VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

prosim radu o angels eyes

Goto down 
+9
Tyouko
Marshall_G_IV
tdk
Lucko
ivco85
glaabrezzu
01lukasss01
nikibad
golfista26
13 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorSpráva
golfista26
Vodič
Vodič
golfista26

Male
Vek : 41
Registrácia : 18.06.2008
Počet príspevkov : 151
Auto : volkswagen golf IV 1.4 16V

prosim radu o angels eyes Empty
OdoslaťPredmet: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 20:26

Cauko.Prosim vas,vcera mi zobrali technicak za xenony,aj napriek tomu,ze mam cocky.Tak som tam dal klasicke halogeny H7,tak by to malo byt ok.Ale,bojim sa,ze ci mozem mat cockove svetla angels ayes ,ked niesu zapisane v technicaku.Alebo to moze v pohode byt,no len bez xenonou?vopred dakujem za vase rady,ci nazory
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 20:37

ty kokso....tak to by som im nedovoli na to nemaju pravo!!!!!!! bacha nemozi ti zobrat technicak za tie ziarovky max pokutu!!!!!!!
na svetlach mas E -homologovanie nie?? tak ti mozu prd

ani hmlovky nemaju vsetky auta.a ked ich namontujes tak tiez sa to do tech nepise,je to normalka len musia byt homologovane a na spravnom mieste umiestene........
Návrat hore Goto down
golfista26
Vodič
Vodič
golfista26

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 20:45

no svine mi zobrali vodicky,bo som nezaplatil na
mieste a technicak,bo xenony.Kaslem uz na to.Uz ma boli hlava s tejto
nasej slov.policie.Jaj a este 60 euro pokutu som dostal.No serem na
xenony,predam ich.Ja len ze s angel eyes svetlami nebude problem u
fizlov?Tam ide iba o to ci xenony,alebo nie.Ze?
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 20:50

Presne ako pisal kolega svetla maju homologizaciu tie cocky su v poriedku a za xenony to je uz o niecom inom.. Ak svetlo nema homologizaciu na xenon tak mali pravo zoprat ti technicky... A ak to tu na fore dobre prezres tak sa to tu uz riesio a niekto sem dal aj ako ta homolgizacia vyzera natom svetle..
Návrat hore Goto down
glaabrezzu
Autoškolák
Autoškolák
glaabrezzu

Male
Vek : 39
Registrácia : 02.12.2008
Počet príspevkov : 102
Auto : golf vr6

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 20:52

svetla ak maju E -homologovanie tak ich mozes mat bez problemov Wink mal by si tam mat niekde E vyrazene
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 20:54

Hej nemal by bit problem len to E nieje vsedko... K tomu E su aj homologizacie ziaroviek a xenonovych vybojek..
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 20:55

oni postupovali presne podla predpisov...
mal si tam HID sadu, zaco ti zobrali technicak..mozno si mal vyskusat "odstranit zavadu na mieste"..co by povedali
a vodicak zato ze si nezaplatil na mieste..hold take su nove predpisy...
vodicak ti vratia ked zaplatis pokutu a technicak ked budes mat svetla OK....
hold natrafil si na kktov... Shocked
k tym cockam...nie je to problem pokial tam mas iba obycajnu ziarovku..tie svetla moju homologizaciu, ale nie pre xenon, ale obyc ziarovku....
Návrat hore Goto down
golfista26
Vodič
Vodič
golfista26

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 21:15

dakujem vsetkym za nazory.
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 21:20

inac by ma zaujimalo ako prisli na to ze tam mas xenon hid sadu???? tym ze sa pozrel???blbost tym nic nedokaze...policajt ti bez tvojho dovolenia nesmie na vozidlo siahnut ani nic otvorit,,to len ty mozes !!!!!Ak im to nedovolis tak nemozu otvarat.Museli by ta zadrzat a to zas na max 12 hodin,ale k tomu potrebuju povolenie.. cize pri tom ako to funguje na slovensku myslim ze to nestihnu do 12hodin..potom ich mozes zazalovat ty,a musia ti zaplatit odskodne.....

vodicak ti nemali zobrat.......v zakone je ak neplatis pokuty tak ti zadrzia vodicak.....(to jest ak si ich tam mal viac nezaplatenych,pre ktore ti uz poslali upozornenky postou)dalej ti musi preukazat papier na zadrzanie tvojho vodicaku(za neplatenie pokut) to znamena na mieste....Podpisoval si nieco ked to zobrali vodicak??Musis im podpisat ze ti ho zadrzali,.Nepodpises nemoze ti ho zobrat.......pozor ak nafukas alkohol tak to je ine......(co zas nemusis fukat)

Naposledy upravil nikibad dňa 1/4/2009, 21:25, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
golfista26
Vodič
Vodič
golfista26

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 21:37

mam na svetlach E9,takze to je v poriadku?No a co sa tyka policajtov.Mam policajtov aj znamich a oni tiez nevedeli s tym nic spravit,lebo som zevraj chytil najvacsieho hajzlika ktory tam roby uz 30 rokov a zere to.No co uz.Dal som tam normalne halogeny a zajtra idem po technicak.

Naposledy upravil golfista26 dňa 10/3/2009, 21:45, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
golfista26
Vodič
Vodič
golfista26

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 21:44

no to mi aj kamos inac vravel,ze dalo by sa s tym nieco robit,len ak by som nepodpisal papier o zadrzani vodicaku.A ja som podpisal,bo som bol dost vyhukany:))O alkohol sa nebojim,bo nepijem.:)Proste su to.....Taketo veci mozu byt len na slovensku.To ze po cestach sa neda jazdit,to neriesia,ale p.coviny ano.No to je uz ina tema.A nerozculujme sa na vecer Smile)))A najlepsie,ze dnes som bol po vodicak a nevedeli mi ho ani najst.Nakoniec bol este u toho,co mi ho vcera zadrzal.keket
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 21:48

jednu radu by som mal pre teba co s tym,ale to je na dlhsie a trsoka o držku,a o peniazoch Very Happy (co v tvojom pripade by si do toho nesiel,ako vacsina slovakov)
Keby si chcel tak ti ten policajt este bude plati. Jednoduche zobrat pravnika na policiu.A dat zalobu na toho policajta za neopravneny postup pri zadrzani,pokus o vidieranie(nehravku tvojho zadrazanie nema),zneuzitie pravomoci verejneho cinitela...atd...Je to ho velmi vela.....Hned by si vydel ako sa veci chytro vracaju naspat,ten policajt by ta prosil aby si na to zabudol!!! Zakon je u nas a vsade hra na slovicka a kur....ska hra na slovicka.....

Naposledy upravil nikibad dňa 22/3/2009, 10:22, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 21:54

golfista26 napísal:
no to mi aj kamos inac vravel,ze dalo by sa s tym nieco robit,len ak by som nepodpisal papier o zadrzani vodicaku.A ja som podpisal,bo som bol dost vyhukany:))O alkohol sa nebojim,bo nepijem.:)Proste su to.....Taketo veci mozu byt len na slovensku.To ze po cestach sa neda jazdit,to neriesia,ale picoviny ano.No to je uz ina tema.A nerozculujme sa na vecer Smile)))A najlepsie,ze dnes som bol po vodicak a nevedeli mi ho ani najst.Nakoniec bol este u toho,co mi ho vcera zadrzal.keket

vyhukany sme vsetci lebo mame strach s policajtov,a nepozname zakon a oni to vedia a to zneuzivaju......

no kurnik neodovzdal tvoju vec do suchovy a,al ho pri sebe..... Vravim stacilo by mu pohrozit sudom a zazalovanim...uz len za to ze ho mal pri sebe.
No pre druhy raz netreba nic podpisovat...

tak mimo temu troska perlicka v zakone o alkohole.V zakone sa pise ze nesmies pit alkoholicke napoje do prichodu policie,,,,to znamena ze ked pridu a ty sa pred nimi napijes alkoholu,v zivote ti nikdy nic nedokazu ani nic nemozu to je nas zakon hra na slovicka mam to aj overe od policajta dance
Návrat hore Goto down
golfista26
Vodič
Vodič
golfista26

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 22:00

Smile No druhy krat nepodpisem ani hovno tym zdieracom.Nevadi,len nech mi daju zajtra technicak a mam ich na salame.A aj ked mam svetla homologizovane E9 ,nemusim to mat v technicaku?Dufam,ze nie
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime10/3/2009, 22:11

golfista26 napísal:
Smile No druhy krat nepodpisem ani hovno tym zdieracom.Nevadi,len nech mi daju zajtra technicak a mam ich na salame.A aj ked mam svetla homologizovane E9 ,nemusim to mat v technicaku?Dufam,ze nie

nie nie ked tam mas to E je to homologovane a schvalene Ale musis to mat na svetle niekde vyrazene... v technicaku sa nikde nepise ci mas xenon,alebo ine svetlo atd... NO este by mohli ziadat nejaky doklad o tych svetlach (ze su homologovane)ale to len v tom pripade ze by si tam nemal to E....

do buducna: ku xenonom hid sade
inac tak uvazujem ze kedy si bol na stk??,Povies ze ti to preslo cez stk,,a na stk v zaznamoch o tvojej kontrole sa nepise ake svetla tam mas,nastavi ti iba sklon. jednoduche. Len clovek iim musi dat najavo ze sa policajtov neboji.Ak som pisal on ti kampotu nemoze otvorit a kontrolovat auto ..

Naposledy upravil nikibad dňa 22/3/2009, 10:18, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime11/3/2009, 07:05

su to pekny kkti...nechapem ze ked nezaplatis na mieste ze ti zoberu vodicak,to ako mam v penazenke nosit stale bokom nejake eura na pokuty? to coje toto? ved im j.be.toto je mozne len ne je.nutom slovensku vsetko.
druha vec: ked das policajtovi nap.cu ked bude v civile, tiez to je utok na verejneho cinitela?
inak k tim xenonom: nedalo sa vyhovorit? ze to si take uz kupil to auto alebo nieco podobne.Ja som mal tiez na golfe xenony aj ma zastavili polisi a nic...hmm si teda narazil na pekneho chuja.
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime11/3/2009, 08:37

no koxo....ja som mal HID v parabole rok a nic...aj ma zastavili a nic.momentalne mam uz bixenon so sosovou,kazdopadne denne stretavam felicie a inych kandidatov na 2000Eur zlavu pri kupe noveho auta s drazkovanymi svetlami a samozrejme HID najlepsie 300000K osadene len nech to je modre ... najskor by mali pozbierat TP takymto borcom
mam 2 otazky:
#1-vziat vodicak za nezaplatenie pokuty???-to hadam nie...nech mi da sek,alebo vytiahne terminal na kreditku....keby mali terminal nepoviem....ale takto??co som johny cash?neverim ze na nieco take ma pravo.ivco tu spominal ze je to podla noveho zakona....nechce sa mi vsak verit

#2-ako to je s tym otvaranim kapoty-to fakt nic nemozu?
v tom pripade,povedia mi mate tam xenony bereme TP-ja poviem to su origo xenony.....kapotu neotvorim....a sachova partia sa moze zacat Smile je mi jasne ze ked chlpac chce....nieco si najde.no fakt mozem v pohode odmietnut otvarenie kapoty atd...?
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime11/3/2009, 08:56

tak k tomu co spominal "golfista" ten policajt je strasnyyyyy kokooooooo...ale o tom po tom,..nikto v LV ho nema rad hajzlika. Ani policajti jeho vlastny kolegovia snim uz ani nechcu mat sluzbu...je to taky stary magorko pupkaty. A nemusis sa bat ze by ta za tie svetla co mas zvozili...im sa take pacia Smile aj vcera sli predomnou asi 1km v kuse (sme mali spolocnu cestu) Smile takze si urcite vsimli moje predne svetielka tak asi sa im pacili Smile a potom uz ked isli 60km/h na takom useku kde bolo treba ist 90km/h tak som ich predbehol a ukazal som im aj moje nove zadne sverielka a aj tie sa im asi pacili Smile heh
"tdk": ano ked nezaplatis pokutu na mieste tak ti beru vodicak,...ale povedzme si na rovinu kto ma len tak pri sebe vo vsedny den 60e..? nikto tu z nas...cize pre koho je vyhodny a pre koho nevyhodny ten zakon..? zasa sa stoho vyvlecu len mafiani, bohaci, miliardari....ked dostanu pokutu prehrabu sa v papieracoch v penazenke zaplatia a idu dalej, ale jasne ze normalnemu cloveku zoberu vodicak a staraj sa...

Je to cele postavene na P*CU. A nech si hovori kto chce co chce, zasa doplatia na vsetko len obycajny ludia a podnikatelia a podobne babiky su v suchu...
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime11/3/2009, 11:19

fuha...cize na zaklade noveho cestneho zakona, nemam na mietse cash automaticky maju pravo mi vziat vodicak??WTF? nejak mi unika zmysel takehoto paragrafu.....ked mi daju sek a nezaplatim a zacnu to riesit trebarz aj zhabanim vodicaku...to je v pohode ...ale ked nemam pri sebe dostatok cash-u?well done....fakt
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime11/3/2009, 15:55

Suspect ked si to mal v cocke a dal ti pokutu tak to musel byt nejaky magor, ktory sa vyziva v novom zakone.... blb... kolko ze mas kelvinov?
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: prosim radu o angels eyes   prosim radu o angels eyes Icon_minitime

Návrat hore Goto down

prosim radu o angels eyes
Návrat hore 
Strana 1 z 3Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Angels eyes
» prosim o radu
» Prosim o radu
» prosim o radu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: