VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Okná zamŕzajú z vnútra

Goto down 
+6
Daniello
Marshall_G_IV
Lucko
boraTDI
ivco85
Dreik
10 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

Okná zamŕzajú z vnútra - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Okná zamŕzajú z vnútra   Okná zamŕzajú z vnútra - Stránka 2 Icon_minitime9/1/2009, 08:12

Lucko napísal:
Marshall_G_IV napísal:
ja nemam ziadne... Embarassed albino

ty humusak.... Very Happy musis mat krasny ten koberec pod nohami

Jaaaj volaco mi hovor,...ale tak uz ma nebavilo stale tie koberce napravat lebo sa to vzdy dako skrizilo a tak, tak som ich vyhodil von Embarassed Razz (cez leto to poriadne pretepujem) Wink
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Okná zamŕzajú z vnútra   Okná zamŕzajú z vnútra - Stránka 2 Icon_minitime9/1/2009, 09:11

nesmies sa tam hniezdit z nohami a nebudu sa ti posuvat, alebo si ich tam s kobercovu pasku dokriza prilep Laughing
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Okná zamŕzajú z vnútra   Okná zamŕzajú z vnútra - Stránka 2 Icon_minitime9/1/2009, 09:13

inak aj dnes rano som mal zamrznute aj z vnutra,a vsetky okna....to iste aj frajerka na fabii,aj kamos na aute.sranda Very Happy
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Okná zamŕzajú z vnútra   Okná zamŕzajú z vnútra - Stránka 2 Icon_minitime9/1/2009, 09:26

ja mám suché okná , aj ked som včera behal po meste a mám aj vlhké koberce ono možno to je aj tým že človek jazdí krátke trasy a auto sa nestihne prehriať ?! ale viem že mi to robilo a ked som vzal koberce dovnútra a nechal ich vyschnúť na radiátori tak to prestalo po pár dnoch a hlaven poriadne oklepať nohy pred sadaním do auta
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: Okná zamŕzajú z vnútra   Okná zamŕzajú z vnútra - Stránka 2 Icon_minitime9/1/2009, 10:26

Včera sa mi do auta tiež dostal nejaký ten sheh. Všetky okná v pohode Razz, akurát len čelné zvonka (a to bolo okolo -10st.). Hlavne že mám gumené rohože, na pravom zadnom som mal zamrznutú mláku vody, vyčistil a je po probléme. cheers
Návrat hore Goto down
stevo
Začiatočník
Začiatočník
stevo

Male
Registrácia : 13.01.2009
Počet príspevkov : 3
Auto : VW Polo 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: Okná zamŕzajú z vnútra   Okná zamŕzajú z vnútra - Stránka 2 Icon_minitime17/1/2009, 16:00

boraTDI napísal:
ale treba to riešiť , ked máš sucho v aute tak sa ti oko nesmie zarosiť a ani zamrznúť zvnútra , ešte by som vymenil vzduchový filter ked si ho nemenil aj to je dosť dôležité

myslím že si myslel peľový filter, vzduchový by asi nepomohol, nič s tým nemáSmile
no ja ked idem do práce mám auto cely čas vonku, no zakrývam čelné sklo handrou ktorá dočiahne až po bočné a žiadny problém...
no a čo sa týka rohoží, treba ich aspoň vytriasť a pred zamknutím auta ho nechať vyvetrať, pretože ked ho odstavíte tá voda sa vyparuje a preto su okna zamrznité, ked ho vyvetráte a bude v nom zima nič sa nevyparí....
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Okná zamŕzajú z vnútra   Okná zamŕzajú z vnútra - Stránka 2 Icon_minitime18/1/2009, 18:33

no jo, aj pelovy som vymenil ...ale je to uz oka....ani nemrznu nic...a uz aj fajnucko teplucko v aute je Very Happy
Návrat hore Goto down
zemacik111
Začiatočník
Začiatočník
zemacik111

Registrácia : 27.01.2009
Počet príspevkov : 11

OdoslaťPredmet: Re: Okná zamŕzajú z vnútra   Okná zamŕzajú z vnútra - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 00:42

a nemate vlhky pelovy filter???????
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Okná zamŕzajú z vnútra   Okná zamŕzajú z vnútra - Stránka 2 Icon_minitime29/1/2009, 13:12

no mam taky pocit ze to robil pelovy...a ked som ho vymenil uz to je oka...takze pravdepodobne tam bol hacik
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Okná zamŕzajú z vnútra   Okná zamŕzajú z vnútra - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Okná zamŕzajú z vnútra
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Zamrzanie oknied z vnutra
» ovladanie zrkadla z vnutra
» tecie mi voda do vnutra!!!!
» el.okna

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: