VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zabezpecenie auta..

Goto down 
+20
seven72
dramatiq
vw5sport
suflus
tono55
mato500
sovo
kazatel
zuzko
Sharkygolf
trek1555
fofko
johny5
baciluss
marceloo
vampir
mato88
misobelko
remco
golfmanik
24 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime29/11/2007, 23:45

zeder napr. na nove BMW 730D ta vyjde viac ako 8000 sk, mozno aj 16 000, presnu cenu neviem.....

Naposledy upravil dňa 18/12/2007, 17:30, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime30/11/2007, 02:49

Sa tu predbiehate a hadate kto ma vacsieho ftaka...serte na to!!!... povedzte si nazor na to s cim mate skusenost a nevyvracajte si navzajom nazory.Treba ratat so vsetkymi moznostami. Kazdopadne som zastancom ze co sa seriovo nevraba dokaze najviac zaskocit Wink
Som sice neveriaci ale modlim sa aby auticka nas vsetkych a aj ostatnych ludi ktory do nich dali tazke prachy nas vzdy vitali kazde rano v stave ako sme ich zanechali predtym nez sme sli spat. A samozrejme aby tym smradlavim zlodejom odhnili ruky Twisted Evil
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime30/11/2007, 08:00

nie je ziadne lepsie ,ani horsie,vsetky su rovnake,to len na zaciatku ked sa nieco vymysli sa to neda osalit,ale neskor to budu vediet odomknut aj amateri,pochop ze realita je takato

-byvam kusok od Serede a poznam zopar autickarov a zlodejov motoriek a ti vravim,ze ked si zmyslia ze ukradnu tvoje auto,tak ho aj ukradnu a mozes tam mat aj cele prepadove komando,ide o to,im to stazit,popripade od toho odradit amaterov a fetakov,profika nikdy neodradis!!

-nehovoriac o tom,ze dneska ked sa objedna auto,tak profici uz ani auta nekradnu,nalozia,odvezu a potom rozoberu

-zamysli sa nad tym,alebo my vysvetli,preco sa stale kradnu mercedesy,bavoraky,audiny,auta vyssej triedy,ktore sa nedaju vraj ukradnut?? mozno je polovica z tychto kradezi poistny podvod,ale co ta druha polovica?? mercedes-laserovy kluc a pod,my to vysvetli,alebo zeby kvoli tomu ze nemaju zeder??
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime30/11/2007, 08:03

nic proti tomu,len si myslim ze su aj ucinejsie a hlavne lacnejsie zabezpecenia ako toto!
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime30/11/2007, 10:17

zeder stoji na golf IV 8000 sk ale je na to zaruka, a myslim ze dobra cena za dobry produkt. ja si zas myslim ze su rozne zariadenia za rozne ceny ale hlavne neporovnatelne primitivne na ukradnutie pre profikov... zeder je mechanicka prekazka, znesie tlak 6ton, tekuty kyslik, rezanie, pilenie, zvaranie, vsetko, mozno aj vybuch atomovej bomby hehe ale ne to uz srandujem
jednoducho profik sa s tym musi potrapit aspon hodinu a to by bol blazon ze by to robil ked vedla ma golfa s alarmom a defendlockom a imobilizerom ktoreho spravi do 5 minut...

Naposledy upravil dňa 18/12/2007, 17:31, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime30/11/2007, 10:25

baciluss:
aku mas ochranu na auto? len to modlenie? alebo alarm plus defendlock a imobolizer seriovo?

v Srbsku kde sa percentualne ukradne najviac aut v Europe ti v poistovni ked chces havarijnu poistku povedia: a vy nemate zeder? tak si prosim Vas dajte namontovat zeder a my vam auto poistime bez problemov. aj z tohto sa da domysliet ze zeder nie je na srandu ale aby vam auto ostalo verne...
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime30/11/2007, 20:10

To co mam ja viem len ja a nikto iny to vediet nebude. Netvrdim ze moje auto nie je ukradnutelne ale vela spravi aj prevencia. Niekde som raz cital clanok ...bola to spoved zlodeja a daval tam aj rady. Ked chcete si to niekde najdite. Hold treba sa s tym nejak vyrovnat ze ti to mozu ukradnut. Samozrejme treba spravit vsetko co uvazis za vhodne aby sa tak nestalo. Najlepsie je si nekupit auto Wink
A stym modlenim som to myslel seriozne ze budem rad ked sa nikto z nas nebude musiet prebudit a zistit ze uz mena auto tak si nerob laskavo prdel.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime30/11/2007, 20:49

ja som sa pytal seriozne, ale niekedy to vyzneje smiesne...
ved kolkym ludom v zivote modlenie v pohode pomaha.
urcite si sa niekomu pochvalil ako mas chranene auto.. Laughing

Naposledy upravil dňa 18/12/2007, 17:33, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime30/11/2007, 21:03

dodosvk napísal:
ja som sa pytal seriozne, ale niekedy to vyzneje smiesne...
ved kolkym ludom v zivote modlenie v pohode pomaha.
urcite si sa niekomu pochvalil ako mas chranene auto.. ale sak nebudte vsetci taki vazni preboha ludia..
Vyznelo to ako by si si robil prdel...ano modlenie pomaha na psichyku Laughing ...pochvalil som sa tym ktorym mozem verit. A clekovo o takych to veciach sa nehovori. O seriovkach v pohode ale homemade je tabu tongue
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime30/11/2007, 23:19

ale ja som sa pytal ci pouzivas klasiku a to defendlock + alarm + imobilizer..

jasne ze si svoj patent strazis, dobre robis.

modlenie moze pomoct aj k naplneniu tajnych snov. ja sa modlim v duchu po svojom tak ako to citim ja. Smile

Naposledy upravil dňa 18/12/2007, 17:33, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
johny5
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 26.11.2007
Počet príspevkov : 45
Auto : GOLF IV 1.9 TDI PD 74kw AXR

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime8/12/2007, 19:58

neviem co tu riesite a vadite sa koli pic..... to ze nemas na aute ziadny tunung je pre zlodejou zaujimavejsie pretoze auta sa kradnu na nahr. diely na objednavku a nie preto ze sa niekomu paci.naco by komu dolo auto do ktreho vrazis 300sto papietov ked na suciastky ho nepreda sak kto by kupil napr dvere ked budu mat zavarene klucky atd.A co si ho postavy do obivacky a bude sa nan pozerat?ten zeder ma urcite nieco do seba ked ti auto bude stat pred barakom ziaden zlodej sa ti vnom nebude drbkat a rozoberat pol auta to by musel byt naozaj dilino
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime13/12/2007, 17:37

johny5 napísal:
neviem co tu riesite a vadite sa koli pic..... to ze nemas na aute ziadny tunung je pre zlodejou zaujimavejsie pretoze auta sa kradnu na nahr. diely na objednavku a nie preto ze sa niekomu paci.naco by komu dolo auto do ktreho vrazis 300sto papietov ked na suciastky ho nepreda sak kto by kupil napr dvere ked budu mat zavarene klucky atd.A co si ho postavy do obivacky a bude sa nan pozerat?ten zeder ma urcite nieco do seba ked ti auto bude stat pred barakom ziaden zlodej sa ti vnom nebude drbkat a rozoberat pol auta to by musel byt naozaj dilino

Tvoj nazor berem. What a Face
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male
Vek : 46
Registrácia : 16.11.2007
Počet príspevkov : 108
Auto : G IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2007, 10:27

To dodosvk:Vidiet ze tebe ZEDER ucaroval a nedas nan dopustit.Respektuj nazory inych,ktory mozno nie su ZEDEROM az taky uneseni.To,co si kto da do auta,je len na nom.Mne sa tiez celkom paci a uvazujem nad nim,ale pozeran aj po inych moznostiach.Tu by sme sa mali podelit o rady,nazory a info,nie sa urazat a zosmiesnovat jeden druheho.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2007, 10:40

fofko: svata rec. Ja by som tu poprosil o kvalitnu fotku ako vyzera ten zeder namontovany v GIV. Zaujima ma nakolko si to odnesu plasty pod volantom.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2007, 17:20

baciluss napísal:
fofko: svata rec. Ja by som tu poprosil o kvalitnu fotku ako vyzera ten zeder namontovany v GIV. Zaujima ma nakolko si to odnesu plasty pod volantom.

ziadny plast si to neodnesie.... nic nie je poskodene, ved je tam spravena len diera na zamok. ale blbo sa to foti, lebo vidno len zamok pod volantom. ale odfotim mozno

FOFKO: jasne ze aj ja sa chcem dozvediet o novych a este lepsich systemoch ako zeder ale nikto nepise o ziadnych pig

Naposledy upravil dňa 18/12/2007, 17:40, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2007, 17:21

trosku som svoje prispevky upravil, hadam ze ostala pointa Suspect
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2007, 15:52

dodosvk napísal:
Sefe to si moc dobre nespravil. Mozno pointa ostala ale odpovede na tvoje prispevky budu asi vyzerat dost divne ked si zmazal veci na ktore tu ludia neskor slovne narazali. Ked pride niekto novy moze ho dopliest asi zvlastna nadvaznost kontextu. Ale uz to teda nechaj tak.
Návrat hore Goto down
trek1555
Autoškolák
Autoškolák
trek1555

Registrácia : 26.06.2007
Počet príspevkov : 138
Auto : golf2 1.3benzin

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2007, 19:11

ja som cital niekde na nete ze jeden typek hoci kedy nechal auto otvorene aj s napoli stiahnutym oknom.a auto mu nevedeli ukradnut.Smile))v aute mal 70kg rotweilera:))))a parkrat uz nasiel v aute zopar prstov:))))))podla mna dobre zabezpecie:)))))no rotweilera mam ukarat ma len okolo 45kg ale len 8mesacny Smile))takze este pockam kym nabere este par kil a budem mat zabezpecene auto:))alebo budem nosit so sebou staforda kym rotvik nabere:)))
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2007, 23:38

trek1555 napísal:
ja som cital niekde na nete ze jeden typek hoci kedy nechal auto otvorene aj s napoli stiahnutym oknom.a auto mu nevedeli ukradnut.Smile))v aute mal 70kg rotweilera:))))a parkrat uz nasiel v aute zopar prstov:))))))podla mna dobre zabezpecie:)))))no rotweilera mam ukarat ma len okolo 45kg ale len 8mesacny Smile))takze este pockam kym nabere este par kil a budem mat zabezpecene auto:))alebo budem nosit so sebou staforda kym rotvik nabere:)))

to je dobry napad ale este treba doriesit aby neostaval po nom srst a nejake tie mlacky..
pirat
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2007, 23:42

baciluss napísal:
dodosvk napísal:
Sefe to si moc dobre nespravil. Mozno pointa ostala ale odpovede na tvoje prispevky budu asi vyzerat dost divne ked si zmazal veci na ktore tu ludia neskor slovne narazali. Ked pride niekto novy moze ho dopliest asi zvlastna nadvaznost kontextu. Ale uz to teda nechaj tak.

no hej, lenze precital som si spatne svoj pokec a nevyznel fakt na mieste kedze toto nie je politicke forum takze som sa snazil zmazat vsetko co nebolo prinosom a k teme VW a ochrana.. a myslim ze teraz je to lepsie jak predtym.
tak mozno keby aj ostatni pozmenili trosku?
bounce
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zabezpecenie auta..   zabezpecenie auta.. - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zabezpecenie auta..
Návrat hore 
Strana 2 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» DOVOZ VW G4 na SLOVENSKO
» kde si umyvate auta a cim
» Preprava auta

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: