| reproduktory montaz ..?! | |
|
|
Autor | Správa |
---|
flipaaaaa Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 11.04.2010 Počet príspevkov : 27 Auto : GOLF IV 1.6 Bydlisko : Stropkov
| Predmet: reproduktory montaz ..?! 11/6/2010, 20:56 | |
| Zdravim, kupil som GOLfIV a pomaly si ho vramci mojich financnych moznosti prerabam. Mam v aute styri reproduktory, dva predne su funkcne a zadna su nefunkcne. chcem si kupi dva nove reproduktory do prednej casti, s tym, ze povodne dva predne ktore funguje, chcem vymenit za zadne co nefunguju. Chcem sa opytat ci sa to da takto urobit?? Pripadne zisli by sa aj nejake rady ak s tym ma niekto skusenosti. Vopred dakujem, kazdej reakcii. | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
Registrácia : 27.03.2010 Počet príspevkov : 102 Auto : Golf IV
| Predmet: Re: reproduktory montaz ..?! 11/6/2010, 21:13 | |
| ved predne si nechaj tak ako mas a do zadnych dveri si daj dole stredobasaky a hore vysky.rozoberes tapacir a namontujes.kable potiahnes od radia | |
|
| |
Fingofi Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 26.04.2009 Počet príspevkov : 16 Auto : VW Golf IV 1,9 TDi PD,96 kW Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: reproduktory montaz ..?! 21/6/2010, 13:49 | |
| - flipaaaaa napísal:
- Zdravim, kupil som GOLfIV a pomaly si ho vramci mojich financnych moznosti prerabam. Mam v aute styri reproduktory, dva predne su funkcne a zadna su nefunkcne.
chcem si kupi dva nove reproduktory do prednej casti, s tym, ze povodne dva predne ktore funguje, chcem vymenit za zadne co nefunguju. Chcem sa opytat ci sa to da takto urobit?? Pripadne zisli by sa aj nejake rady ak s tym ma niekto skusenosti. Vopred dakujem, kazdej reakcii. a nemas cpredu nahodou komponentne repro???...cize dole stredobas a hore pri zrkadle vysky? | |
|
| |
Blitzkrieg Pilot
Vek : 45 Registrácia : 07.12.2008 Počet príspevkov : 823 Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: reproduktory montaz ..?! 23/6/2010, 12:13 | |
| ako ti napúse mato88 ....na prd su ti repraky v zadnych dverach. Kup si do predu nieco, nejaky zosik a basak do kufra a mas vystarano | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: reproduktory montaz ..?! 23/6/2010, 15:16 | |
| niesu na prd .v zadu mam take iste ako v predu.hraje to dobre.teda aspon mne staci | |
|
| |
flipaaaaa Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 11.04.2010 Počet príspevkov : 27 Auto : GOLF IV 1.6 Bydlisko : Stropkov
| Predmet: Re: reproduktory montaz ..?! 23/6/2010, 16:02 | |
| fakt mam komponentne! Co by pasovalo dozadu? Poradte niekto kto ma! vdaka | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: reproduktory montaz ..?! 23/6/2010, 17:50 | |
| ved si to sprav tak ako si napisal predne daj do zadnych dveri a dopredu si kup nove.ziaden problem | |
|
| |
TomB Autoškolák
Vek : 40 Registrácia : 14.12.2009 Počet príspevkov : 83 Auto : VW Golf IV 1.9 TDI Bydlisko : Trenčín
| Predmet: Re: reproduktory montaz ..?! 23/6/2010, 21:46 | |
| ja mam stare repro z prednych dveri, ak nie si narocny a bude ti stacit, ze ti to hra v aute a nie aby to poculi susedia uz z daleka, tak ti to poslem za symbolicku cenu .. a ak chces riesit nieco dopredu, tak len prehodis tie dobre dozadu, ale ci ti vydrzia oproti tym silnejsim co das dopredu, to uz neviem, kablovanie tam asi mas, ked tam mas repro .. a este taka blba otazka, tie repro vzadu ti hrali a prestali hrat? alebo su tam a kablovanie k nim neni a preto nehraju?? alebo si myslis, ze su tam a preto ti nehraju?? .. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: reproduktory montaz ..?! | |
| |
|
| |
| reproduktory montaz ..?! | |
|