VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem s diodovymi svetlami

Goto down 
+2
ivco85
apophis
6 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

problem s diodovymi svetlami Empty
OdoslaťPredmet: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime18/12/2008, 14:36

Zdravim pani,
potreboval by som poradit, ako mam riesit problem so zadnymi svetlami. Uz odkedy mam auto mi blbnu tak, ze ked su zasvietene a nastartujem, vtedy svetla v case startovania zhasnu, predne sa potom rozsvietia, ale zadne obcas nie. Ked potom zhasnem a zasvietim, tak uz svietia. V poslednom case mi ale zacalo blbnut lave svetlo, ze sa obcas nazasvieti, alebo zhasne za jazdy. Vtedy bud staci zhasnut a zasvietit, ale dnes rano som musel zhasnut motor, znova nastartovat a az potom zacalo svietit. Su to diodove svetla, konektory su privedene do nejakej ciernej skrinky, odtial su uz diody napajane.
Poradte prosim, ako postupovat.
Napadlo ma skusit pripojit ziarovku (kedze nemam druhe svetla) na konektor co ide do svetla a skusit nastartovat, ci tiez zhasne spolu s tym druhym svetlom. Ak bude svietit, chyba je vo svetlach. Ale co potom, ak to blbnu svetla? Smile
Vopred dakujem.
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime18/12/2008, 14:54

tiez by som sa najprv zameral nato ci je problem v samotnych svetlach alebo niekde v elektrike auta...v podstate by stacilo keby ti niekto pozical tu dosku so ziarovkami co sa vklada do origo svetiel na odskusanie..nebolo by vobec treba cely reflac..tu napojit a odskusat k de je vlastne problem....
veci ako poistky, ukostrenie a podobne veci predpokladame ze su OK...Smile
ak je problem v samotnom svetle..to uz bude horsie....predpokladam ze tam z dovodu tych diod bude neaky clen (ta cierna krabicka co spominas)ktora bude riesit elektricku vyvazenost tych svetiel alebo ako by som to nazval ..Smile..proste neaky plosak asi..ale to uz hadam...
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime18/12/2008, 15:10

takze som na Tvoju radu zohnal od kolegu druhe svetla (zhanali sme mu nove a az ked si mi to poradil, tak na napadlo sa spytat, ci tie stare este ma). sice je jedno prasknute, ale na odskusanie staci.
skusim ich zapojit a otestovat, ci je to naozaj vo svetlach. asi to bude v tom, preto som sa do toho zatial nepustal. predsa len, rozoberat ciernu skrinku nebude sranda Smile ak su to svetla, tak to rozoberiem a uvidim, co je tam.
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime26/1/2009, 11:55

tak problem je (mozno iba docasne) vyrieseny.
problem bol iba v kontaktoch, stacilo vsetky kontakty vo svetle rozpojit a pripojit.
pre istotu som este prehodil tie cierne skrinky medzi svetlami, ak to zacne blbnut v druhom svetle, tak je jasne ze problem je inde. este kupim sprej na kontakty a toho tam trosku fuknem.
samozrejme som to nevyriesil tak jednoducho ako je to tu napisane, len nahodou som na to prisiel a chvilu som sa s tym trapil Smile
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime26/1/2009, 13:25

apophis napísal:
tak problem je (mozno iba docasne) vyrieseny.
problem bol iba v kontaktoch, stacilo vsetky kontakty vo svetle rozpojit a pripojit.
pre istotu som este prehodil tie cierne skrinky medzi svetlami, ak to zacne blbnut v druhom svetle, tak je jasne ze problem je inde. este kupim sprej na kontakty a toho tam trosku fuknem.
samozrejme som to nevyriesil tak jednoducho ako je to tu napisane, len nahodou som na to prisiel a chvilu som sa s tym trapil Smile
Parada..majstre..ten sprej na kontakty urcite skus...poviem mozno taky trivialny priklad..ale v pivnici nam stale doma skratovala ziarovka..uz som myslel ze je niekde zozrata izolacia vedenia a opiera sa to oseba a preto skratuje...no skusil som taky uplne laicky trik a nastriekal som to objimky ziarovky sprej na kontakty..odvtedy ani blik..Smile
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 16:41

Aby som nezabudol, zase zhasina a teraz to druhe svetlo, kam som prehodil tu ciernu skrinku. Takze problem je urcite v nej. Neviem preco to vtedy islo, mozno preto ze to bolo v teple chvilu. Podla mna tam bude studeny spoj. Rozoberiem az ked nahodim druhe svetla, aby som si tieto nepokazil a nemal cim svietit.
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 19:49

no ja mam tize zadne led diodove a tiez ked startujem zo zasvietenymi svetlami tak mi zadne zhasnu.Musim vypnut a zapnut znova svetla.....som chytl sok ked som ich namontoval svietili a potom zhasol a zas nastartoval a nesvietilo.Som myslel ze som nieco pos....ale asi to je tak schvalne scratch
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 20:17

tak aspon toto ma nemusi trapit Smile schvalne to asi nebude, lebo obcas zostanu svietit aj po starte. tiez volaka chyba, ale ked o nej vies, tak to nevadi. proste zasvietis az po starte a no problem.. Smile
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 20:23

inac mam tie iste co ty len v chromovom prevedeni.tak uvidime casom ci nahodou nezacnu blbnut, mam ich tam len pol roka........
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 20:25

tieto su z 2005 a az teraz zacalo jedno blbnut. tak hadam aspon 3 - 4 roky Ti vydrzia Wink
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 20:31

inac kolko ta vtedy vysli.cena??? Mna 3700czk
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 20:36

mna nic, uz boli na aute ked som ho kupil. ale nedavno som ich mal zhodene a vyrobene su 2005.
v Nemecu su od 89 eur + cena dopravy. ale este cca rok a pol dozadu stali raz tolko.. na Sk som ich vtedy pod 6000 nenasiel. teraz ich mali napriklad v A-TS za 4500 Sk.
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 20:50

no dnes su cena celkom v pohode ale ako pises rok a pol dozadu pod 6000sk nesli.Ja som ich bral tiez v akci s nejakych 5200czk na 3700czk.
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 21:13

apophis a nechces ich predat??? vzal by som ich
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 21:22

neskoro, uz ich berie marshall Smile pred chvilou sme sa dohodli, prepac
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 21:38

tak,tak Cool tu musi byt clovek nonstop online aby neprisiel o dolezite veci Wink
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 21:42

no ty koxo
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 21:52

apophis:
ja mam tie iste zadne svetla co ty a nemam problem..aspon zatial som nic nevsimol Very Happy akurat hmlovku zadnu nezapinam lebo brutal silno svieti a nebudem jak kar oslepovat auta zamnou zbytocne.. nikdy som ju pocas jazdy nezapol Very Happy
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 22:09

mato500 napísal:
apophis:
ja mam tie iste zadne svetla co ty a nemam problem..aspon zatial som nic nevsimol Very Happy akurat hmlovku zadnu nezapinam lebo brutal silno svieti a nebudem jak kar oslepovat auta zamnou zbytocne.. nikdy som ju pocas jazdy nezapol Very Happy

....he tak az ta uvidi policaj priprav sa na pokutu Shocked zadna je za hmly.znizenej viditelnosti,...atd povinna,a musi svietit..No ale su pekne silne tie diodky ja som zapojil obydve strany Surprised
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime3/2/2009, 22:12

nikibad napísal:
mato500 napísal:
apophis:

....he tak az ta uvidi policaj priprav sa na pokutu Shocked zadna je za hmly.znizenej viditelnosti,...atd povinna,a musi svietit..No ale su pekne silne tie diodky ja som zapojil obydve strany Surprised

no nemusia svietit to by ma uz daaavno stavili...
ani predne ani zadne nezapinam..predne mam xenon a zadne netreba..spekulujem prepojit hmlovky s brzdami.. ale to az neskor
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problem s diodovymi svetlami   problem s diodovymi svetlami Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem s diodovymi svetlami
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Pomoc so svetlami
» Odrazka na 5tych dverach medzi svetlami
» problem s ABS
» problem s ABS
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: