| samovolne spustenie alarmu | |
|
+8Reo-Coker Pheppo boraTDI zuzko ivco85 Kuric Marshall_G_IV mireq 12 posters |
|
Autor | Správa |
---|
mireq Začiatočník
Vek : 42 Registrácia : 06.01.2009 Počet príspevkov : 10 Auto : VW Golf 1.6 Bydlisko : BR
| Predmet: samovolne spustenie alarmu 18/1/2009, 07:35 | |
| Blbne mi alarm. Zacal sa samovolne spustat. najprv vcera vecer, potom nic a rano opat. a teraz je to uz horsie. zapne sa, ja ho vypnem a za par minut sa spusti opat a stale dokola. Teraaz som ho nechal neaktivny tak prosim poradte v com moze byt problem. prip. zatial ci by sa nejak dal docasne alarm odpojit ale aby central fungoval nadalej.dakujem | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 18/1/2009, 12:33 | |
| trosku to opis...aky mas alarm ci origo alebo daku dorabku, popripade znacku,...atd. | |
|
| |
Kuric Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 22.11.2008 Počet príspevkov : 582 Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion Bydlisko : West Coast
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 18/1/2009, 13:02 | |
| Mozte poradit aj mne ? Mam origos alarm o ktorom som doteraz ani nevedel , prvy x som ho pocul ked som zamkol dialkovym dvere a spolujazdec zabuchol az po zmagnuti . zacal hucat a ja ze co mam alarm hehe parada . Chcel by som vediet kedy sa alarm spusti , skusali sme kopat do kolies , mikat s kluckami a nic Dufam ze sa tu nikto na mne nepobavi ale pomoze | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 18/1/2009, 13:30 | |
| | |
|
| |
zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 18/1/2009, 21:58 | |
| - mireq napísal:
- Blbne mi alarm. Zacal sa samovolne spustat. najprv vcera vecer, potom nic a rano opat. a teraz je to uz horsie. zapne sa, ja ho vypnem a za par minut sa spusti opat a stale dokola. Teraaz som ho nechal neaktivny tak prosim poradte v com moze byt problem. prip. zatial ci by sa nejak dal docasne alarm odpojit ale aby central fungoval nadalej.dakujem
mireq vypln si profil co mas za auto a aky alarm tam mas to je vela moznosti prva ze nemas uzavrety okruh snimacov takze niektory snimac ti nespina dobre teda co z toho vyplyva aj ked mas pozatvarane dvere niektore ti ostavaju visiet a preto to huka ako keby si mal nieco otvorene ked tak napis pm alebo crnkni skusim poradit | |
|
| |
mireq Začiatočník
Vek : 42 Registrácia : 06.01.2009 Počet príspevkov : 10 Auto : VW Golf 1.6 Bydlisko : BR
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 07:26 | |
| - zuzko napísal:
- mireq napísal:
- Blbne mi alarm. Zacal sa samovolne spustat. najprv vcera vecer, potom nic a rano opat. a teraz je to uz horsie. zapne sa, ja ho vypnem a za par minut sa spusti opat a stale dokola. Teraaz som ho nechal neaktivny tak prosim poradte v com moze byt problem. prip. zatial ci by sa nejak dal docasne alarm odpojit ale aby central fungoval nadalej.dakujem
mireq vypln si profil co mas za auto a aky alarm tam mas to je vela moznosti prva ze nemas uzavrety okruh snimacov takze niektory snimac ti nespina dobre teda co z toho vyplyva aj ked mas pozatvarane dvere niektore ti ostavaju visiet a preto to huka ako keby si mal nieco otvorene ked tak napis pm alebo crnkni skusim poradit no do dnesneho rana ma to opat dvakrat prebudilo. ale vcera som skusil spustit alarm a rozdiel bol v tom ze on huka a blika zatial co pri tej zavade trubi a blika. Volal som aj do servisu co taky alarm montuje a tam mi povedali ze ked to trubi tak to nebude alarm ale porucha niekde s centralom. tak neviem. skusil som uzamknut auto len pomocou dialkoveho na kluci cize len central a bez alarmu a zas to trubilo. vacsinou sa to stane nad ranom. skoro aj v rovnakom case niekedy okolo stvrtej a siestej. co to moze byt? uz druhu noc som sa nevyspal | |
|
| |
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 08:07 | |
| žeby si ťa zlodeji testovali a ked vypneš alarm tak auto pôjde na prechádzku po europe | |
|
| |
mireq Začiatočník
| |
| |
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 09:23 | |
| ked to trúbi tak je to zámok a ked to húka tak je to zase zámok lebo to máš napojené na dverové spínače možno.
treb skočiť na VAG a on ti ukáže ktorý zámok je zlý alebo neskoro zamkne mne to robili 5te dvere a len som premazal zámok a odvtedy je to OK ale aj tak skontrolujem zámky .
A na prednej kapote nemáš spínač na alarm ? môže byť zamrznutý alebo vyskočený kábel z neho stane sa to a hlavne v zime . | |
|
| |
mireq Začiatočník
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 09:37 | |
| - boraTDI napísal:
- ked to trúbi tak je to zámok a ked to húka tak je to zase zámok lebo to máš napojené na dverové spínače možno.
treb skočiť na VAG a on ti ukáže ktorý zámok je zlý alebo neskoro zamkne mne to robili 5te dvere a len som premazal zámok a odvtedy je to OK ale aj tak skontrolujem zámky .
A na prednej kapote nemáš spínač na alarm ? môže byť zamrznutý alebo vyskočený kábel z neho stane sa to a hlavne v zime . zatial mam podozrenie ze to mozu byt 5 dvere lebo nejak sa aj blbo zatvaraju, skusim este ich po riadnom uzavrati aj zamknut klucom nech su stale zamknute. a na prednej kapote mam snimac alarmu, skusal som ho ze som nechal kufor otvoreny, zatlacil ten kolik a aktivoval alarm, ked som nasledne povolil kolik tak sa spustil alarm, hukal nie trubil. Z toho vychadzam ze predna kapota asi nebude na chybe. inak na zadnych dverach mam problem so stieracom. nesiel, zistil som ze je vypalena poistka, tak som ju vcera vymenil ale blbne to. ked len otocim klucom tak sa hned automaticky zapol stierac, prebehol asi 3krat a vypol. to iste robilo aj ked som ho zapol a nasledne vypol tak este zo tri razi sa otocil a az potom vypol. dalej som si vsimol ze pri ostreku sa voda pohybovala v takom smere ako sa tocol stierac,. cize isli spolu. | |
|
| |
boraTDI Profík
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 09:43 | |
| no tak jedine ten VAG aby si si bol na 100% istý a ked sa ti zle zatvárajú dvere skús ich otvoriť a ten zámok zatvoriť šroubovákom ,simulovať zatvorenie dverí a tak môžeš vyskúšať všetky dvere po jednom a zistíš ktoré to robia | |
|
| |
mireq Začiatočník
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 10:10 | |
| - boraTDI napísal:
- no tak jedine ten VAG aby si si bol na 100% istý a ked sa ti zle zatvárajú dvere skús ich otvoriť a ten zámok zatvoriť šroubovákom ,simulovať zatvorenie dverí a tak môžeš vyskúšať všetky dvere po jednom a zistíš ktoré to robia
musim este to poskusat. ale moze to byt sposobene aj zimou? lebo spusta sa mi len niekedy v case od tretej rano do max. siedmej rano. ked je najvacsia zima | |
|
| |
zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 10:20 | |
| stavalo sa aj to napr na fabii bol posunuty nie na dverach ale na kasni ten zamok resp to co zapada do zamku tak zamok nedoliehal uplne aj ked bolo zamknute resp nezasiel az uplne do zamku aby zopol mikrospinac v zamku tak bol stale otvoreny okruh (jedna sa o 5 dvere) stacilo doladit a bolo vsetko ok a zimou moze byt aj to ze je tam milimetrova odchylka a roztahovanim a stahovanim mrazmi vsetko je mozne treba dostelovat | |
|
| |
mireq Začiatočník
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 10:38 | |
| - zuzko napísal:
- stavalo sa aj to napr na fabii bol posunuty nie na dverach ale na kasni ten zamok resp to co zapada do zamku tak zamok nedoliehal uplne aj ked bolo zamknute resp nezasiel az uplne do zamku aby zopol mikrospinac v zamku tak bol stale otvoreny okruh (jedna sa o 5 dvere) stacilo doladit a bolo vsetko ok a zimou moze byt aj to ze je tam milimetrova odchylka a roztahovanim a stahovanim mrazmi vsetko je mozne treba dostelovat
este jedna otazka, chcem si dat folie, Je potrebne ich dat potom zapisat do technickeho alebo nie? | |
|
| |
boraTDI Profík
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 10:40 | |
| doTP NIE!!! dajú ti k tomu špeciálnu kartičku ktorú zelený chcú radi vidieť | |
|
| |
zuzko Agent
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 10:58 | |
| nie ten kto ti spravi folie ten ti da zvlast ako keby technicak od folii resp karticku to sa do TP nedava | |
|
| |
mireq Začiatočník
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 17:14 | |
| este nieco: nesvieti mi pri otvoreni kufra to svetielko v nom a tak isto ked otvorim vodicove dvere tak interierove svetlo sa niekedy zapne a niekedy nie+ svetielko v dverach nesvieti vobec. .. uz som z toho uplne hotovy | |
|
| |
Pheppo Pretekár
Vek : 35 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 368 Auto : Volkswagen Golf IV 2.0 (86kW/116PS) Bydlisko : Prešov
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 20:40 | |
| - mireq napísal:
- este nieco: nesvieti mi pri otvoreni kufra to svetielko v nom a tak isto ked otvorim vodicove dvere tak interierove svetlo sa niekedy zapne a niekedy nie+ svetielko v dverach nesvieti vobec. ..
uz som z toho uplne hotovy taze ako pisal zuzko bude to v tych spinacikoch v dverach | |
|
| |
Reo-Coker Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 29.10.2008 Počet príspevkov : 45 Auto : VW Golf 1.9 TDI 85kw Bydlisko : Žakarovce
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 21:26 | |
| Cawte... Aj ja som mal s tým problém... som mal zamknute auto a npr rano okolo 01:00 sa sam spustil... som ho dialkovym vypol ... a potom po case sa spustil samovolne znova... ale to by nebolo nic potom som ho mal odomknute ked som cel tzen problem riesit... : a stalo sa mi to ze .. kluce ostali v aute a samo sa zamklo... a mam len jedni kluce takze som si musel vykradnut vlastne auto... a najhorsie je to ze potom mi stale ta diodka co je dnu ktora ma blikat v pravidelnom intervale zacala vzdy po otvoreni auta blikat rychlo.. a po case sa mi auto samo zamyka vždy... tak som musel odpojit bateku aby som ho uplne vypol.. a teraz pouzivam len kluce..ten alarm sa vola ze fantom...aspon tak je na dialkovom...je to dajaky drist..neviem kto to robil ..auto mam z holandska... ale teraz je po nehode tak to dam cele vymenit... neviete mi niekto nahodou poradit ohladom chrom - nerez.. kryt. kluciek? ci sa to oplati..dakujem | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu 19/1/2009, 22:09 | |
| - mireq napísal:
- este nieco: nesvieti mi pri otvoreni kufra to svetielko v nom a tak isto ked otvorim vodicove dvere tak interierove svetlo sa niekedy zapne a niekedy nie+ svetielko v dverach nesvieti vobec. ..
uz som z toho uplne hotovy tak si myslim ze je problem jednoznacne tam...najskor to daj na VAG aby si zistil ktore dvere su zle, a potom treba uz len zavadu odstranit a vsetko pojde ako ma aj mne sa hral skriatok s dverami, raz zo soferovimi, potom sa museli svine okotit a zacal sa hrat aj so spolujazdcovimi, a potom aj s oba zadnimi vsetky zamky som dal prekontrolovat a opravit a (klop,klop,klop) ide vsetko ako ma [a ties mi neslo stopne osvetlenie,alarm,nepipalo ked som nechal svetla zapnute, nepipalo ked bola rucna zatiahnuta,...a kopec inych nasledkov ma ten blaznivi dverny skriatok, tak sup snim prec...] | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: samovolne spustenie alarmu | |
| |
|
| |
| samovolne spustenie alarmu | |
|