VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

ostrekovace svetiel

Goto down 
+6
Tyouko
Kuric
boraTDI
macog4
baciluss
seka4
10 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
seka4
Autoškolák
Autoškolák
seka4

Male
Vek : 38
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 112
Auto : GOLF IV 1.9TDI ´99 4motion AGR 66kw

ostrekovace svetiel Empty
OdoslaťPredmet: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime20/1/2008, 11:40

zdravim....chcem si dat spravit ostrekovace svetiel koli xenonom...a zaujimalo by ma kde nieco take mozem zohnat alebo neviete niekto kto nieco take robi a co to stoji dikes.... Very Happy
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime22/1/2008, 22:24

seka4 napísal:
zdravim....chcem si dat spravit ostrekovace svetiel koli xenonom...a zaujimalo by ma kde nieco take mozem zohnat alebo neviete niekto kto nieco take robi a co to stoji dikes.... Very Happy
Tak tie ostrekovace zozenies u VW alebo tusim aj v Elite ich maju na ich stranke. Alebo na vrakaci alebo od niekeho kto ich bude predavat.Podla tohto sa bude aj odvijat cena Wink
Potom potrebujes vacsiu nadrzku na ostrekovace 5L a cerpadielko plus kabelaz.
Návrat hore Goto down
macog4
Začiatočník
Začiatočník
macog4

Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 26
Auto : GIV

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime4/5/2008, 12:27

Na vrakačoch sa t dosť ťažko hladá... ja už pár mesiacov hladam motorček do nádržky na ostrek svetiel. (roztrhol mi ho v zime mráz)
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime4/5/2008, 12:36

no motorček kúp nový alebo náhradu majú ich v elite aj autokeely alebo intercars inak ostrekovače do nárazníka+krytky do farby+hadičky +veľká nádržka +robota cca 3-4 tis
Návrat hore Goto down
macog4
Začiatočník
Začiatočník
macog4

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime4/5/2008, 14:53

Budem musieť kupiť original lebo kupil som náhradu a má slabí tlak čo má za následok že su malo vysunuté a slabo striekaju. Sad
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime4/5/2008, 15:15

a máš tam origo ostrkovače svetiel ? môže to byť aj malým priemerom hadičiek ,ale ked máš origo tak to vymeň ,nech ti vrátia prachy napr. a kúp origo vw
Návrat hore Goto down
macog4
Začiatočník
Začiatočník
macog4

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime4/5/2008, 19:50

Mam origo od výroby priamo vo výbave.Dik za radu Very Happy ((ale hladanie po strankach je prima,napriklad som hladal vec za 2500 sk a zamenil som ju za vec čo mi v podstate v garaži zavadzala...)
Návrat hore Goto down
macog4
Začiatočník
Začiatočník
macog4

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime8/6/2008, 12:11

No motorček som zohmal , z Pasata. :g4b:
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime12/3/2010, 20:12

Panove a viete mi poradit ci zozeniem cisto iba vrchnu cast Ostrekovacov ? Viete iba bych to dal do farby auta a prilepil to tam , Cisto iba vizual bez funkcie Razz
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime12/3/2010, 21:03

Kuric napísal:
Panove a viete mi poradit ci zozeniem cisto iba vrchnu cast Ostrekovacov ? Viete iba bych to dal do farby auta a prilepil to tam , Cisto iba vizual bez funkcie Razz
zdar tie krytky maju vo VW ale dost drahe do 15E za kus cislo by malo byt: lava 1J0 955 109 A , prava 1J0 955 110 A tak pouzite je dost problem zohnat, aspon u nas...
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime13/3/2010, 13:48

Kuric napísal:

ja som to tiez takto spravil, ale nikde ich nebolo mozne zohnat, tak som musel kupit v TT v Comodexe.je to dost drahe.Tusim okolo 15 eur stala jedna ta krytka + lakovačka.
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime15/3/2010, 20:43

Diky moc ked som investoval do origo xenonov tie 2 krytky ma nezabiju Smile Diky za tie cisla hned zajtra ich kupim Smile
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 236
Auto : Golf IV, 1.9TDI (66kw) chip na (115hp), r.v. 98, 3dv.

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime15/3/2010, 21:28

Kuric origo xenony ta kolko stali ?? 500€?
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime16/3/2010, 06:48

Kuric napísal:
Diky moc ked som investoval do origo xenonov tie 2 krytky ma nezabiju Smile Diky za tie cisla hned zajtra ich kupim Smile

len uz som sa stretol aj s tim ze policajti chceli vidiet aj funkcnost tich ostrekovacov, nie len ze su tam krytky. zalezi na akeho natrafis.
Návrat hore Goto down
Nagasaki
Vodič
Vodič
Nagasaki

Male
Registrácia : 04.04.2009
Počet príspevkov : 157
Auto : VW Golf 5 Tdi

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime16/3/2010, 08:34

kamarat ma na golfe funkcne ostreky, ale vo vnutry ma kolecko na nadstavovanie vysky svetiel , ked som mu povedal ze by tam nemalo byt, ale vzadu automaticky senzor tak hovoril ze to je origo od vyroby tak to kupil, ale nedalo mu dal to na VAG a zistil ze boli tam dorabane, takze aj ked ma funkcne ostreky stale moze dostat pokutu lebo nema vzadu senzor....ja som to tiez vyriesil prilepenim zaslepok, ale pri kontrole vzdy trpnem Very Happy
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime16/3/2010, 10:08

Nagasaki napísal:
kamarat ma na golfe funkcne ostreky, ale vo vnutry ma kolecko na nadstavovanie vysky svetiel , ked som mu povedal ze by tam nemalo byt, ale vzadu automaticky senzor tak hovoril ze to je origo od vyroby tak to kupil, ale nedalo mu dal to na VAG a zistil ze boli tam dorabane, takze aj ked ma funkcne ostreky stale moze dostat pokutu lebo nema vzadu senzor....ja som to tiez vyriesil prilepenim zaslepok, ale pri kontrole vzdy trpnem Very Happy

v akych svetlach mas tie xenony?
Návrat hore Goto down
Nagasaki
Vodič
Vodič
Nagasaki

Male
Registrácia : 04.04.2009
Počet príspevkov : 157
Auto : VW Golf 5 Tdi

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime16/3/2010, 10:19

origo vw xenony
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime17/3/2010, 23:31

No uvidime ked ich nahodim , ja som si do origo xenonov objednal 5000 k vybojky tak dufam ze to nebude Zelenych moc drazdit Razz a ak to budu riesit tak Pani ja som to tak kupil , ja sa do toho neviznam , ano staci 20 E ? Dovi Very Happy
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime18/3/2010, 06:48

ja som to tiez raz takto zahral ze to som take kupil ostrekovace svetiel Icon_biggrin ale uz su xenony minulost umna.
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime18/3/2010, 08:15

Kuric napísal:
No uvidime ked ich nahodim , ja som si do origo xenonov objednal 5000 k vybojky tak dufam ze to nebude Zelenych moc drazdit Razz a ak to budu riesit tak Pani ja som to tak kupil , ja sa do toho neviznam , ano staci 20 E ? Dovi Very Happy

5000K su uplne pohode,..ja ich mam ale v origo bixenonoch, mal som tam originali (4300K) a teraz som tam supol 5000K je to skoro rovnake, len trosku viac do bielo-modra,..uz keby si dal 6000K a viac tak potom by to bolo na chuja.. ostrekovace svetiel Icon_smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovace svetiel   ostrekovace svetiel Icon_minitime

Návrat hore Goto down

ostrekovace svetiel
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» nejdu ostrekovace a v nadrzke je plna
» Ovladanie svetiel
» zatmavovanie svetiel
» PRERABKA SVETIEL H1+H1 NA H4.AKO?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: