VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
MIWOGOLF
Pretekár
Pretekár
MIWOGOLF

Male
Vek : 40
Registrácia : 22.02.2009
Počet príspevkov : 351
Auto : VW Golf Mk4 1.9tdi 6.6kw

El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Empty
OdoslaťPredmet: El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?   El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Icon_minitime30/3/2009, 22:43

nazdar vsetci , mam problem zhanam el stahovanie ... na pravu stranu alebo len kolecko a lanko ... plech mam a mam otazku bude pasovat z octavie  lanko + kolecko  na golfa ked to prehodim ?

octavia
El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Stahovanie

golfove stahovanie

El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Dverezozadugolf4
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?   El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Icon_minitime30/3/2009, 22:49

hmm...zatra sa spytam kamosa mal nieco podobne na stahovanie okien,s jednej strany komplet,neviem ci aj na golfa nahodou to nebolo.S pravej strany to je od sofera alebo spolujzdca??
Návrat hore Goto down
MIWOGOLF
Pretekár
Pretekár
MIWOGOLF

Male

OdoslaťPredmet: Re: El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?   El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Icon_minitime30/3/2009, 23:09

to co zhanam je spolujazdec...... ja mam plech aj motorcek nemam  drziak okna a lanka a kolecko.... a diki za opytanie . uz som prehladal cely web a nic.  
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?   El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Icon_minitime31/3/2009, 14:30

tak som zistoval,a ma ale nma fabiu.*Ale ze by vedel o takom na GIV.No budem s nim v piatok tak sa popitam lebo idem kupovat elektrony do polska...
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?   El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Icon_minitime1/4/2009, 22:39

elektrony do polska????? oplati sa tam ist??? to ides kkupovat nove???? co asi tak vyjdu v polsku?? ake ides kupovat??? tieto co mas teraz budes predavat???? :d trosku vela otazok.... sorry... Very Happy:D ale aj som uz nad tym rozmyslal..... mna napdlo aj madarsko.... tam by sa neoplatilo ist???
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?   El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Icon_minitime1/4/2009, 22:47

Matko11 napísal:
elektrony do polska????? oplati sa tam ist??? to ides kkupovat nove???? co asi tak vyjdu v polsku?? ake ides kupovat??? tieto co mas teraz budes predavat???? :d trosku vela otazok.... sorry... Very Happy:D ale aj som uz nad tym rozmyslal..... mna napdlo aj madarsko.... tam by sa neoplatilo ist???
jop do polska,jasne oplati pri tom kurze za zlote.Chcem nove,tam by mali vyst tak max do 350-400eciek(u nas aspon 500eciek),vsak uvidime,co kupim.Povodne nebudem predavat ostanu na zimu. V madarsku neviem ako scratch .
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?   El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Icon_minitime1/4/2009, 23:16

hmm... a to tam budes kde kupovat??? v nejakom obchode??? uz mas nieco vyhliadnute alebo budes len tak hladat nejaky taky obchod ???? a ake elektrony chces kupovat???? hod nejake podobne foto.. Wink
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?   El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Icon_minitime1/4/2009, 23:50

http://www.vwgolf-club.net/forum-f19/topic-t2960.htm
no sa spytaj ci ti nepreda motorcek to bude asi sediet prava a leva strana nie??
Návrat hore Goto down
MIWOGOLF
Pretekár
Pretekár
MIWOGOLF

Male

OdoslaťPredmet: Re: El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?   El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Icon_minitime2/4/2009, 22:30

nikibad : diki  poslal som  mu sms ci nieco nema.... a nevadi ... nejak vydrzim  heheh a v polsku sa to oplati kamos kupil bixenony za  370 eur u nas zevraj 750eur... a videl som aj narazniky na bmw doniesli a vselico .... oplati sa tam ist ..
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?   El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Icon_minitime2/4/2009, 22:36

inac v polsku je velky trh s nahradnymi dielmi na auta.Tam dostanes vsetko co chces,je tam asi 20 velkych hal s nahrad dielmi aj rozlozene na kopa.Som tam bol pozriet je to niekde ako su Gliwice,je to kus od polskych hranic..No tak ja kolesa kupovat este nejdem kamos nema cas ani som sa nepytal na to stahovanie okien,....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?   El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

El. sťahovanie (lanko, koliesko) bude pasovať z octavie?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» palubny pocitac ako u octavie ?
» Lanko, co dviha dosku, ked sa otvori kufor
» Je to blbost?Bude to pasovat?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: