Horaz Začiatočník
Vek : 36 Registrácia : 24.08.2008 Počet príspevkov : 10 Auto : VW GOLF IV 1.6 HIGHLINE 74kW/100k,r.v.12/98 Bydlisko : Košice
| Predmet: Bocne sklo 2/4/2009, 12:44 | |
| Caute.mam taky problem.v zime mi bocne sklo spolujazdca primrzlo o ram.a pri stahovani okna sa odpojilo od ramu{ten co je v dverach}co ho drzi.chcem sa spytat ci to bude nejaka velmi draha oprava.+ mal niekto takuto skusenost?a ako ano ako to riesil.ako je to tam pripevnene.nemal som to este rozobrate.bud sa do toho pustim ja alebo to dam do servisu.............. zalezi od narocnosti.dik moc. | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Bocne sklo 2/4/2009, 20:35 | |
| - Horaz napísal:
- Caute.mam taky problem.v zime mi bocne sklo spolujazdca primrzlo o ram.a pri stahovani okna sa odpojilo od ramu{ten co je v dverach}co ho drzi.chcem sa spytat ci to bude nejaka velmi draha oprava.+ mal niekto takuto skusenost?a ako ano ako to riesil.ako je to tam pripevnene.nemal som to este rozobrate.bud sa do toho pustim ja alebo to dam do servisu.............. zalezi od narocnosti.dik moc.
Jasneeeeee....za 20 euro kupis v nahradnych dieloch na ZETOR.....aspon si napis na ake auto to vlastne chces ked uz nemas profil vyplneny A to ze si to dal do GIV sekcie este nic neznamena. Tak ta poprosim o vyplnenie profilu | |
|
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: Bocne sklo 3/4/2009, 08:42 | |
| - Horaz napísal:
- Caute.mam taky problem.v zime mi bocne sklo spolujazdca primrzlo o ram.a pri stahovani okna sa odpojilo od ramu{ten co je v dverach}co ho drzi.chcem sa spytat ci to bude nejaka velmi draha oprava.+ mal niekto takuto skusenost?a ako ano ako to riesil.ako je to tam pripevnene.nemal som to este rozobrate.bud sa do toho pustim ja alebo to dam do servisu.............. zalezi od narocnosti.dik moc.
Vypln si profil,...a oprava nebude stat nic pokial si sikovny a dokazes zhodit tapacirum a plech s dveri,...ono sa to sklo len vysuchlo s drziaku,...pri zadnych sklach by to bol vecsi problem...predne sa len nasuvaju do drziaka a potom sa tam stahuju skrutkou takze tu len povolis nasadis sklo a dotiahnes a uz to chodi.. | |
|