VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Bocne sklo

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Horaz
Začiatočník
Začiatočník
Horaz

Male
Vek : 36
Registrácia : 24.08.2008
Počet príspevkov : 10
Auto : VW GOLF IV 1.6 HIGHLINE 74kW/100k,r.v.12/98

Bocne sklo Empty
OdoslaťPredmet: Bocne sklo   Bocne sklo Icon_minitime2/4/2009, 12:44

Caute.mam taky problem.v zime mi bocne sklo spolujazdca primrzlo o ram.a pri stahovani okna sa odpojilo od ramu{ten co je v dverach}co ho drzi.chcem sa spytat ci to bude nejaka velmi draha oprava.+ mal niekto takuto skusenost?a ako ano ako to riesil.ako je to tam pripevnene.nemal som to este rozobrate.bud sa do toho pustim ja alebo to dam do servisu.............. zalezi od narocnosti.dik moc.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

Bocne sklo Empty
OdoslaťPredmet: Re: Bocne sklo   Bocne sklo Icon_minitime2/4/2009, 20:35

Horaz napísal:
Caute.mam taky problem.v zime mi bocne sklo spolujazdca primrzlo o ram.a pri stahovani okna sa odpojilo od ramu{ten co je v dverach}co ho drzi.chcem sa spytat ci to bude nejaka velmi draha oprava.+ mal niekto takuto skusenost?a ako ano ako to riesil.ako je to tam pripevnene.nemal som to este rozobrate.bud sa do toho pustim ja alebo to dam do servisu.............. zalezi od narocnosti.dik moc.
Jasneeeeee....za 20 euro kupis v nahradnych dieloch na ZETOR.....aspon si napis na ake auto to vlastne chces ked uz nemas profil vyplneny Suspect A to ze si to dal do GIV sekcie este nic neznamena. Tak ta poprosim o vyplnenie profilu Exclamation
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

Bocne sklo Empty
OdoslaťPredmet: Re: Bocne sklo   Bocne sklo Icon_minitime3/4/2009, 08:42

Horaz napísal:

Vypln si profil,...a oprava nebude stat nic pokial si sikovny a dokazes zhodit tapacirum a plech s dveri,...ono sa to sklo len vysuchlo s drziaku,...pri zadnych sklach by to bol vecsi problem...predne sa len nasuvaju do drziaka a potom sa tam stahuju skrutkou takze tu len povolis nasadis sklo a dotiahnes a uz to chodi.. Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Bocne sklo Empty
OdoslaťPredmet: Re: Bocne sklo   Bocne sklo Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Bocne sklo
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Predne sklo
» Svetlo-Sklo-Vymena-Navod
» prasknute celne sklo
» moja klasika

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: