VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom?

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
OverGo
Pretekár
Pretekár
OverGo

Male
Vek : 37
Registrácia : 27.05.2008
Počet príspevkov : 362
Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB)

Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom? Empty
OdoslaťPredmet: Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom?   Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom? Icon_minitime8/2/2009, 21:53

zdravim vsetkych potreboval by som vediet kde sa da kupit pristrojovka na mojho golfa chcel by som ju s otackomerom a ak by bol tak aj palubny pc len neviem ci by mi fungoval lebo teraz tam mam iba hodiny. za odpovede a rady vopred dakujem
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom?   Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom? Icon_minitime10/2/2009, 16:52

pristrojovku kupiš na objednavku asi aj cez mototechnu,resp.skor cez origo VW,ale tam nechcem ani z brucha odhadnut cenu.ale skor pobehaj po vrakoviskach.V Trnave maju dost golfov,zavolaj tam na vrakač kolko za to chcu.A ohladom toho či ti to sedi,tak pokial maš na prevodovke vystup na snimač otačok,tak by ti to malo fachčit normalne.Ale keby aj nie,tak by sa to malo dat napojit.
Návrat hore Goto down
OverGo
Pretekár
Pretekár
OverGo

Male
Vek : 37
Registrácia : 27.05.2008
Počet príspevkov : 362
Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB)

OdoslaťPredmet: Re: Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom?   Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom? Icon_minitime10/2/2009, 19:55

no velmi pekne dakuje uz so zas mudrejsi
Návrat hore Goto down
Johny
Pretekár
Pretekár

Vek : 53
Registrácia : 26.03.2008
Počet príspevkov : 410
Auto : Golf III 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom?   Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom? Icon_minitime10/2/2009, 22:48

kua v mototechne bude k.revsky drahá obráť sa na bratov v česku ja som tam budiky s otačkomerom kupil za 800Kč a som vysmiaty ,dobre kukni české stramky vw-club a golfclub ja som tam mal iba hodiny a pasovalo to bez uprav hneď bez zasahu do káblov
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom?   Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Kde kúpim prístrojovku s otáčkomerom?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» KUPIM TURBO
» kde kupim alcantru na precalunenie

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: