| Trippling -montaz,zapojenie ako??? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Trippling -montaz,zapojenie ako??? 24/3/2009, 20:31 | |
| Takze chystam sa nomontovat do auta trippling.Objednal som si to s ciech,pospajkoval,odskusal a len potrebujem poradit zo zapojenim. http://www.dhservis.cz/dalsi_1/trippling.htm takto to nejako vypada. no hlavne by som potreboval vediet ktory kablik kam mam pripojit. Nasiel som zapojenie len do octavie, sice su s golfomIV podone ale neviem ci maju aj rovnako farebne zapojenie elektriky.... co asi pochybujem... http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/TriplingMontaz.htm tak skuste poradit Poteboval by som vediet farbu kablika: pravy blinker ľavý blinker nejaky +12V privod(trebars od napajania svetiel,ako to je v tej octavii) COMM - je to kablik (+12V) od prerusovaca ku packe na smerovky | |
|
| |
modry golf Autoškolák
Registrácia : 20.09.2008 Počet príspevkov : 81 Auto : golf slovakia Bydlisko : ZA
| Predmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako??? 26/3/2009, 12:54 | |
| servus chlapec ja to mam namontovane v golfe ale original VW a vsetky kabliky namontujes cez vystrazny trojuholnik to je zaroven aj relatko smeroviek ak tak vecer ti napisem presne ktorý kablik na ktorý mas pripojit inak navod je aj na stranke www.conrad.sk a tam zadas do vyhladavaca One Touch tam je ten modul a ma aj schemu zapojenia | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako??? 26/3/2009, 13:11 | |
| ved k tomu musel byt nejaky manual na zapojenie... | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako??? 26/3/2009, 14:33 | |
| ved manualk je ale ake maju farby kabliky v aute to ti neda.No ale sa s tym teraz bavim a tie farby kablov vyzeraju ze sedia ako v octavii.idem to skusit pozapajat | |
|
| |
modry golf Autoškolák
Registrácia : 20.09.2008 Počet príspevkov : 81 Auto : golf slovakia Bydlisko : ZA
| Predmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako??? 26/3/2009, 15:49 | |
| no skus a uvidis aj ked ja tym napodobeninam co si kupil neverim a kolko si za to dal? origo VW ma to vyslo do 2000 SK a funguje to ok a je tam manual aj s obrazkami uplna hracka tak daj vediet ako si dopadol len to nerozoberaj tak ako na tom obrazku s tou octaviou vsak to musel byt iny umelec koli prkotine rozhodit pol auta | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako??? 26/3/2009, 16:14 | |
| a ty si myslis ze v tom co si si kupil ty za cca 2000sk su ine suciastky ako v tom co ma on..? a krem toho si to pajkoval on, tak vie ako to spravil a nemusi sa spoliehat na rakosnikov ktori to pajkovali tebe takze ja by som si tiez volil radsej skladacku,...kolko to teda komplet stalo? to by zaujimalo aj mna | |
|
| |
nikibad Agent
| Predmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako??? 26/3/2009, 18:59 | |
| takze uz je to namontovane a plne funkcne.Inac cena bola 500czk 1 ks+dobierka100ck(kedze robim v prahe tak som si to dal poslat kamosovi s prahy ) da sa to objednat tu: http://www.dhservis.cz/ Co sa tyka farebnosti drotikov v GIV tak to sedi s octaviou...Takze preinfo: ciernobiely-lava smerovka; ciernozeleny-prava smerovka;COMM-ciernobielozeleny; GND-uzemnenie (kostra);+12V cerveny obrazky dolozim a jasne musis rozhodit plasty ako v tej octavii neviem ako as inac k tomu dostanes....ale napojil som to u vystrazneho trojuholnika.... | |
|
| |
nikibad Agent
| Predmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako??? 26/3/2009, 19:38 | |
| tak pozhadzovat plasty,podla navodu(prirucky ) 3kabliky ktore som tahal ku tlacitku vystrazny trojuholnik(smerovky Ľ,P,a COMM)..som si zaizoloval dokopy tak nejak uchytit kedze som nevedel ktory kabel je od napajania svetiel a nechelo sa mi zistovat tak som to pichnul inde nacvakal som to na rychlo spojky takze zaizolovat a moze sa skladat: tak pred tym nez som to pozapajal na stalo som to najprv premeral ci to vsetko sedi a odskusal.... | |
|
| |
modry golf Autoškolák
| Predmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako??? 26/3/2009, 23:31 | |
| no nikibad teda si to poriadne premakal ja som kabliky tahal ked som vybral vystrazny trojuholnik a pomocou takeho drotu ich tam dotiahol takze som nic nerozoberal bolo to sice o nervy ale slo to. a apropo marshall origo je origo to by si mal vediet | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Trippling -montaz,zapojenie ako??? | |
| |
|
| |
| Trippling -montaz,zapojenie ako??? | |
|