VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

moj golfik v priebehu renovácie :)

Goto down 
+22
SHOFER
zuzko
VILKO G1
ivco85
LONGI530
Runcajz
klickop
JurrO
tono55
golfmanik
mato88
Baty
seven72
Kully-GIII
marceloo
Jecad
misobelko
mat00
fofko
baciluss
remco
vojtino
26 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime8/3/2008, 20:46

tie kadejake prichytky a ine hovadinky by sa nasli,koberce su uz prec,a mam doma uplne nove brzdy,komplet predok+zadok+hlavny brzdovy valec+komplet trubky,redukcie,uchytky,mam uplne nove osvetlenie spzky,kopec dielov mam origo Vw
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
vojtino
Autoškolák
Autoškolák
vojtino

Male
Vek : 36
Registrácia : 15.10.2007
Počet príspevkov : 53
Auto : VW Golf II 1,6D

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime11/3/2008, 12:50

no brzdy uz mam aj ja cele nove, skoda ze si nenapisal skor, no nevadi. teraz mi chyba to predne svetlo, prichytky som uz tiez asi zohnal tie co mi chybali. a nejake veci co sa motora tyka nemas?
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime11/3/2008, 15:19

ake casti konkretne myslis? svetla mam obe rovnake,ale na uplne zrenovovane auto sa asi nehodia,musel by si ich rozobrat a na novo cele zasilikonovat
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime8/4/2008, 15:46

Wau chlape! To je parádna robota! Zacina to vizerat zaujimavo Smile Konecne poriadna "build up" téma

No držím Ti ďalej palce
Návrat hore Goto down
JurrO
Začiatočník
Začiatočník
JurrO

Male
Vek : 38
Registrácia : 10.04.2008
Počet príspevkov : 9
Auto : VW GII 1.8 GTI 8V kod mtora: PB

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime10/4/2008, 10:35

mato88 napísal:
tie kadejake prichytky a ine hovadinky by sa nasli,koberce su uz prec,a mam doma uplne nove brzdy,komplet predok+zadok+hlavny brzdovy valec+komplet trubky,redukcie,uchytky,mam uplne nove osvetlenie spzky,kopec dielov mam origo Vw

Ahoj a akú cenu by si dal na brzdy? kotúče+platničky poprípade aj brzdový valec???
Návrat hore Goto down
vojtino
Autoškolák
Autoškolák
vojtino

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime15/4/2008, 16:57

Ahojte, prepacte ze som dlho nedal ziadne dalsie pokracovanie, ale v poslednom case som vobec nemal cas davat to sem hore, vela roboty bolo, aj pomimo, (svagrove auto, druheho svagra auto, medzitym na mojom starsom aute som zatlacil blatnik, vlastne brana mi ho zatlacila a tak, a medzitym som este dokoncoval golfika) , Inak golfik je uz skoro uplne hotovy, uz len nejake prkotinky musim nahodit, musim kupit novy silentblok na motor aj nejake radijko by bodlo a ine doplnky a tak. fotky este nemam, ale ked pridem na vikend domov tak nafotim a dam to sem. Tak zatial Smile
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime16/4/2008, 19:30

Tak nahod fotky, uz sme nedockaví
Návrat hore Goto down
vojtino
Autoškolák
Autoškolák
vojtino

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 16:34

moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Dsc00192ct2
tu je,hotovy a v garazi Smile
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 17:04

nadhera,ako z vyroby
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male
Registrácia : 12.10.2007
Počet príspevkov : 303
Auto : Golf III 1.6 55kW ABU

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 18:42

Pekná prácička !
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 19:47

tie puklice poprosím čo najskor dole! affraid

inak je to neskutočne pekne spravené, chce to viac foto!!
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 19:51

Klobuk dole - aj puklice dole...
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 19:54

Vyskusaj streknut aj plechace, uvidis ze to bude lepsie ako puklice. Farba uz je na tebe - cierna matna alebo leskla. Mozno by tam pasovali aj biele - ked uz mas biele pruhy...
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 19:58

Ale asi nejaku predstavu uz mas, takze sme zvedavi!
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 20:31

No máš to veľmi krásne. Ak by si nemal čo na práci a chcel by si si privyrobiť niekedy v budúcnosti, tak potrebujem trochu dať do hromady moje vento... Wink
Mám obrovský rešpekt pred tvojou prácou. K tým kolesám, pekne to daj do čiernej a urob peknú tenkú červenú linku po obvode, a na to pekný lak... Ale to by asi chcelo nejaké decentné kolieska...
Naozaj je to prekrásna práca. Na živo to musí byť pecka. Neviem sa vynadívať.
Návrat hore Goto down
vojtino
Autoškolák
Autoškolák
vojtino

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 20:43

no kolieska by ozaj bodli...aj elektrony uz mam nejake zohnane..len ich musism dat trosku opravit, lebo velmi hadzu, a neviem kde to robia, ci to vobec robi niekto, a ci sa daju opravit. ale verim ze hej. este nejake fotecky urobim...ale zase az cez vikend, uz zas som v skole:(
Návrat hore Goto down
vojtino
Autoškolák
Autoškolák
vojtino

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 20:45

potom este aj smerovky by som chcel cire, mozno aj prednu masku so styrmi svetlometmi a take nejake mensie upravy
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 21:04

podla mňa by si ho mal nechať čo najviac v origo stave, Aj tie kolieska čo najmenej výrazné, nejaké cultovky. 4 oko nedávaj,nehodí samu.Iba ak b si dával široký nárazník,ale aj tak si myslím, že je prekrásny takto ako je a rozhodne hodnotu má v takomto stave.
Návrat hore Goto down
vojtino
Autoškolák
Autoškolák
vojtino

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 21:06

tak tu masku...to iba rozmyslam... to este uvidim....a kolesa to su take decentne elektrony...nic extremne.
Návrat hore Goto down
vojtino
Autoškolák
Autoškolák
vojtino

Male

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2008, 21:12

moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Kola11yz7

kolesa nieco podobne tymto, a su tak farbene ze celna strana je strieborna a tie vnutorne boky su cierne
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: moj golfik v priebehu renovácie :)   moj golfik v priebehu renovácie :) - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

moj golfik v priebehu renovácie :)
Návrat hore 
Strana 3 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Moj golfik
» moj golfik
» Moj Golfik
» golfik
» moj golfik..

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Môj Golf-
Prejdi na: