VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem s diodovymi svetlami

Goto down 
+2
ivco85
apophis
6 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime3/2/2009, 22:17

mato500 napísal:
nikibad napísal:
mato500 napísal:
apophis:
ja mam tie iste zadne svetla co ty a nemam problem..aspon zatial som nic nevsimol Very Happy akurat hmlovku zadnu nezapinam lebo brutal silno svieti a nebudem jak kar oslepovat auta zamnou zbytocne.. nikdy som ju pocas jazdy nezapol Very Happy

....he tak az ta uvidi policaj priprav sa na pokutu Shocked zadna je za hmly.znizenej viditelnosti,...atd povinna,a musi svietit..No ale su pekne silne tie diodky ja som zapojil obydve strany Surprised

no nemusia svietit to by ma uz daaavno stavili...
ani predne ani zadne nezapinam..predne mam xenon a zadne netreba..spekulujem prepojit hmlovky s brzdami.. ale to az neskor

...no tak to este ta nevideli Cool .Predne nemusis,ale zadnu musis,je to vo vyhlaske.A myslim ze asi 2-3roky do zadu (alebo viac) priesiel zakon povinne mat zadnu hmlovku k stredu vozovky(staci jeda).Vsak vsetci montovali aj na stare skodule,na vsetko hehe Very Happy .A tak isto je uz povinne 3 brzdove svetlo(auto bez neho uz nekupis,nove)
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime3/2/2009, 22:19

tak brzdove je seria Very Happy
ale videli Very Happy aj stali za mnou na krizovatke a nic..no na buduce zapnem co to spravi Very Happy:D
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime3/2/2009, 22:24

k tym hmlovkam.. ked si v meste a ides v kolone aut, ja by som bil tych co si nechaju zapnute hmlovky. to je naco dobre? opalujem sa radsej od slnka Smile
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime3/2/2009, 22:25

apophis napísal:
k tym hmlovkam.. ked si v meste a ides v kolone aut, ja by som bil tych co si nechaju zapnute hmlovky. to je naco dobre? opalujem sa radsej od slnka Smile

Very Happy:D tak to mas pravdu no ja ani mimo nezapinam..proste to nerobim... Very Happy dovod??- Basketball
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime3/2/2009, 22:31

apophis napísal:
..myslim ze je tam vynimka v meste,aby si neopaloval ako pises niekoho ked stojis na semaforoch...........
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime3/2/2009, 22:35

ked je fakt husta hmla, tak si mimo mesto zapnem, aby nemali cajti dovod ma zastavit Smile ale to som fakt len par krat zazil.

inac vsetko je to len o slusnom spravani sa voci sebe. ked je zamnou nejaky blbec, co ma opaluje hmlovkami, tak si aj ja tu zadnu zapinam Very Happy
ked ich nezapnes preto, ze si myslis ze niesu potrebne a nechces druhych osvetlovat, tak si myslim ze to aj policajtovi v pohode vysvetlis..
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime3/2/2009, 22:36

no mozno vysvetlim ked to teraz nezmenili vo vyhlaske Very Happy:D:D
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime3/2/2009, 22:39

apophis:
inac zajtra skusim tie svetla zapnut-startnem a ci zhasnu ako tebe... som zvedavy ako to bude
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime3/2/2009, 22:40

...ee mozno vysvetlis,ale zalezi na policajtovi.A inac ked ta zastavy tercom a je hmla a che ti dat pokutu tak ju nikdy neplat!!§Dovod::za znizitelnej viditelnosti ta musi zastavit cervenym svetlom,a to kyvanim v hornom polkruhu.........hehe to mam overene!!!
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime3/2/2009, 22:41

nikibad napísal:
...ee mozno vysvetlis,ale zalezi na policajtovi.A inac ked ta zastavy tercom a je hmla a che ti dat pokutu tak ju nikdy neplat!!§Dovod::za znizitelnej viditelnosti ta musi zastavit cervenym svetlom,a to kyvanim v hornom polkruhu.........hehe to mam overene!!!
Very Happy:D:D fajn dobra rada
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime3/2/2009, 22:49

mato dik, vyskusaj a daj vediet.

inac s tym zastavovanim je to pravda, tiez to predomnou moj kolega potvrdil, ze je to pravda. toto im povedal a neplatil Smile
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime3/2/2009, 22:55

oks ... dam vediet ..
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem s diodovymi svetlami
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Pomoc so svetlami
» Odrazka na 5tych dverach medzi svetlami
» problem s ABS
» problem s ABS
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: