| vsetci s motorom ABS sem | |
|
+6djpetersnv Sharkygolf OverGo MIRECC Runcajz spider-wifi 10 posters |
|
Autor | Správa |
---|
spider-wifi Vodič
Vek : 39 Registrácia : 21.03.2008 Počet príspevkov : 240 Auto : Bora Variant TDI 74kw(ATD)2004..ex Bydlisko : MT
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 3/4/2009, 17:25 | |
| vie mi niekto poradit siel som na golfe a mi to zacalo slabo tahat a ked som presiel cca 20km mi to normalne zdochlo a neslo nastartovat. Benzin bol akurad natankovani, sviecky dobre, kable dobre, palivovy filter meneni, skrtiaca klapka vycistena, a nic asi po hodinke sa mi to podarilo nakopnut(ale ako to neviem zrazu naskocilo). Tak som smeroval domov a zrazu to tahalo pekne ale preco to zdochlo a neslo nakopnut vobec neviem. Vie niekto? premyslam ci nahodou palivove cerpadlo nieje vadne.... | |
|
| |
igi8 Autoškolák
Vek : 45 Registrácia : 18.07.2007 Počet príspevkov : 117 Auto : golf III 1,6 55kw Bydlisko : Sala
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 3/4/2009, 21:07 | |
| Ked ti to spravi znovu tak otvor kapotu a skus pomikat z hallovim snimacom na rozdelovaci.Ja som mal taky problem ze mi zdochynalo auto ked za zohrialo a potom sa nedalo nastartovat az ked trocha vychladol motor.A ked stalo dlho na slnku tak som ho tiez nevedel nastartovat.Bol to ten zasrany HALLOV snimac kvoly ktoremu som dal porobit cely motor uplne zbitocne. | |
|
| |
igi8 Autoškolák
Vek : 45 Registrácia : 18.07.2007 Počet príspevkov : 117 Auto : golf III 1,6 55kw Bydlisko : Sala
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 3/4/2009, 21:09 | |
| A tie koncovky na diagnostiku mam tiez dve bielu a ciernu ako na tom obrazku a cez to mi ju robily.Takze 3 ku 2.A tiez mam 93 rocnik | |
|
| |
spider-wifi Vodič
Vek : 39 Registrácia : 21.03.2008 Počet príspevkov : 240 Auto : Bora Variant TDI 74kw(ATD)2004..ex Bydlisko : MT
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 4/4/2009, 14:51 | |
| - igi8 napísal:
- Ked ti to spravi znovu tak otvor kapotu a skus pomikat z hallovim snimacom na rozdelovaci.Ja som mal taky problem ze mi zdochynalo auto ked za zohrialo a potom sa nedalo nastartovat az ked trocha vychladol motor.A ked stalo dlho na slnku tak som ho tiez nevedel nastartovat.Bol to ten zasrany HALLOV snimac kvoly ktoremu som dal porobit cely motor uplne zbitocne.
ked mi to zdochlo tak som to skusal. Som vsetky konertory povytahoval a zasunul ci nieje niekde zly spoj a nic. Som najprv ze motor je zaohraity tak asi kvoli tomu ale vychladol a nenaskocilo. Potom som skontroloval kable ku svieckam a cievku ci nieje zly kontakt a nic. Nakoniec som zhodil kryt vstrekavania a kukal si davkuje palivo a davalo ale sa mi zdalo ze strasne malo a potom na dalsi pokus uz chytilo a uz viac palia davalo | |
|
| |
spider-wifi Vodič
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 4/4/2009, 14:52 | |
| dnes sa chystam skontrolovat palivove cerpadlo tak uvidiim | |
|
| |
igi8 Autoškolák
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 4/4/2009, 16:29 | |
| Nie vzdi pomoze to pomikanie alebo vytiahnutie ale aj tak to moze bit ten snimac.Na golfoch a feliciach je to casta chyba - aj na oploch.Aspon to mi povedal moj autoelektrikar ked mi to opravoval.Ked ti nic nepomoze tak mysli aj na ten snimac.Za pokus to stoji,len ta jeho cena je nanic okolo 1300Sk. | |
|
| |
spider-wifi Vodič
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 5/4/2009, 21:51 | |
| kua nemozem rozobrat palivove cerpadlo nejde dole ta gumena matica...zhadzoval to niekto?? | |
|
| |
spider-wifi Vodič
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 5/4/2009, 21:55 | |
| - igi8 napísal:
- Nie vzdi pomoze to pomikanie alebo vytiahnutie ale aj tak to moze bit ten snimac.Na golfoch a feliciach je to casta chyba - aj na oploch.Aspon to mi povedal moj autoelektrikar ked mi to opravoval.Ked ti nic nepomoze tak mysli aj na ten snimac.Za pokus to stoji,len ta jeho cena je nanic okolo 1300Sk.
dik za rady ale mne to spravi aj take ze chyti ale sa dusi okolo 120-200otacok a zdochne aj ked pridavam plyn to skor by som povedal na to palivo. Ak bude to ok tak potom kuknem ete tu elektriku ale tu mam uz prekontrolovanu od hlavy po patu | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| |
| |
yurik Pretekár
Registrácia : 06.04.2008 Počet príspevkov : 588 Auto : VeeDub in da house
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 6/4/2009, 14:38 | |
| povolit SKpasku a hadicku len stiahnut...pozeram, ze to cerpadlo uz bolo menene, ze? lebo hento nie je origo SKpaska, ake daval VW vo vyrobe, ani ten lak by na tom nemal byt | |
|
| |
spider-wifi Vodič
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 7/4/2009, 11:31 | |
| - yurik napísal:
- povolit SKpasku a hadicku len stiahnut...pozeram, ze to cerpadlo uz bolo menene, ze? lebo hento nie je origo SKpaska, ake daval VW vo vyrobe, ani ten lak by na tom nemal byt
to ja uz neviem co s tym robil predchadzajuci majitel. Tie hadicky zhodim len neda sa pohnut s tou maticou nejaky pripravok by bol dobry na to | |
|
| |
spider-wifi Vodič
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 7/4/2009, 21:43 | |
| - igi8 napísal:
- Ked ti to spravi znovu tak otvor kapotu a skus pomikat z hallovim snimacom na rozdelovaci.Ja som mal taky problem ze mi zdochynalo auto ked za zohrialo a potom sa nedalo nastartovat az ked trocha vychladol motor.A ked stalo dlho na slnku tak som ho tiez nevedel nastartovat.Bol to ten zasrany HALLOV snimac kvoly ktoremu som dal porobit cely motor uplne zbitocne.
igi8 a co ti to presne robilo s motorom ked bol zly hallov? lebo som prisiel na to ze palivo ide tak mozno to bude fakt on | |
|
| |
igi8 Autoškolák
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 8/4/2009, 00:48 | |
| To je na snimanie otacok motora.Ked sa zohrial tak mi zdochol a nevedel som ho nastartovat.V lete som mal problem nastartovat aj ked som dlho stal na slnku.A niekedy ked som aj nastartoval tak mi klesly otacky a zdochol motor.Bolo to dost na nervy.Ak ti to pomoze tak daj vediet.Budem rad. | |
|
| |
spider-wifi Vodič
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 8/4/2009, 17:17 | |
| - igi8 napísal:
- To je na snimanie otacok motora.Ked sa zohrial tak mi zdochol a nevedel som ho nastartovat.V lete som mal problem nastartovat aj ked som dlho stal na slnku.A niekedy ked som aj nastartoval tak mi klesly otacky a zdochol motor.Bolo to dost na nervy.Ak ti to pomoze tak daj vediet.Budem rad.
No nieco podobne mi to robi. Chcem precistit ten hallov snimac v rozdelovaci ale neviem ako to rozobrat dam dole palec a tam potom je ten rotacny kotuc s tymi 4 medzerami ale ten hallov je pod nim a neviem ako ho vybrat. Odsroboval som sroby ale ale nejde von hmm..za kazdu radu dik a este kde si to kupil za 1300sk bo u nas v shope pytaju 2000sk | |
|
| |
igi8 Autoškolák
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 9/4/2009, 00:36 | |
| Ja som to zohnal cez znameho automechanika.On predava autodiely a obiednal mi to cez nejaku firmu.Je to vyrobok Bosch.To rozoberanie mi robil autoelektrikar,aj to naspet zalisoval,tak ti neviem moc poradit.Ale vycistenie asi moc nepomoze,lebo tato suciastka vraj dost casto odchadza na nemeckych autach.Skusim to ale pozret a zistim skade to obiednava. | |
|
| |
spider-wifi Vodič
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 11/4/2009, 13:30 | |
| rozobrate to uz maam a nasiel som to za 1800sk najlacnejsie....ale az po sviatkoch | |
|
| |
igi8 Autoškolák
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 11/4/2009, 22:55 | |
| Ta cena je mozna.Vyrabaju sa 3 druhy snimacov a mozno moj bol lacnejsi. | |
|
| |
spider-wifi Vodič
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem 18/4/2009, 11:27 | |
| - igi8 napísal:
- To je na snimanie otacok motora.Ked sa zohrial tak mi zdochol a nevedel som ho nastartovat.V lete som mal problem nastartovat aj ked som dlho stal na slnku.A niekedy ked som aj nastartoval tak mi klesly otacky a zdochol motor.Bolo to dost na nervy.Ak ti to pomoze tak daj vediet.Budem rad.
Zatial to ide tak vizera ze pomohlo dik | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: vsetci s motorom ABS sem | |
| |
|
| |
| vsetci s motorom ABS sem | |
|