VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

ako odstavit ostrek svetiel

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

ako odstavit ostrek svetiel Empty
OdoslaťPredmet: ako odstavit ostrek svetiel   ako odstavit ostrek svetiel Icon_minitime5/1/2009, 13:35

hawk,
viem ze vacsina riesite opacny problem,a sice ako tam tie ostreky dat,ale mna by zaujimalo ci je mozne, a ak ano ako najjednoduchsie odstavit ostrekovace svetiel. nemam s nimi nejake problemy, pri terajsich mrazoch asi primrznu sem tam, ale ide hlavne o to ze pod nimi mam vo vystuhe naraznika ballasty na xenony a nechcem aby mi to tam zbytocne striekalo vodu,hlavne ked primrznu ....napadlo ma ci naahodou nemoze byt nejaky prepinac cez VAG...to by bola parada:)
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: ako odstavit ostrek svetiel   ako odstavit ostrek svetiel Icon_minitime5/1/2009, 13:50

podlamna staci ked das spinku alebo nejaky klip na hadicku alebo ju prehni a pritiahni sk paskou. ja mam tak odstaveny zadny stierac teda privod vody v hadicke lebo som zadny stierac daval prec. No a elektroniku mozes odstavit napriklad poistkou ak je zvlast na ostrek svetiel...
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: ako odstavit ostrek svetiel   ako odstavit ostrek svetiel Icon_minitime5/1/2009, 13:53

hmm s tou poistkou to nie je zly napad.radsej by som to odstavil elektronicky ako mechanicky.ked dam dole naraznik tak to co vidno na ostrek svetiel tak hadicky su podstatne hrubsie a pevnejsie ako na zadny stierac...idem checknut tie poistky
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: ako odstavit ostrek svetiel   ako odstavit ostrek svetiel Icon_minitime5/1/2009, 14:08

viac hlav viac rozumu. toto mam na tomto fore/clube a vlastne vseobecne na forach rad.
THX goes to remco:good shoot chlape...tusim ze poistka cislo 33 ....vec vyriesena a este aj zvysna poistka v kufri dance
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: ako odstavit ostrek svetiel   ako odstavit ostrek svetiel Icon_minitime

Návrat hore Goto down

ako odstavit ostrek svetiel
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Automaticke rozsvietenie svetiel ...
» ostrekovace svetiel
» zatmavovanie svetiel

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: