VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zabezpecenie auta..

Goto down 
+20
seven72
dramatiq
vw5sport
suflus
tono55
mato500
sovo
kazatel
zuzko
Sharkygolf
trek1555
fofko
johny5
baciluss
marceloo
vampir
mato88
misobelko
remco
golfmanik
24 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime27/5/2008, 23:57

no jo zachvilku si budeme bravat baterky do tasky ked budeme nechavat auticka na parkingu hehe Cool
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime28/5/2008, 05:27

mato556 napísal:
ale tu pisete chlapci....
stale rozmyslam co dam do svojho milacika ale uz ozaj neviem co by som si dal namontovat...nieco uz aj je ale maalo sa mi to zda...no ked si niekto moju kaaru vyhliadne,tak nepomoze ani holly water Very Happy

golfy IV uz nie su v kurze, musel by si kupit golf V TDI a byt hlavne v BA, NR
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime28/5/2008, 09:50

DODO1 napísal:
mato556 napísal:
ale tu pisete chlapci....
stale rozmyslam co dam do svojho milacika ale uz ozaj neviem co by som si dal namontovat...nieco uz aj je ale maalo sa mi to zda...no ked si niekto moju kaaru vyhliadne,tak nepomoze ani holly water Very Happy

golfy IV uz nie su v kurze, musel by si kupit golf V TDI a byt hlavne v BA, NR

no to budem musiet vyvratit... a ty si myslis ze kazdy ide iba po GIV??? dost sa mylis kamosovi u nas ukradli GII preco??? ved sa nepodobala na GIV... vies o roz*ebane auto nemaju zaujem ale ak auto je v poho stave preco nie... mne na parkovisku pod lampou poodtrhavali listy z auta nakoniec som ich kupil v BA na vrakovisku:(
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime28/5/2008, 11:20

latik suhlasim s tebou.a to nieje nazor len nas dvoch,ale všeobecne golfy su z VW najkradnutejšie.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime28/5/2008, 11:56

tak lebo golf je najoblubenejsi z VW... chapem ze sa kradnu aj G2, vsetko sa kradne, japonci pomenej
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime28/5/2008, 13:56

juj v dnesnej dobe sa kradne takmer vsetko... u nas v praci asi tak pred necelym mesiacom niekto ukradol audi Q7... to uz musel byt ozaj super zlodej:D
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime28/5/2008, 21:47

v BA a NR kradnu vsetko a najradsej X5 s kosickymi znackami Very Happy
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime28/5/2008, 22:56

DODO1 napísal:
v BA a NR kradnu vsetko a najradsej X5 s kosickymi znackami Very Happy
Pozor v okoli PK su v kurze stale OI, GIV, Passat, BORA....velkyyy vidaaaz Exclamation
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime29/5/2008, 00:28

V PK je to teraz velmi divoke, najhorsie je ze nikto nevie kto to vlastne kradne. Su tu nejaky novy. Dokonca ukradli auto "udajnemu" sefovi autickarskeho gangu v okoli PK - konkretne X5ku. To co uz je za bordel?
Doteraz sme mavali asi 30 aut na ulici, mesiac uz tam nestava ani jedno. Vsetci parkuju vo dvoroch, psi pusteny, okna na spalni otvorene. A nic nepomaha...

Bacil, v PK co ja viem tak hlavne O1, GIV a filcky. Dokonca zmizol aj zigulak. Doteraz sme tu mali raltivne pokoj a teraz sa trasieme...

Velebnosti du blejt!
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime29/5/2008, 04:25

a policia cusi alebo spolupracuje..
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime29/5/2008, 08:35

ty kokso tak do tych končin chodiť len po zuby ozbrojeny a spavať v aute s dvoma dogami :-)
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime29/5/2008, 09:41

fiha tak v PK to vyzera dost zaujimave... a ja som sa chystal dat zapojit hudbu do PK kamosovi tak asi ee...
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime29/5/2008, 12:29

Ono to nijako extra neprevysuje priemer na Slovensku. Ale kradlo sa iba v BA, teraz sa vytiahli aj na vidiek, hajzli. Asi nemaju dost velky vyber v BA.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime29/5/2008, 14:45

nie nie to skor bude tym kludom na vidieku... v BA je to rusne a vidiet pohoda:D pre nich cisto pracovne prostredie:D
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime30/5/2008, 10:17

remco napísal:
aj ja sa chystam na kombinaciu Zeder + kopel 8000.
Nemozes odfotit ten zeder ako to vyzera v interiery?
a kto ti to robil kolko to stalo...

Zeder + kopel ? co je ten kopel ??
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime30/5/2008, 10:22

DODO1 napísal:
tak to musia byt vymletaci pretoze ak mas zeder tak ti poistovna velmi rada poisti auto proti kradezi... to su vsetko klamstva a nepodlozene utoky na zeder zo zavisti !

moja reč, vdaka zederu predaju menej mul-t-lockov defend lockov a podobnych zastaranych ochran na ktore stačia 3 minúty a desina klúč Laughing
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime30/5/2008, 10:25

DODO1 napísal:
a policia cusi alebo spolupracuje..

C je správne ! Mad
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime30/5/2008, 10:51

misobelko napísal:
V PK je to teraz velmi divoke, najhorsie je ze nikto nevie kto to vlastne kradne. Su tu nejaky novy. Dokonca ukradli auto "udajnemu" sefovi autickarskeho gangu v okoli PK - konkretne X5ku. To co uz je za bordel?
Doteraz sme mavali asi 30 aut na ulici, mesiac uz tam nestava ani jedno. Vsetci parkuju vo dvoroch, psi pusteny, okna na spalni otvorene. A nic nepomaha...

Bacil, v PK co ja viem tak hlavne O1, GIV a filcky. Dokonca zmizol aj zigulak. Doteraz sme tu mali raltivne pokoj a teraz sa trasieme...

Velebnosti du blejt!
No kamosovi vybrali pred domom vo Vinicnom kufor passata, a zmizla tam aj jedna BORA a GIV No Nieco som pocul ze kosicky majstri chodia na zapad corovat auta...ale to je len take ze jedna babka povedala...tazko povedat ci je to pravda.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime30/5/2008, 10:53

tono55 napísal:
remco napísal:
aj ja sa chystam na kombinaciu Zeder + kopel 8000.
Nemozes odfotit ten zeder ako to vyzera v interiery?
a kto ti to robil kolko to stalo...

Zeder + kopel ? co je ten kopel ??
Kopel mozem len odporucit... Wink
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime30/5/2008, 15:52

co je ten kopel kua ?
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zabezpecenie auta..
Návrat hore 
Strana 4 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» DOVOZ VW G4 na SLOVENSKO
» kde si umyvate auta a cim
» Preprava auta

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: