VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj Golfik... :-)

Goto down 
+38
gabesz0102
sykye
tarny
maro212
baciluss
455BI
Z-aciatocnik
Blitzkrieg
VikiT
kaybi
pablo1
kepro
kilo
Hugino
Speedy18
xmon
alfonso3006
Kukino2611
Polymorph
mik
joy_pu
lubo87
nikibad
boraTDI
Marek
michalyx
mato88
GOLF4TDI
Lucko
k0be
tdk
dramatiq
nemko1
muro
lupo
mako
ivco85
Matko11
42 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next
AutorSpráva
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime25/2/2009, 23:00

nooo to poznam.. ani ja nechcem nejako vela vrazat... lebo ani nemam... Very Happy:D hmmm ja tiez neco rozmyslam ze na zadne okno nalepim... noo ja sa teraz snazim zohnat mriezku podobnu ako ma GTI V s takym vzorom a to je riadny problem.... ak niekto viete zohnat, tak dajte vediet.. Wink hmmm tie elektrony som pozeral aj ja.... celkom fajne ceny su tam... len ja elektrony zatial neriesim.... teraz chcem dat doporiadku podvozok, lebo nieco bucha.... a potom je na rade rozvod... a potom budem nieco vymyslat s elektronami... Very Happy:D a teraz sa nasiel na autobazare 16, nove origo vw 8 lucove za 60 e kus... tak nad tymi kusok rozmyslam... Very Happy:D
Návrat hore Goto down
GOLF4TDI
Autoškolák
Autoškolák
GOLF4TDI

Male
Vek : 36
Registrácia : 29.11.2008
Počet príspevkov : 131
Auto : GOLF 4 TDI 81kw

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime26/2/2009, 10:15

Matko11 napísal:
nooo to poznam.. ani ja nechcem nejako vela vrazat... lebo ani nemam... Very Happy:D hmmm ja tiez neco rozmyslam ze na zadne okno nalepim... noo ja sa teraz snazim zohnat mriezku podobnu ako ma GTI V s takym vzorom a to je riadny problem.... ak niekto viete zohnat, tak dajte vediet.. Wink hmmm tie elektrony som pozeral aj ja.... celkom fajne ceny su tam... len ja elektrony zatial neriesim.... teraz chcem dat doporiadku podvozok, lebo nieco bucha.... a potom je na rade rozvod... a potom budem nieco vymyslat s elektronami... Very Happy:D a teraz sa nasiel na autobazare 16, nove origo vw 8 lucove za 60 e kus... tak nad tymi kusok rozmyslam... Very Happy:D

no tu mriezku si dobre vymyslel s GTI , ak to niekde uvidim , tak ti dam vediet a ak by to nestalo vela , tak by som si to aj ja objednal lebo mi chyba jedna pred chladic a jednu mam poskodenu , po tej nehode ... no a tie elektrony od VW asi najlepsia volba lebo su kvalitne a tieto RSV , nemam ani sajnu co je to za kvalitu ...
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime26/2/2009, 11:59

noo aj ja si myslim, ze to bude dobre vypadat, len ju musim zohnat niekde.... musim ist pozriet kamarata do autodielov... alebo kupit z niecoho havarovaneho... napr. 206 ma taku... Smile ak by som zohnal tak mozem zobrat aj pre teba???? nasiel som aj peknu... ale v cechach ... stala 300 a dobrava tiez 300 Very Happy:D tak som to zatial nechal tak... Very Happy:D no a tie elektrony mi vrtaju v hlave..... asi mu skusim zavolat.... Very Happy
Návrat hore Goto down
GOLF4TDI
Autoškolák
Autoškolák
GOLF4TDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime28/2/2009, 13:55

Matko11 napísal:
noo aj ja si myslim, ze to bude dobre vypadat, len ju musim zohnat niekde.... musim ist pozriet kamarata do autodielov... alebo kupit z niecoho havarovaneho... napr. 206 ma taku... Smile ak by som zohnal tak mozem zobrat aj pre teba???? nasiel som aj peknu... ale v cechach ... stala 300 a dobrava tiez 300 Very Happy:D tak som to zatial nechal tak... Very Happy:D no a tie elektrony mi vrtaju v hlave..... asi mu skusim zavolat.... Very Happy

nejdem teraz spekulovat nad tou mriezkou lebo o tyzden by som mal ist do nemecka , tak to nechcem silit Very Happy , ale ked sa vratim , tak sa pustim na plno do uprav ... hm a inak dnes , ked som isiel hore sidliskom a kukam , ze aky pekny golfik ide oproti a to si bol ty, sme mohli zastavit a trochu pokecat hehe... ja som akurat isiel k susedovi , dnes mi daval ten naraznik dole a v pondelok mi to kamarat bude robit , neviem co budem robit bez auta 4 dni Rolling Eyes , asi sa zblaznim ...
hm a tie elektrony , pockam si este chvilku a popozeram ceny v DE , ak bude nieco vyhodne , tak by som tam kupil lebo na SK je vsetko nehorazne predrazene Sad
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime28/2/2009, 16:56

... noo ja skusim nieco vymysliet s tou mriezkou, a nieco zozeniem.... noo ja tiez pozeram... fuuu aky pekny cerveny golf.... a pozeram.. nema znacku... tak som hned blikal... som vedel ze si to ty... Very Happy noo na buduce stojime na najblizsej odbocke... Wink aj dnes ma to napadlo.. ale som sa ponahlal trochu.... SadSad hmmm.... tak by som sa aj ja asi zblaznil bez auta... som si zvykol nan uz riadne... Very Happy a do nemecka ides robit???? na kolko ides??? noo to som aj ja na to prisiel... a cakam, kym pojde kamarat do DE pre nejake auta, tak pojdem s nim a kupim tam nejake elektrony... lebo hovoril, ze tam sa daju kupit za par korun.... Wink
Návrat hore Goto down
GOLF4TDI
Autoškolák
Autoškolák
GOLF4TDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime1/3/2009, 21:10

jasne idem do DE robit na 5 tyzdnov sadit stromceky a dufam, ze ked sa vratim tak si uz nieco dobre najdem lebo von sa mi uz nejako nechce aspon nie tento rok Rolling Eyes , ale clovek si nenavybera ... hm ty uz ako dlho pracujes v orange , robil si aj niekde vonku???
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime1/3/2009, 22:56

v orangei robim 4 mesiace.... a vonku... som bol raz oberat jablka to bolo v pohode... a raz ceresne.. to som vzdal po 4-roch dnoch... Very Happy to je strasna robota... to by som daval robit za trest.... Very Happy:D a potom este som zateploval.... a tak.. vselico uz... Very Happy:D aj na vysku som cas chodil... Very Happy ako to prezivas zatial bez auta??? zvladas to???Smile
Návrat hore Goto down
GOLF4TDI
Autoškolák
Autoškolák
GOLF4TDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime2/3/2009, 20:23

• heh , tak si toho tiez prestriedal Very Happy , no dnes som bol v Detve bez naraznika , vsetci po mne pozerali , aj policajtov som stretol ,ale nezastavili ma , takze pohoda a rano mi otec pozical jeho golfa, tak by som mal do stvrtku nejako vydrzat Very Happy Very Happy ... dnes mi prisla maska z ciech , tak som zvedavy ako tam sadne a co ty si uz zohnal niekde tie mriezky??
Návrat hore Goto down
mako
Pretekár
Pretekár
mako

Male
Vek : 47
Registrácia : 23.05.2008
Počet príspevkov : 302
Auto : VW Golf IV 1,9 TDI Variant 74 kw AXR

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime2/3/2009, 22:01

Tak vám sa teda tí smejkovia veľmi páčia. K..a až to ťahá oči keď sem človek skočí.
Návrat hore Goto down
GOLF4TDI
Autoškolák
Autoškolák
GOLF4TDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime2/3/2009, 22:36

mako napísal:
Tak vám sa teda tí smejkovia veľmi páčia. K..a až to ťahá oči keď sem človek skočí.

no to vies to je radost z tych nasich golfikov co mame doma Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime2/3/2009, 22:45

... noo tak to si viem predstavit ako kukali po tebe... Very Happy hlavne tito nasi....Very Happy:D noo nasiel som, ale iba hlinikovu.. este skusam zohnat nejaku plastovu.... aby to trosku lepsie vypadalo... ale je to dost problem.... hmm... tak to sa uz tesim na foto nejake... uz pridas potom, ked to bude ok???? ja momentalne trosku stojim s upravami, lebo sa caka na vyplatu.... SadVery Happy a ale ani to tej to nebude asi nic viditelne... lebo asi dam vymenit rozvod... nech mozem smelo jazdit.... a musim ist za kamosom pomerat podlozky a dam si urobit... a na jar ich supnem pod elektrony.... aby to bolo aspon siroke... kym tam budu 15... Very Happy
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime2/3/2009, 22:47

mako napísal:

hmm... to snazime iba dat najavo, ako sa tesime z tych nasich aut... Wink
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Vek : 42
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime2/3/2009, 23:00

vam to tu ale inak kuruje Exclamation nato je hadam chatbox..
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
Marek
Pretekár
Pretekár
Marek

Male
Registrácia : 08.04.2008
Počet príspevkov : 353
Auto : VW Golf

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime2/3/2009, 23:17

Laughing
Návrat hore Goto down
Marek
Pretekár
Pretekár
Marek

Male
Registrácia : 08.04.2008
Počet príspevkov : 353
Auto : VW Golf

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime4/3/2009, 13:45

aky mas kod farby? nie nahodou LP3G ?
Návrat hore Goto down
GOLF4TDI
Autoškolák
Autoškolák
GOLF4TDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime4/3/2009, 18:19

Matko11 napísal:
mako napísal:

Matko11 asi zacnem pouzivat este viac smailov , nech maju este lepsiu radost Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime4/3/2009, 22:40

GOLF4TDI napísal:
Matko11 napísal:
mako napísal:

Matko11 asi zacnem pouzivat este viac smailov , nech maju este lepsiu radost Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

noo asi hej... Very Happy:D:D tahaju oci... ale vsak aj nase auta tahaju oci.... :che :race: lol! ers: cheers
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime4/3/2009, 22:41

Marek napísal:
aky mas kod farby? nie nahodou LP3G ?

noo presne taky kod farby mam.... ty mas tiez presne tuto istu farbu?????
Návrat hore Goto down
GOLF4TDI
Autoškolák
Autoškolák
GOLF4TDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime5/3/2009, 03:48

no a ja mam tiez presne tu istu farbu Very Happy , vsetci mame taku istu farbu Very Happy Very Happy Very Happy no to je hrozne Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime5/3/2009, 09:44

hmmm... tak to mozme urobit aj vlastny klub... Very Happy REDgolfIV Very Happy:D:D
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj Golfik... :-)
Návrat hore 
Strana 4 z 20Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next
 Similar topics
-
» Moj GOLFIK
» MOJ GOLFIK
» Golfik IV
» moj golfik
» Moj Golfik

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: