VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

prosim radu o angels eyes

Goto down 
+9
Tyouko
Marshall_G_IV
tdk
Lucko
ivco85
glaabrezzu
01lukasss01
nikibad
golfista26
13 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorSpráva
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 16:19

6000k mal...
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 16:49

Marshall_G_IV napísal:

"tdk": ano ked nezaplatis pokutu na mieste tak ti beru vodicak,...ale povedzme si na rovinu kto ma len tak pri sebe vo vsedny den 60e..? nikto tu z nas...cize pre koho je vyhodny a pre koho nevyhodny ten zakon..? zasa sa stoho vyvlecu len mafiani, bohaci, miliardari....ked dostanu pokutu prehrabu sa v papieracoch v penazenke zaplatia a idu dalej, ale jasne ze normalnemu cloveku zoberu vodicak a staraj sa...

Je to cele postavene na P*CU. A nech si hovori kto chce co chce, zasa doplatia na vsetko len obycajny ludia a podnikatelia a podobne babiky su v suchu...

opakujem nemoze ti zobrat vodicak za to ze nezaplatis pokutu na mieste!!!!!!!!!!!! zakon je len na to ze ked neplatis pokuty,cize mas tam ich viac nezaplatenych,a po uplinuti spaltnosti,a upominkach domov..A musi byt na to aby ti ho mohol zabavit vydany sudny prikaz!!!!! ten ti musi preukazat!!!

tdk:. ked ta policajt zastavy,tak sa ta spyta ci mu mozes ukazat doklady(tiez nemusis,v niektorych pripadoch absolutne vobec,trebars na cervenu ked prejdes),tak pozrie a ak chce ist do kufra alebo kuknut pod kapotu,tak ta musi o to poziadat??,mohli by ste mi otvorit kufor,kapotu??" nie nemusis,tvoje auto ,tvoja vec,ked chce nech si zozenie povolenie..... aj ked fukas: sa ta musi spytat ci si ochotny sa podrobyt dychovej skuske? nie nemusis,povie ze na odber krvi,na to musi mat povolenie,policajti take veci radi obchadzaju lebo ludia o tom neviedia a sme s toho taky vystraseny ze im odsuhlasime vsetko Cool

Naposledy upravil nikibad dňa 1/4/2009, 21:28, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 17:26

treba si ho pockat po sluzbe,ci bude aj potom cavo ked nebude mat na sebe monterky
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 17:43

chalani..bol som v KE po moju holku..zastal som na parkovisku a vypol svetla len na parkovacky...mam angely a svietia pekne na modro-bielo..prisla a sli sme do mesta (do centra KE) zastal som na cervenej a oproti stali polisi zasahovka na octavke.. mal som zelenu tak som siel do lava ako som chcel..ked som prechadzal okolo nich,tak dali smerovku a sli zamnou Very Happy predbehli ma a pozeram ze STOP svieti na majakoch.. kua... zastal som a pozeram ze nemam odraz svetiel na ich aute.. Very Happy kua som hned zapol a mam HID xenon K6000... polis len rozhodil rukami a aby som vystupil..pozrel obciansky,vodicak a kecali sme asi 5 min.. dal mi pokutu 16 eur Very Happy:D:D a ze si mam davat pozor.. ked sme odchadzali zapol som svetla a len sa otocil a pozrel ze ako svietia a nic... Very Happy tak neviem teraz.. ale trafil si na poriadneho xuja ti nezavidim...
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 19:04

mato500 napísal:
chalani..bol som v KE po moju holku..zastal som na parkovisku a vypol svetla len na parkovacky...mam angely a svietia pekne na modro-bielo..prisla a sli sme do mesta (do centra KE) zastal som na cervenej a oproti stali polisi zasahovka na octavke.. mal som zelenu tak som siel do lava ako som chcel..ked som prechadzal okolo nich,tak dali smerovku a sli zamnou Very Happy predbehli ma a pozeram ze STOP svieti na majakoch.. kua... zastal som a pozeram ze nemam odraz svetiel na ich aute.. Very Happy kua som hned zapol a mam HID xenon K6000... polis len rozhodil rukami a aby som vystupil..pozrel obciansky,vodicak a kecali sme asi 5 min.. dal mi pokutu 16 eur Very Happy:D:D a ze si mam davat pozor.. ked sme odchadzali zapol som svetla a len sa otocil a pozrel ze ako svietia a nic... Very Happy tak neviem teraz.. ale trafil si na poriadneho xuja ti nezavidim...

no to si trafil inac velmi dobre,a pokuta myslim ze si zabudol zasvieti ok no....

inac vravis zasahovka??? ako bol obleceny??? v ciernom?? vies ze ked ta policaj zastavi alebo zastavuje musi mat na sebe predpisany reflexny odev?? zakon mu to nariaduje......
Minule znameho(je policajt) zastavili policajti myslim ze prekrocil rychlost v dedine.....A policajt si vybehol bez ciapky s auta,Hned vytiahol znamy mobil odfotil si ho.A policaj hned ci sa nemozeme dohodnut?? a bolo...ani im nemusel povedat ze je policajt a vybavene dance
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 19:07

nikibad napísal:
Marshall_G_IV napísal:

"tdk": ano ked nezaplatis pokutu na mieste tak ti beru vodicak,...ale povedzme si na rovinu kto ma len tak pri sebe vo vsedny den 60e..? nikto tu z nas...cize pre koho je vyhodny a pre koho nevyhodny ten zakon..? zasa sa stoho vyvlecu len mafiani, bohaci, miliardari....ked dostanu pokutu prehrabu sa v papieracoch v penazenke zaplatia a idu dalej, ale jasne ze normalnemu cloveku zoberu vodicak a staraj sa...

Je to cele postavene na P*CU. A nech si hovori kto chce co chce, zasa doplatia na vsetko len obycajny ludia a podnikatelia a podobne babiky su v suchu...

opakujem nemoze ti zobrat vodicak za to ze nezaplatis pokutu na mieste!!!!!!!!!!!! zakon je len na to ze ked neplatis pokuty,cize mas tam ich viac nezaplatenych,a po uplinuti spaltnosti,a upominkach domov..A musi byt na to aby ti ho mohol zabavit vydany sudny prikaz!!!!! ten ti musi preukazat!!!

tdk:. ked ta policajt zastavy,tak sa ta spyta ci mu mozes ukazat doklady(tiez nemusis,v niektorych pripadoch absolutne vobec,trebars na cervenu ked prejdes),tak pozrie a ak chce ist do kufra alebo kuknut pod kapotu,tak ta musi o to poziadat??,mohli by ste mi otvorit kufor,kapotu??" nie nemusis,tvoje auto ,tvoja vec,ked chce nech si zozenie sudny prikaz..... aj ked fukas: sa ta musi spytat ci si ochotny sa podrobyt dychovej skuske? nie nemusis,povie ze na odber krvi,na to musi mat sudny prikaz,policajti take veci(sudne prikazy) radi obchadzaju lebo ludia o tom neviedia a sme s toho taky vystraseny ze im odsuhlasime vsetko Cool

TAKZE VYCUC ZO ZAKONNIKA:

- VP sa zadrží aj pri vystavení bloku na pokutu nezaplatenú na mieste (VP sa vráti až po uhradení pokuty)
- namiesto pokuty možno v správnom konaní uložiť výkon verejnoprospešných prác (pokuta 3 € má hodnotu 1 hod práce)
- zadržiava sa aj osvedčenie a tabuľky s EČ od vozidla evidovaného v cudzine
- OEV a TEČ sa zadrží aj pri neuhradení dial. poplatku (mýta) a pod.
- ak si vodič nechce demontovať TEČ sám, vykoná to policajt

cize nemusi mat ani ziadny prikaz ani nic podobne...to bolo za komancou to si mylis Smile
albino
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 19:23

priznajte si jedno... za take blbe zakony ten policajt vo vykone nemoze... chybu treba hladat "vyssie"
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 19:25

Marshall_G_IV napísal:
nikibad napísal:
Marshall_G_IV napísal:

tdk:. ked ta policajt zastavy,tak sa ta spyta ci mu mozes ukazat doklady(tiez nemusis,v niektorych pripadoch absolutne vobec,trebars na cervenu ked prejdes),tak pozrie a ak chce ist do kufra alebo kuknut pod kapotu,tak ta musi o to poziadat??,mohli by ste mi otvorit kufor,kapotu??" nie nemusis,tvoje auto ,tvoja vec,ked chce nech si zozenie sudny prikaz..... aj ked fukas: sa ta musi spytat ci si ochotny sa podrobyt dychovej skuske? nie nemusis,povie ze na odber krvi,na to musi mat sudny prikaz,policajti take veci(sudne prikazy) radi obchadzaju lebo ludia o tom neviedia a sme s toho taky vystraseny ze im odsuhlasime vsetko Cool

TAKZE VYCUC ZO ZAKONNIKA:

- VP sa zadrží aj pri vystavení bloku na pokutu nezaplatenú na mieste (VP sa vráti až po uhradení pokuty)
- namiesto pokuty možno v správnom konaní uložiť výkon verejnoprospešných prác (pokuta 3 € má hodnotu 1 hod práce)
- zadržiava sa aj osvedčenie a tabuľky s EČ od vozidla evidovaného v cudzine
- OEV a TEČ sa zadrží aj pri neuhradení dial. poplatku (mýta) a pod.
- ak si vodič nechce demontovať TEČ sám, vykoná to policajt

cize nemusi mat ani ziadny prikaz ani nic podobne...to bolo za komancou to si mylis Smile
albino

teraz ti nejdem protirecit musim si to pozriet doma.....Len ti poviem ze blokova pokuta(blocky) sa mohla vystavit myslim ze len do njekych 2000sk(neviem to si napamatam),potom si dostal neviem ako sa to presne vola ale v ĆR je to zlozenka a prides ju uhradit na policiu,ked nemas penazie na pokutu ,na mieste.....

ono ten zakon treba citat presne a komplet cely,hlavne pozorne slovicka lebo je tak postaveny aby sa dal obyst,sikovny pravnik to dokaze tomu ver.... preto sa prachaci,a mafiani,vyznamne osoby pokutam vyhnu
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 19:29

nikibad:
myslim ze nebol ten polis debil lebo sme sa bavili normalne a to ze ci ma alebo nema refleksnu vestu... no taky cas ked ma stavia ma napadne len to ze zacvakam a nie ci ma vestu.. a urcite sa nebudem hadat ked nemam na DI znamost..
porusil som predpis tak som bol pokutovany.. na tom nie je nic zle Very Happy
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 19:43

mato500 napísal:
nikibad:
myslim ze nebol ten polis debil lebo sme sa bavili normalne a to ze ci ma alebo nema refleksnu vestu... no taky cas ked ma stavia ma napadne len to ze zacvakam a nie ci ma vestu.. a urcite sa nebudem hadat ked nemam na DI znamost..
porusil som predpis tak som bol pokutovany.. na tom nie je nic zle Very Happy

ved jasne ja netvrdim ze sa mas hadat,,,to zistis hned aky je policajt ci je debil alebo nie....jasne spachal si priestupok tak neni o com..Ja len informujem co a ako moze byt,keby nahodou niekto niekedy trafil fakt na poriadneho ko...ta,a nebolo s nim vobec reci tak ako sa da proti nemu branit....... Cool
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 20:14

nikibad:
ved jasne Very Happy ja si stale rad precitam nejake to info...
no vacsinou tie finty neplatia .. ale je to tak..na koho trafis Very Happy
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 20:31

mato500 napísal:
nikibad:
ved jasne Very Happy ja si stale rad precitam nejake to info...
no vacsinou tie finty neplatia .. ale je to tak..na koho trafis Very Happy

no to je pravda ze tie finty vacsinou neplatia lebo sa hned vsetci zlaknu,ked policajt nieco povie a zastavi niekoho.A to aby som cely den studovat zakon ked mi nieco nove povie Very Happy Very Happy.A v tej rychlosti ked ma zastavia tak len vyplazim jazyk ze heeee.....kurna zas asi nejaka pokuta Shocked Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
golfista26
Vodič
Vodič
golfista26

Male
Registrácia : 18.06.2008
Počet príspevkov : 151
Auto : volkswagen golf IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 21:54

cafte.Co poviete.Prevcerom mi zobrali vodicak a technicak.Na druhy den som vyplatil 60 eur a siel pre vodicak.Ked som tam prisiel,nevedeli kde sa vodicak nachadza.Asi po pol hodine sa zistilo,ze je este u toho magora policajta,co mi ho zobral.Na treti den od odobratia som siel pre technicak.A potesilima.Ze nevieme kde sa nachadza.Asi bude este u policajta.Je to mozne?On za dva dni neodovzdal moje papiere.Hlavne ze nas j..ú za kazdu malickost.
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 22:13

golfista26 napísal:
cafte.Co poviete.Prevcerom mi zobrali vodicak a technicak.Na druhy den som vyplatil 60 eur a siel pre vodicak.Ked som tam prisiel,nevedeli kde sa vodicak nachadza.Asi po pol hodine sa zistilo,ze je este u toho magora policajta,co mi ho zobral.Na treti den od odobratia som siel pre technicak.A potesilima.Ze nevieme kde sa nachadza.Asi bude este u policajta.Je to mozne?On za dva dni neodovzdal moje papiere.Hlavne ze nas j..ú za kazdu malickost.

toto uz nema nic spolocne so zdravym rozumom...nema vyznam sa ani rozculovat nad niekim tak je.nutym jak su nasi policajti...srdecne ich timto pozdravujem.
by som ziadal odskodne zato ze si musel cakat na vodicak kvoli magorovi co to nevie odovzdat ked uz to zhabe.
Návrat hore Goto down
golfista26
Vodič
Vodič
golfista26

Male
Registrácia : 18.06.2008
Počet príspevkov : 151
Auto : volkswagen golf IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 23:53

no vidis.Aj ja som ostal vyprdnuty s ich sprostosti.Bohuzial s tym nic neurobime,bo slovaci su slovaci a to hovory o vsetkom.Cest vynimkam
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime12/3/2009, 00:36

Ako tu bolo spominane je to vsedko otom na koho natrafis.. He ja mam zasa prihodu s policajtom.. Vychadzal som z piestanskeho letiska. Z karat tuningu a zastvil ma policajt to by ma este tak nesralo lebo som vedel ze ma urcite doj.be za kola.. Ale ked si otvoril hubu a zacal namna lamanou madarcinoslovencinou tak to som myslel ze vomne narasta parna lokomotiva.. Vypital liter za kola a bolo.. A to kde sme aby uz ani policajti nehovorili plinulo pekne slovensky.. Ospravedlnujem sa ak som sa dotkol madarskych spoluopcanou ale je to moj nazor.. 
Návrat hore Goto down
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime12/3/2009, 16:05

Neviem ci ma zmysel sa vyjadrovat k niektorym podnetom NIKIBAD.a ....?!
Ale aby nemylil ostatnych klubakov svojimi sudnymi prikazmi....
Chlape ty sa stymi sudnymi prikazmy odbavujes??? za posledych zopar prispevkov si ich spomenul asi sto krat...a ani 1x neopodstatnene....
CITACIE BUDU ZO ZAKONA 171 O PZ A ZAK. O CESTNEJ PREMAVKE:

nikibad - policajt ti bez tvojho dovolenia nesmie na vozidlo siahnut ani nic otvorit,,to len ty mozes////
POLICAJT JE OPRAVNENY KONTROLOVAT VODICA A JEHO VOZIDLO - POJEDNAVA O TOM:
§ 23 Oprávnenie na zastavovanie a prehliadku dopravného prostriedku ZAK 171 O PZ:
(1) Pri plnení úloh vyplývajúcich z tohto zákona je policajt oprávnený dávať pokyny na zastavenie dopravného prostriedku.
(2) Policajt je oprávnený vykonať prehliadku dopravného prostriedku,
- DALEJ O TOM POJEDNAVA:
§ 3 Všeobecné povinnosti účastníka cestnej Premávky- ZAK O CESTNEJ PREMAVKE:
(2)Účastník cestnej premávky je ďalej povinný
c)poslúchnuť pokyn, výzvu alebo príkaz policajta súvisiaci s výkonom jeho
oprávnení pri dohľade nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky, strpieť
výkon jeho oprávnení, ako aj pokyny iných osôb, ktoré na to oprávňuje tento
zákon alebo osobitný predpis.5)

nikibad - Museli by ta zadrzat a to zas na max 12 hodin,ale k tomu potrebuju prikaz prokuratora a ostatnych(sudca,advokat..atd/// Zaistenie osoby z dôvodov uvedených v odseku 1 nesmie trvať viac ako 24 hodín od obmedzenia osobnej slobody. ZAK 171 O PZ §19 A 18

nikibad - vodicak ti nemali zobrat.......v zakone je ak neplatis pokuty
tak ti zadrzia vodicak.....(to jest ak si ich tam mal viac
nezaplatenych,pre ktore ti uz poslali upozornenky postou)dalej ti musi
preukazat papier(sudny prikaz) na zadrzanie tvojho vodicaku
///
§ 70 Zadržanie vodičského preukazu ZAK O CESTNEJ PREMAVKE:
(3) Policajt na mieste vydá o zadržaní vodičského
preukazu potvrdenie///ZIADNY SUDNY PRIKAZ.....
Laughing

nikibad - Podpisoval si nieco ked to zobrali
vodicak??Musis im podpisat ze ti ho zadrzali,ale tym sa vzdas aby ti
ukazali sudny prikaz na zadrzanie.Nepodpises nemoze ti ho zobrat.......
///
AK NEPODPISES POLICAJT NAPISE DO SPRAVY O PRIESTUPKU ZE VODIC ODMIETOL PODPISAT....A MA TVOJ PODPIS NA KLOBASE....

nikibad - hned ako podas zalobu na neho,musi byt zbaveny funkcie az do ukoncenia sudneho sporu,dalej u policie automaticky skoncil///
POLICAJT JE V CASE NAVRHU NA ZALOBU RIESENY PODLA SVOJHO NADRIADENEHO - KLUDNE TA ZASE MOZE P.J.BAT...NOOO TO UZ BY SOM NECHCEL VIDIET AKA BY BOLA NA TEBA POLOVACKA OD NEHO..A OD JEHO KOLEGOV...

nikibad - V zakone sa pise ze nesmies pit alkoholicke napoje do prichodu policie,,,,to znamena ze ked pridu a ty sa pred nimi napijes alkoholu,v zivote ti nikdy nic nedokazu ani nic nemozu///
§ 4 Povinnosti vodiča ZAK O CESTNEJ PREMAVKE:
(2) Vodič nesmie
b) požiť počas vedenia vozidla alkohol alebo inú návykovú látku
c) viesť vozidlo v takom čase po požití alkoholu alebo inej návykovej látky, keď sa
alkohol alebo iná návyková látka ešte môžu nachádzať v jeho organizme,

nikibad - Ak som pisal on ti kampotu nemoze otvorit a kontrolovat auto na to potrebuje sudny prikaz...//// AKO SOM PISAL....ON TI NIC OTVARAT NEBUDE...ON TA IBA VYZVE....K SUDNEMU PRIKAZU SA UZ VYJADROVAT NEBUDEM....

nikibad - ked ta policajt zastavy,tak sa ta spyta ci mu
mozes ukazat doklady(tiez nemusis,v niektorych pripadoch absolutne
vobec,trebars na cervenu ked prejdes),tak pozrie a ak chce ist do kufra
alebo kuknut pod kapotu,tak ta musi o to poziadat??,mohli by ste mi
otvorit kufor,kapotu??" nie nemusis,tvoje auto ,tvoja vec,ked chce nech
si zozenie sudny prikaz..... aj ked fukas: sa ta musi spytat ci si
ochotny sa podrobyt dychovej skuske? nie nemusis,povie ze na odber
krvi,na to musi mat sudny prikaz /// CHLAPE - A NECHCEL BY SI ABY TA POLICAJTI PROSILI NA KOLENACH? PROSIM PROSIM DATE MI DOKLADY? POLICAJT MA PRAVO NA KONTROLU TVOJEJ TOTOZNOSTI, NA KONTROLU TOTOZNOSTI CELEJ OSADKY V TVOJOM AUTE, MA PRAVO NA KONTROLU VECI V TVOJOM AUTE..CI NEPOCHADZAJU Z TRESTNEJ CINNOSTI A POD. AKO SOM NAPISAL VYSSIE - AK MA NEJAKE PODOZRENIE MOZE TI AUTO ZABAVIT - A PSSST
Rolling Eyes NEBUDE K TOMU POTREBOVAT ZIADNY SUDNY PRIKAZ...LEN NAPISE JEDNO TLACIVKO...

- AK MU TIE SVOJE DOKLADY NEPREDLOZIS - JEDNODUCHO TA ZOBERE NA STANICU ZA UCELOM ZISTENIA TVOJEJ TOTOZNOSTI - §18 ZAK O PZ - AK ODMIETNES DAT DOKLADY A ODMIETNES IST AJ NA POLICAJNU STANICU - TAK TA ZOBERU NASILU - AK ODMIETNES DOKONCA VYSTUPIT Z AUTA...TAK TA VYTIAHNU TREBARZ AJ NA OKNO TVOJHO GIV - SAMOZREJME - BEZ SUDNEHO PRIKAZU...DOVOLUJE A OPRAVNUJE ICH NA TO ZAKON....

- POLICAJT TA NEBUDE ZIADAT ANI PROSIT CI BY SI MOHOL...CI BY SI BOL TAKY LASKY-KOTNY ....ALE TA VYZVE/PRIKAZE

- TVOJE AUTO/TVOJA VEC? KDE ZIJES? TVOJA ZENA TAK JU MOZES TERAZ VYHLADOVAT? ALEBO CO INE? ZIJEME V SVETE SAMYCH ZAKONOV - A MAS PRAVDU..VSETKO JE POSTAVENE NA SLOVICKACH..NO NIE NA PRAVNIKOCH A SUDNYCH PRIKAZOCH....

- KED FUKAS...POLICAJT SA SPYTA - VYZVE...STE SCHOPNY VYKONAT DYCHOVU SKUSKU? NEMUSIS BYT - A NEMUSIS CHCIET FUKAT....POTOM BY MALA NASLEDOVAT OTAZKA...STE OCHOTNY SA PODROBIT ODBERU KRVI? ALE ZAZIL SOM UZ AJ TO..ZE POLICAJT SA NA ODBER KRVY NEOPYTAL A KAMOS SCHVATOL MASTNU POKUTU....KAZDOPADNE JE TO PRAVO IST NA ODBER KRVY....BEZ SUDNEHO PRIKAZU... Rolling Eyes

a na koniec.....ako si napisal..zakon je postaveny na slovickach...preto si zakon(y) nevysvetluj po svojom....caqo Suspect...

Naposledy upravil MINO dňa 12/3/2009, 20:12, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime12/3/2009, 19:02

no vidim ze si toho vela prekrutil(nepochopil si ma vo vsetkom),a zas si si vybral len cast zakonov.......ale budis ja sa k tomu nejdem uz vracat a zas pisat vsetko.Napisal si toho dost.......
k tomu alkoholu ti len napisem,,,zas si napisal len cast.....Naburas,cakas na policajtov,taktiez sa tam pise, ze do prichodu policie nesmies pozit alkohlicke napoje....atd , presne si to precitaj sam pochopis.
a este som nikde nepisel ze odmietnem ist na policajnu stanicu Rolling Eyes
mino napisal si:
§ 23 Oprávnenie na zastavovanie a prehliadku dopravného prostriedku ZAK 171 O PZ:
(1) Pri plnení úloh vyplývajúcich z tohto zákona je policajt oprávnený dávať pokyny na zastavenie dopravného prostriedku.
----ano pravda,ale toto su vsetko prikazi a zakony pre soferov,ucasnikov cestnej premavky atd.........ale vies co a ako ma sa spravat pri tom policajt,to ze ked ta zastavuje musi mat reflexny odev,ciapku na hlave,,zastavit ta moze len na osvetlenom mieste,za znizenej viditelnosti cervenym svetlom a to kyvanim v hornom polkruhu a nie tercom ako sa to uz raz stalo (nebol som sofer zastavili,autobus ze nesvieti svetla,ze je znizena viditelnost,a stacilo povedat policajtovi cast s vyhlasky ako ma za znizenej viditelnost zastavovat,a kto nevedel zaplati,kto vedel tak si pokracoval dalej v ceste) ---no toto o svieteni je dnes uz out lebo mame povinne celodenne svietenie Smile

nevysvetlujem si po svojom,vsetci vedia co plati pre nas obyc ludi ale co a ako ma policia sa spravat,postupovat, hmm......tak to uz radsej nie........
no a ze ak som nenapisal sto krat sudny prikaz tak ani raz!! Zacni pocitat Shocked --- potom som to nenapisal ani raz dance dance
Návrat hore Goto down
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime12/3/2009, 19:59

joj ale sa vies vykrucat..hehe..... lol!

ako neber to vzlom..alebo nieco proti tebe....len som chcel dat veci doporiadku....

k tej tvojej dychovej skuske....pocuj..keby si sa napil do prichodu policie..alebo keby si sa napil pred nimi....tak by to bolo brane ako keby si bol opyty uz predtym...bolo by to marenie dychovej skusky...a to je rovnako posudzovane ako opilost.....

a k tomu ano...policajt ma zastavovat na osvetlenom mieste...z dostatocnej vzdialenosti ma davat znamenie kyvanim..bla bla...to su poucky...takto by to malo vyzerat...ak ta policajt sekne pocas jazdy..vyskoci bez reflexnej...ty si sam..oni su dvaja....budes sa stazovat...on bud poprie tvoje slova...a druhy kolega mu do dosveci...nemas ziadnych svedkov...nemas nic....ALEBO...napise ze situacia nedovolovala bla bla bla....lebo bolo podozrenie..a tie dristy....on si uz daco vymysli..ako sa hovori...papier znesie vela....a ak budes nejako vymyslat...len si to este viac pokasles...on k tomu napise nejaky papier o tom ze bola taka situacia ze to bolo nevyhnutne ta rychlo zastavit..atd..neviem ci chapes....tak sa to vsetko da obijst....

a v desiatich prispevkoch si spomenul sudny prikaz sedem krat..... lol!
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime12/3/2009, 20:47

takto by sme sa mohli dohadovat,velmi dlho lebo jedno vyvrati druhe a naopak....ved pisem je to o slovickach ten nas zakon. no nic uz sa mi nechce to rozoberat......
koli pokute 60 euro ktory dotycny zaplatil za hid sa neoplati natahovat s policajtami,a vsetko ostatne,asi tak,...zaplatil,zaplatia aj iny,mozno aj ja(za nieco ine dance ) a mozeme sa len tu rozculovat lol!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

prosim radu o angels eyes
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Angels eyes
» prosim o radu
» Prosim o radu
» prosim o radu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: