VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Trippling -montaz,zapojenie ako???

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

Trippling -montaz,zapojenie ako??? Empty
OdoslaťPredmet: Trippling -montaz,zapojenie ako???   Trippling -montaz,zapojenie ako??? Icon_minitime24/3/2009, 20:31

Takze chystam sa nomontovat do auta trippling.Objednal som si to s ciech,pospajkoval,odskusal a len potrebujem poradit zo zapojenim.
http://www.dhservis.cz/dalsi_1/trippling.htm
takto to nejako vypada.
Trippling -montaz,zapojenie ako??? Obrzok010

no hlavne by som potreboval vediet ktory kablik kam mam pripojit. study Nasiel som zapojenie len do octavie, sice su s golfomIV podone ale neviem ci maju aj rovnako farebne zapojenie elektriky.... co asi pochybujem...
scratch
http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/TriplingMontaz.htm
tak skuste poradit
Poteboval by som vediet farbu kablika: pravy blinker
ľavý blinker
nejaky +12V privod(trebars od napajania svetiel,ako to je v tej octavii)
COMM - je to kablik (+12V) od prerusovaca ku packe na smerovky
Návrat hore Goto down
modry golf
Autoškolák
Autoškolák

Male
Registrácia : 20.09.2008
Počet príspevkov : 81
Auto : golf slovakia

OdoslaťPredmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako???   Trippling -montaz,zapojenie ako??? Icon_minitime26/3/2009, 12:54

servus chlapec ja to mam namontovane v golfe ale original VW a vsetky kabliky namontujes cez vystrazny trojuholnik to je zaroven aj relatko smeroviek ak tak vecer ti napisem presne ktorý kablik na ktorý mas pripojit inak navod je aj na stranke www.conrad.sk a tam zadas do vyhladavaca One Touch tam je ten modul a ma aj schemu zapojenia
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako???   Trippling -montaz,zapojenie ako??? Icon_minitime26/3/2009, 13:11

ved k tomu musel byt nejaky manual na zapojenie...
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako???   Trippling -montaz,zapojenie ako??? Icon_minitime26/3/2009, 14:33

ved manualk je ale ake maju farby kabliky v aute to ti neda.No ale sa s tym teraz bavim a tie farby kablov vyzeraju ze sedia ako v octavii.idem to skusit pozapajat
Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
modry golf
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako???   Trippling -montaz,zapojenie ako??? Icon_minitime26/3/2009, 15:49

no skus a uvidis aj ked ja tym napodobeninam co si kupil neverim a kolko si za to dal? origo VW ma to vyslo do 2000 SK a funguje to ok a je tam manual aj s obrazkami uplna hracka tak daj vediet ako si dopadol len to nerozoberaj tak ako na tom obrazku s tou octaviou vsak to musel byt iny umelec koli prkotine rozhodit pol auta Laughing
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako???   Trippling -montaz,zapojenie ako??? Icon_minitime26/3/2009, 16:14

a ty si myslis ze v tom co si si kupil ty za cca 2000sk su ine suciastky ako v tom co ma on..? a krem toho si to pajkoval on, tak vie ako to spravil a nemusi sa spoliehat na rakosnikov ktori to pajkovali tebe Wink
takze ja by som si tiez volil radsej skladacku,...kolko to teda komplet stalo? to by zaujimalo aj mna Smile
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako???   Trippling -montaz,zapojenie ako??? Icon_minitime26/3/2009, 18:59

takze uz je to namontovane a plne funkcne.Inac cena bola 500czk 1 ks+dobierka100ck(kedze robim v prahe tak som si to dal poslat kamosovi s prahy Smile )
da sa to objednat tu:
http://www.dhservis.cz/
Co sa tyka farebnosti drotikov v GIV tak to sedi s octaviou...Takze preinfo: ciernobiely-lava smerovka; ciernozeleny-prava smerovka;COMM-ciernobielozeleny; GND-uzemnenie (kostra);+12V cerveny Surprised
obrazky dolozim

a jasne musis rozhodit plasty ako v tej octavii neviem ako as inac k tomu dostanes....ale napojil som to u vystrazneho trojuholnika....
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako???   Trippling -montaz,zapojenie ako??? Icon_minitime26/3/2009, 19:38

tak pozhadzovat plasty,podla navodu(prirucky Very Happy )
Trippling -montaz,zapojenie ako??? Trip0

3kabliky ktore som tahal ku tlacitku vystrazny trojuholnik(smerovky Ľ,P,a COMM)..som si zaizoloval dokopy
Trippling -montaz,zapojenie ako??? Trip1

tak nejak uchytit
Trippling -montaz,zapojenie ako??? Trip2

kedze som nevedel ktory kabel je od napajania svetiel a nechelo sa mi zistovat tak som to pichnul inde
Trippling -montaz,zapojenie ako??? Trip3

nacvakal som to na rychlo spojky
Trippling -montaz,zapojenie ako??? Trip4

takze zaizolovat a moze sa skladat:
Trippling -montaz,zapojenie ako??? Trip5

tak pred tym nez som to pozapajal na stalo som to najprv premeral ci to vsetko sedi a odskusal....
Návrat hore Goto down
modry golf
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako???   Trippling -montaz,zapojenie ako??? Icon_minitime26/3/2009, 23:31

no nikibad teda si to poriadne premakal ja som kabliky tahal ked som vybral vystrazny trojuholnik a pomocou takeho drotu ich tam dotiahol takze som nic nerozoberal bolo to sice o nervy ale slo to. a apropo marshall origo je origo to by si mal vediet Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako???   Trippling -montaz,zapojenie ako??? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Trippling -montaz,zapojenie ako???
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: