VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj Golfik... :-)

Goto down 
+38
gabesz0102
sykye
tarny
maro212
baciluss
455BI
Z-aciatocnik
Blitzkrieg
VikiT
kaybi
pablo1
kepro
kilo
Hugino
Speedy18
xmon
alfonso3006
Kukino2611
Polymorph
mik
joy_pu
lubo87
nikibad
boraTDI
Marek
michalyx
mato88
GOLF4TDI
Lucko
k0be
tdk
dramatiq
nemko1
muro
lupo
mako
ivco85
Matko11
42 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next
AutorSpráva
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime10/2/2009, 00:10

noo mne sa strsne pacia.... a minule som ich nasiel na nete na predaj za 333 eur aj s pneu.... som to radsej iba rychlo zatvoril.... Very Happy:D aha.... a prakticky to co znamena???? ze je velmi siroky disk a budem s tym mat nejaky problem???? alebo iba budem musiet dat sirsie pneu????
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime10/2/2009, 01:02

Prakticky ti niekto povie ze to je uplne v pohodicke..co viac menej aj je.Smile
Len myslim ze na bezne vozenie je zbytocne tlacit tam 7,5 palcovy disk....7" s ET35 uplne staci....
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime10/2/2009, 08:29

aha.... cize vlastne iba to je zbytocne siroke na bezne vozenie?????..... to mne nevadi.... mne sa to praveze paci, ked su kolesa siroke.... ked auto vypada, tak siroko... preto zvazujem aj tie podlozky.... Smile
Návrat hore Goto down
k0be
Autoškolák
Autoškolák
k0be

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 133
Auto : cierne;P

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime10/2/2009, 10:22

ak chces pekne 16ky, tak pohladaj nejake, co sa davali na golf seriovo Wink
toto ti vela parady nespravi a alessio nie je zname prave svojou kvalitou...
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime10/2/2009, 10:41

Matko11 napísal:
aha.... cize vlastne iba to je zbytocne siroke na bezne vozenie?????..... to mne nevadi.... mne sa to praveze paci, ked su kolesa siroke.... ked auto vypada, tak siroko... preto zvazujem aj tie podlozky.... Smile

ja ti predam moje 16" Laughing
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime10/2/2009, 21:56

allesio su nekvalitne????? a v com su nekvalitne???? to som este nepocul....... hmmm neviem... z tych golfackych sa mi nejako nepacia ziadne... Sad vsak uvidim to je este daleka buducnost kym nasetrim na ne... Very Happy:D:D:D mozno aj najdem nejake pekne.... Very Happy a ty mas ake???? za dobru cenu????Wink
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime10/2/2009, 21:57

a na passate mas 5x100 roztec????... len sa mi zda, ze passaty maju 5x112?????
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime10/2/2009, 21:59

Matko11 napísal:
a na passate mas 5x100 roztec????... len sa mi zda, ze passaty maju 5x112?????
kolega Lucko mal Golfa a felgy mu zostali....takze su 5*100...
http://www.vwgolf-club.net/forum-f76/topic-t2532.htm
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime10/2/2009, 22:17

hmm.... nooo tak ani sa mi nejako nepacia taketo tmave.... mne sa skor pacia take svetle.... a za tu cenu by som si ich aj tak nemohol dovolit.... takze mi je luto... Sad asi sa zmierim s mojimi 15....
Návrat hore Goto down
GOLF4TDI
Autoškolák
Autoškolák
GOLF4TDI

Male
Vek : 36
Registrácia : 29.11.2008
Počet príspevkov : 131
Auto : GOLF 4 TDI 81kw

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime10/2/2009, 23:58

No zdravim ta , dnes som videl tvoj golfik v DT blizko posty , ked som isiel okolo ... Niekedy cez vikend dam foto mojho noveho tatosa a potom mozme dat stretko Very Happy

Naposledy upravil GOLF4TDI dňa 11/2/2009, 09:57, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
k0be
Autoškolák
Autoškolák
k0be

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 133
Auto : cierne;P

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime11/2/2009, 09:45

alessia su makke a vacsina ich dizajnov je kopia nejakych kvalitnych diskov...
original disky su na tom rozhodne lepsie, co sa kvality tyka a myslim, ze aj dizajnovo...inak ak by som mal na golfe menit kolesa, tak idem bud do 17'' (tu jednoznacne santa monica), 18'' (mal som) alebo 19'' Smile
Návrat hore Goto down
muro
Vodič
Vodič
muro

Registrácia : 20.01.2008
Počet príspevkov : 235
Auto : VW GOLF 1,6 74kw

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime11/2/2009, 17:58

Matko11 napísal:
vdaka ivco za upravu a radu.... Wink a dakujem vsetkym za prijemne privitanie...... a co sa tyka tych elektronov... to je len docasne... lebo som kupil s dvomi elektronmi origo vw a dvomi plechacmi.... nastastie sa mi podarilo zohnatie tie iste elektrony, len su taketo biele, tak som na ne supol zatial zimne gumy... ale na jar pojdu pekne na strieborno a zatial ostanu tieto 15.... akurat zvazujem si dat vyrobit 2 cm podlozky..... rad by som tam dal nejake 16, ale treba trosku prisetrit eurace... :-d:-d:-d a z vybavy by to mala byt highline.... akurat nema vyhrievane sedacky..... a skusim teda supnut nejake foto, ked uz mam navod ako.... WinkWink a muro.... to hej... mame surodencov.... WinkWink
Ty vole ale fakt aj komplet interier a sedacky mam rovnake.
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime11/2/2009, 22:29

nazdar..... noo jasne.... pridaj nejake foto, nech kuknem.. .nech ta potom spoznam, ked ta budem vidiet niekde.... Wink a mozme sa kludne stretnut niekde... Wink trosku pokukat masinky... Very Happy si len teraz niekedy kupil golfa????  KOBE:  hmmm. mne sa to zda uz privela aj 17.... to mi vyhrka cele auto na tychto nasich cestach....  nemyslis??? tie 18 boli v pohode????  MURO: hej??? a aky mas rocnik???? na slov. je kupovany??? alebo to je dovoz z vonku??? ja mam jeden z prvych... 11/97 iba..... Sad mozno mame ozaj nejakych brachov... Very Happy:D vyrobenych hned za sebou... Very Happy:D
Návrat hore Goto down
GOLF4TDI
Autoškolák
Autoškolák
GOLF4TDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime15/2/2009, 20:25

Matko11 napísal:
nazdar..... noo jasne.... pridaj nejake foto, nech kuknem.. .nech ta potom spoznam, ked ta budem vidiet niekde.... Wink a mozme sa kludne stretnut niekde... Wink trosku pokukat masinky... Very Happy si len teraz niekedy kupil golfa???? KOBE: hmmm. mne sa to zda uz privela aj 17.... to mi vyhrka cele auto na tychto nasich cestach.... nemyslis??? tie 18 boli v pohode???? MURO: hej??? a aky mas rocnik???? na slov. je kupovany??? alebo to je dovoz z vonku??? ja mam jeden z prvych... 11/97 iba..... Sad mozno mame ozaj nejakych brachov... Very Happy:D vyrobenych hned za sebou... Very Happy:D

no nejako mi nevidal cas cez vikend , ale cez tyzden sa uz posnazim , mozes ma spoznat, cerveny 3 dv. a v zadu mam led svetla , tie som daval v piatok ... hm a mam ho 2 tyzdne , takze cerstva zalezitost , ale trosku si ho chcem este vylepsit a tiez na leto nejake 17 ky by som chcel a sportovy podvozok lebo je nejako vysoko oproti ocovemu a to sa mi velmi nepaci ...
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime15/2/2009, 22:07

... nooo to je aj u mna dost problem s tym casom... ale asi som ta uz videl niekedy cez tyzden, si parkoval vedla bamsu, tam kde su iba tie 3 miesta ... mas zahladeny zadny naraznik nie nahodou???Wink lebo som tam videl, stat cerveny, s foliami, trojdverovy, a mal novu znacku... DT...AS a mal puklice take 5 lucove... Very Happy:D som si ho hned vsimol... lebo bol riadne pekny... taku sytu farbu mal... a bol aj celkom cisty a nabliskany, co je dost problem v tomto pocasi.... Very Happy:D mohol si to byt ty????? myslim, ze aj nalepku mal nejaku na zadnom okne... niee????Wink
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime15/2/2009, 22:11

inak alessio naozaj co sa tyka kvality nic moc Wink
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
GOLF4TDI
Autoškolák
Autoškolák
GOLF4TDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime16/2/2009, 18:38

Matko11 napísal:
... nooo to je aj u mna dost problem s tym casom... ale asi som ta uz videl niekedy cez tyzden, si parkoval vedla bamsu, tam kde su iba tie 3 miesta ... mas zahladeny zadny naraznik nie nahodou???Wink lebo som tam videl, stat cerveny, s foliami, trojdverovy, a mal novu znacku... DT...AS a mal puklice take 5 lucove... Very Happy:D som si ho hned vsimol... lebo bol riadne pekny... taku sytu farbu mal... a bol aj celkom cisty a nabliskany, co je dost problem v tomto pocasi.... Very Happy:D mohol si to byt ty????? myslim, ze aj nalepku mal nejaku na zadnom okne... niee????Wink
n

noo presne si ho opisal , az sa cudujem ako si ho obkukal Very Happy Very Happy , mne sa tvoj tiez velmi paci lebo je este v takom surovom stave a porobis si ho podla svojich predstav a ked das len pekne elektrony , tak bude riadny krasavec...
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime16/2/2009, 21:48

Very Happy:D noo tak som mal rovno vyhlad nan z roboty... Very Happy:D tak som ho obkukal, lebo sa mi pacil tiez.... Wink... ta cervena robi svoje... Very Happy nooo teraz v prvom rade idem dat tlmice do poriadku.. alebo neviem este co... nieco mi bucha, ked prejdem po jame... tak zajtra mam ist mechanikovi.... po dalsej vyplate je na plane rozvod.... a tak pomedzi to.... by som chcel stireknut tie cierne podnarazniky do farby.... a taketo drobnosti... Very Happy ty co chystas teraz v najblizsej dobe???? uz si ho aj pridal sem niekde???Wink
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime16/2/2009, 21:50

mato88 napísal:
inak alessio naozaj co sa tyka kvality nic moc Wink
hmm.... neviem... doteraz som mal 15 na felicii a nebol s nimi ziadny problem.... ani som nezbadal, ze by sa nejako nicili alebo take nieco.... som odjazdil na nich asi 20 000 km... a nic... ani skrabanec....Smile ako sa to hlavne prejavuje, ze su nekvalitne???????
Návrat hore Goto down
michalyx
Autoškolák
Autoškolák
michalyx

Male
Registrácia : 10.12.2008
Počet príspevkov : 117
Auto : IV 1,6 AZD

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime16/2/2009, 22:48

Pekny voz  vybava jak na mojom akurat ja ho mam cierny a benzin a sede polosporty ale vzdy som chcel cervenee
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj Golfik... :-)   Moj Golfik... :-) - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj Golfik... :-)
Návrat hore 
Strana 2 z 20Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next
 Similar topics
-
» Moj GOLFIK
» MOJ GOLFIK
» Golfik IV
» moj golfik
» Moj Golfik

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: