VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?

Goto down 
5 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
juulia
Vodič
Vodič
juulia

Female
Vek : 38
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 183
Auto : VW GOLF III 1.8

pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Empty
OdoslaťPredmet: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 09:22

stalo sa mi taka vec:(mám central aj alarm)....zatvorila som auto centralom, ako vzdy...a pockala som, kym mi zhasne svetllo v interieri...(bo to mám tak nastavene, ze kym su otvorene dvere, svieti..ked ich zatvorim, svetlo zhasne)...zhaslo, sla som dovnutra....za par hodin mi dosiel povedat sused, ze mi svieti v aute....idem von, a svieti..tak som zhasla, a sla som hore...a na druhy den rano idem do práce, zatvorim auto,svetlo sa vyplo..ok...za desat min som sla von, a náhodou som videla na vlastne oci..ako to je:z nicoho nic sa zaplo svetlo v int., a zacalo blikat alarm...a potom prestalo,ale svetlo zostalo svietit...dvere som mala ale stale zatvorene,som ich skontrolovala...tak to mi vysvetlite, preco mi to robi?heeeeelp...dik chalani;)
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 09:35

sa ti neotvaraju dvere,alebo nemas zle zavrete 5te dvere? potom uz len jedine nieco s elektrikou,mne sa pre istotu nezhasne svetlo vobec,tak je stale vypnute a je pokoj :-) ale ked bude cas sa na to kuknem.
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
juulia
Vodič
Vodič
juulia

Female

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 09:44

otvaraju sa mi normalne inak...a aj som vsetky dvere skontrolovala, vsetky dobre zavrete,ved mám ich len 3:).......ok, ked budes mat cas...dakujeem;)
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 10:00

mne dokonca aj motorcek dlho tlaci vzduch do centralu,to je asi tou zimou bom
Návrat hore Goto down
juulia
Vodič
Vodič
juulia

Female

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 10:02

ejeeeej..zimu mi ani nehovor...uz mi to ide na nervy....to pocasie..cesty ani nehovorim... Exclamation
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 10:07

vcera som konecne prezul na zimu :-) doma som nasiel silikonovu ceruzku,tak este dneska ponatieram vsetky gumy okolo dveri.inak sa ani mne nepaci to origo centralne vzduchove,pri najblizsej prilezitosti ide von,aj ten divny alarm :-)
Návrat hore Goto down
juulia
Vodič
Vodič
juulia

Female

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 10:13

no to mám asi taku istu ako ty...alarm a central..ze?zzzzimu nespominaj, lebo mám nervy, ked musim skrabkat...Very Happy
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 10:19

central mas ten isty alarm asi nie,ale neverim cudzim ludom,tak si to vsetko idem vymenit,vcetne skrinky zapalovania,kvoli klucom
Návrat hore Goto down
juulia
Vodič
Vodič
juulia

Female

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 10:26

no v tom mas pravdu...ani ja neverim...hlavne ze má len jedny kluce..... Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 10:27

sak ja mam tiez len jedny :-( ale chcel by som aj dialkovy start a uz riadny dvojzonovy alarm s pagerom
Návrat hore Goto down
juulia
Vodič
Vodič
juulia

Female

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 10:31

ahaa..no ale musis mi vysvetlit, co je to dvojzonovy alarm... Embarassed
Návrat hore Goto down
sarky
Autoškolák
Autoškolák
sarky

Male
Registrácia : 14.12.2007
Počet príspevkov : 103
Auto : golf 3 VR6

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 15:52

čau julka.Skús to z reštartovať.A to tak že otvvoríš kapotu,zapneš alarm odpojíš a znovu zapojíš batériu.A prosím ta nezabudni si v aute klúče,lebo sa ti môže stať že sa zavrú dvere.A ked to nepomôže,tak tam máš asi nejaký skrat.
Návrat hore Goto down
http://j.sarky@zoznam.sk
juulia
Vodič
Vodič
juulia

Female

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/1/2008, 17:50

dakujem pekne:)skusim to zajtra, potom Vám dám vediet..dikyyy:)
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime4/2/2008, 00:43

juli je to poistka mne sa to stava pomerne casto ked napojim do zapalovaca notbuk vyhodi mi poistku mala by to byt nejaka tretia z pravej strany na roste neboj je to na 100 percent poistka je to vsetko na tej jednej interierove svetlo zapalovac central a aj budiky ked vypnes kluc stoja

juulia napísal:
stalo sa mi taka vec:(mám central aj alarm)....zatvorila som auto centralom, ako vzdy...a pockala som, kym mi zhasne svetllo v interieri...(bo to mám tak nastavene, ze kym su otvorene dvere, svieti..ked ich zatvorim, svetlo zhasne)...zhaslo, sla som dovnutra....za par hodin mi dosiel povedat sused, ze mi svieti v aute....idem von, a svieti..tak som zhasla, a sla som hore...a na druhy den rano idem do práce, zatvorim auto,svetlo sa vyplo..ok...za desat min som sla von, a náhodou som videla na vlastne oci..ako to je:z nicoho nic sa zaplo svetlo v int., a zacalo blikat alarm...a potom prestalo,ale svetlo zostalo svietit...dvere som mala ale stale zatvorene,som ich skontrolovala...tak to mi vysvetlite, preco mi to robi?heeeeelp...dik chalani;)
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime4/2/2008, 00:45

alarmom to na 100 percent nieje nepomoze jej to interierove svetlo nema s alarmom nic spolocne

sarky napísal:
čau julka.Skús to z reštartovať.A to tak že otvvoríš kapotu,zapneš alarm odpojíš a znovu zapojíš batériu.A prosím ta nezabudni si v aute klúče,lebo sa ti môže stať že sa zavrú dvere.A ked to nepomôže,tak tam máš asi nejaký skrat.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime10/2/2008, 03:58

zuzko napísal:
alarmom to na 100 percent nieje nepomoze jej to interierove svetlo nema s alarmom nic spolocne

sarky napísal:

nebol by som si az taky isty ze to nemoze byt alarmom,kedze nejaky ten kabel sa pripaja aj na dverove cidla,cize vnutorne osvetlenie auta! to je to,ze ked otvoris dvere a mas zapaty alarm,auto zacne hucat.
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime11/2/2008, 23:41

to su dverne cidla ovlada sa to minusovym polom a s interierovym svetlom to nema nic docinenia asi tak nech skusi vymenit poistky a uvidi kamaratke blbol aj zapalovac nech ho vytiahne zo zasuvky 12V a vymeni poistku a uvidi radsej nech si prekontroluje vsetky alarm by som nechal az na uplne poslednom mieste a aj tak by to nebolo v nom iba ak nema original vw central ak ma nieje to v alarme ak nema a ma ho dorabany tak to je na 80% v alarme

mato88 napísal:
zuzko napísal:

sarky napísal:

nebol by som si az taky isty ze to nemoze byt alarmom,kedze nejaky ten kabel sa pripaja aj na dverove cidla,cize vnutorne osvetlenie auta! to je to,ze ked otvoris dvere a mas zapaty alarm,auto zacne hucat.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime19/2/2008, 05:47

akoze nema interierove svetlo nic spolocne s dverovym cidlom???? ked otvoris dvere ti tajny duchovia zapnu osvetlenie,alebo babka blazkova? Laughing
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime20/2/2008, 12:33

tiež by som sa zameral trochu na dverove spinače a hlavne ak alarm a central su zo seriovky a nie dorabane
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime24/5/2008, 02:00

este ked mas problem tak kde ti montovali alarm bo mal som doma jedno auto na ktorom to bolo zapojene takto ako ty hovoris na interierove svetlo ja ked montujem alarm tak jednoznacne montujem cidla alebo kontakty beriem z dvernych kontaktov a nie z interieroveho svetla a ked to robili nejaky amateri tak sa im zdalo jednoduhsie namontovat to z ineterieroveho svetla a neoddelili to diodami tak po zamknuti svetlo zhasne ale po par minutach abo hodine moze a aj nemusi alarm prepustat abo sa na kabliku moze objavit nejake napatie ked tam nieje oddelovacia dioda ale taketo veci prerabam spat na dverne kontakty bo od svetla sa to neoplati napajat mozno je to tento problem a zasa mozno aj nie treba to vidiet ja len doplnam ze mozno je to tymto.este by som vyskusal ci to nieje kontaktmi zamkni auto len centralom to je tak ze len otocis klucom nie ovladackou a pockas ci sa svetlo v aute po nejakom case rozsvieti ak nie tak je to tento moj pripad a potom ten kontaktny kablik co ide do svetla staci oddelit diodou a mas po probleme czuuus
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?   pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

pomoooc...mám problém-svetlo v interiéri/central/aj alarm?
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Central pomoooc
» Alarm + central, ako na to????
» problem s parkovackou svetlo a poistka ok
» Teply vzduch pomoooc....
» pomoooc nejde zaradit rychlost

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: