| vymena tesnenia pod hlavou | |
|
+4zuzko MIRECC Tyouko VWPeter98 8 posters |
Autor | Správa |
---|
VWPeter98 Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 02.02.2009 Počet príspevkov : 29 Auto : Golf IV 1.6SR , AKL Bydlisko : Zilina
| Predmet: vymena tesnenia pod hlavou 8/3/2009, 12:12 | |
| Nikde som tu nenasiel niake postrehy alebo rady no hocico o tomto probleme tak ak mozte piste sem alebo to vymazte Ja sa ako prve chcem spytat ake problemy mozu nastat pri prehnane silnom dotiahnuti hlavy valcov .Znamemu sa to stalo mal zly moment a auto neuveritelne dusi a dymi na 100% je to tim dotiahnutim lebo ked som to povolil a dotiahol ako ma byt len na skusku ci sa to polebsi ide to lebsie ale iba za studena ale tesnenie je urcite pretlacene a hlava pravdepodobne musi ist zbrusit a nove sroby len by ma zaujmalo ci tam nemohlo nieco ine odist Naco by som si mal dat pozor dik za rady | |
|
| |
Tyouko Vodič
Vek : 38 Registrácia : 12.01.2009 Počet príspevkov : 295 Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline Bydlisko : Humenne
| Predmet: Re: vymena tesnenia pod hlavou 8/3/2009, 12:40 | |
| chcelo by to:aky motor,diesel ,benzin,preco ste menili tesnenie atd.... | |
|
| |
VWPeter98 Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 02.02.2009 Počet príspevkov : 29 Auto : Golf IV 1.6SR , AKL Bydlisko : Zilina
| Predmet: Re: vymena tesnenia pod hlavou 8/3/2009, 13:12 | |
| je to 1.6 SR AKL 98 menil ho sam pretoze mu papalo vodu | |
|
| |
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: vymena tesnenia pod hlavou 8/3/2009, 20:22 | |
| pochybujem,nemal som ešte taky problem ohladom zatahovania hlavy.Skor by som hladal problem niekde inde.Skus popisat čo ste našli ked to rozobral,kade išla voda do valca atd... Trošku podrobnejšie najlepšie krok za krokom | |
|
| |
zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| Predmet: Re: vymena tesnenia pod hlavou 9/3/2009, 06:56 | |
| no ked to bolo dotahovanim tak niekto bol riadne silny heh | |
|
| |
muro Vodič
Registrácia : 20.01.2008 Počet príspevkov : 235 Auto : VW GOLF 1,6 74kw Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: vymena tesnenia pod hlavou 9/3/2009, 22:08 | |
| - VWPeter98 napísal:
- Nikde som tu nenasiel niake postrehy alebo rady no hocico o tomto probleme tak ak mozte piste sem alebo to vymazte Ja sa ako prve chcem spytat ake problemy mozu nastat pri prehnane silnom dotiahnuti hlavy valcov .Znamemu sa to stalo mal zly moment a auto neuveritelne dusi a dymi na 100% je to tim dotiahnutim lebo ked som to povolil a dotiahol ako ma byt len na skusku ci sa to polebsi ide to lebsie ale iba za studena ale tesnenie je urcite pretlacene a hlava pravdepodobne musi ist zbrusit a nove sroby len by ma zaujmalo ci tam nemohlo nieco ine odist Naco by som si mal dat pozor dik za rady
Mal som podobny problem. A aj som sa vtom rypal sam. Nakoniec to skoncilo u odornika , lebo som si stym nevedel rady. A on mi povedal ze na tychto autach je blbost zbrusovat hlavu. [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: vymena tesnenia pod hlavou 10/3/2009, 09:45 | |
| A on mi povedal ze na tychto autach je blbost zbrusovat hlavu. ak ti povedal toto tak už k nemu viac nechod | |
|
| |
VWPeter98 Začiatočník
| Predmet: muro 10/3/2009, 14:38 | |
| neviem ci je to blbos este som nic take nepocul?A ked ti to tesnenie vymenil tak uz to islo uplne v pohode a brusit ju nedaval?a ty si ju brusit daval ci nie??? | |
|
| |
blekk1 Začiatočník
Vek : 44 Registrácia : 17.05.2009 Počet príspevkov : 4 Auto : Golf IV Variant, TDI PD 85kW, AJM, 2/2000 Bydlisko : PU
| Predmet: Re: vymena tesnenia pod hlavou 17/5/2009, 23:03 | |
| Chlapi, ja mam okolo tesnenia pod hlavou olej. Vyriesi to výmena tesnenia alebo je tam aj iny, suvisiaci problem? | |
|
| |
1scorp1 Začiatočník
Vek : 56 Registrácia : 22.04.2009 Počet príspevkov : 16 Auto : vw golf IV variant 1,9 TDI 81 KV
| Predmet: Re: vymena tesnenia pod hlavou 18/5/2009, 19:38 | |
| ja neviem poradit, ale chcel by som sa spitat co vichadza taka vymena tesnenia ako financne a kolko casu to zabere mechanikovy. budem vdacny za odpoved | |
|
| |
VWPeter98 Začiatočník
| Predmet: Re: vymena tesnenia pod hlavou 18/9/2009, 13:10 | |
| pokial ti auto taha ako ma a nezerie olej ani vodu ja by som urcite nerobil GO.A k tej cene po znamosti sa to da za 12 000 do 15 000.ale pravdaze zalezi natom co vsetko ti vymeni ja som mal na GO motor a menil aj ojnicne loziska.Ale bezne sa menia sviecky,tesnenie pod hlavou pod vekom ventilou,olej,piestne kruzky,repasuje sa aj hlava valcou nove filtre,gufera atd.A potom sa ti moze stat to co mne ze ked to bolo hotove pohoda 5000 km ked bol este v zabehu a teraz stratil tah vypisuje chybu Hallovho snimaca ten sa vymenil ale aj tak nepomohlo mam z toho celkom nervy nikto nevie co tomu je.ALE AK NIEKTO POZNA DOBREHO MECHANIKA V ZA BUDEM VDACNY ZA KAZDU RADU. | |
|
| |
jarik Začiatočník
Vek : 42 Registrácia : 21.01.2009 Počet príspevkov : 26 Auto : VW GOLF IV 1.6 Bydlisko : Prievidza okolie
| Predmet: Re: vymena tesnenia pod hlavou 24/10/2009, 16:24 | |
| Zdravim,,,mam podobny problem. Mam 1.6 SR 74kw a zacalo mi zrat vodu a docela dost co 1000km to 0,5-0,75litra vody. Mam aj emulziu na vycku, takze to tipujem presne na tesnenie, alebo hlavu. Kedze idem dat hlavu dole, tak musim uz tak ci tak vymenit tesnenia. Chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s vyrobcami tesneni Victor Reinz, Elring, Glaser? Priapadne ktore odporucate a ktore nie? Este by ma zaujmalo co vsetko odporacete spravit v ramci vymeny tesnenia? Ja chcem vymenit len tesnenie pod hlavou,gufera ventilov,tesnenie veka ventilov, gufero vacky, vyfukove tesnenie a tesniace kruzky? Odporucate niekto aj nieco ine? Dik | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: vymena tesnenia pod hlavou | |
| |
|
| |
| vymena tesnenia pod hlavou | |
|