimné obutie si sprav whitewall Wink
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime30/4/2008, 12:11

no tonko, tak to už beriem. Tak by som asi aj ja premýšlal... Idea
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime30/4/2008, 12:19

Smile

Čo by ho vyslo také disky splašiť, a potom ich dať ešte zalešťiť alebo chrómovať?

to bývajú nekresťanské peniaze..
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime30/4/2008, 12:23

no u nás to robia, ale kolko by to stálo netuším. Ale určo by mu to stačilo poriadne opieskovať, límec vyleštiť a ten stred poriadne nalakovať, ale to už chalanisko by asi urobil sám. Ide mu to jedna radosť.... Wink
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime30/4/2008, 12:31

ide mu to to teda hej Shocked
Návrat hore Goto down
vojtino
Autoškolák
Autoškolák
vojtino

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime2/5/2008, 19:47

Diki moc:) az sa zacinam cervenat :DD ale nie, tak nieco som sa naucil od tych 15, kedy som s tym zacal. Vsetky tie napady vyzeraju velmi dobre, teda by vyzerali na mojom aute:) ale ze co bude konecné to este ani srnky netusia. A tie biele pasy? tak lebo s otcom sme sa tak dohodli ze to bude vyzerat dobre... a aj je to uz u nas taka tradicia:) prve auto co som mal a vlastne aj mam, Fiat 850 me tiez biele pruhy:)moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Dsc00188ir4
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime2/5/2008, 23:41

Klasika Smile
Dost sportovy look. Wink
Návrat hore Goto down
LONGI530
Pretekár
Pretekár
LONGI530

Male
Vek : 41
Registrácia : 08.04.2008
Počet príspevkov : 485
Auto : G4 Cabrio 1.6 74kw(AFT),BMW 530D TOURING 142kw

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime9/5/2008, 10:58

pekne dal si dalsiu sancu jednej dvojke dlhsie sluzit a robit radost jej majitelovy affraid

dories tie kolieska takto to nieje moc pekne keby si dam dal aspon original puklicky tak by to hned lepsie ukazalo .

vela stastia pri dalsom zveladovani!
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net
vojtino
Autoškolák
Autoškolák
vojtino

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime16/5/2008, 20:34

no dnes som vytiahol auto z garaze, umyl som ho a trochu povysaval(zajtra s nim idem na sestrinu svadbu Very Happy ) a hla vysledok Smile
moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Dsc00329oy7
moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Dsc00330ju1
moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Dsc00331pu4
moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Dsc00332wv1
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

moj golfik v priebehu renovácie :)
Návrat hore 
Strana 4 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Moj golfik
» moj golfik
» Moj Golfik
» golfik
» moj golfik..

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Môj Golf-
Prejdi na: