VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Predne a Zadne tuningove svetla...

Goto down 
+5
cubic214
zuzko
Lucko
Dreik
Marshall_G_IV
9 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 12:42

jasne, viem ze je zopar typov aut co nemaj sosovku a maju xenony, ale vo vacsine pripadov to tak nie je. co sa tyka mna ja ostrekovace mam od vyroby takze llen to auto sklapanie mi chyba
Návrat hore Goto down
trinity
Vodič
Vodič
trinity

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 286
Auto : GIV, Passat, ...

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 14:53

ja som montoval xenony do starej a6tky a uz som ich prehnal aj cez poistovnu a nikto nic nenamietal. ani policajti pri spisovani buracky, ani poistovna pri preplacani ...
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 16:31

no to by ti nemali nijako dokazat treba schovat startery resp tie krabicky od xenonov a mas vyhrate ale podla mna zasa daju ze to musis mat zapisane v technicaku a sme aj tak v riti
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 21:06

No ved to uz tak aj je,...ze to musis mat aj v technicaku. Ale najvecsia pitchovina je to ze ani auta s origos xenonmi nemaju zapis v technicaku,...tak ako budu vediet kde to zapisane ma byt a kde nie..? alebo to vsetky auta co po slovensku jazdia a maju xenony maju ist teraz na dopravne a zacat zapisovat..? Shocked sak to je kktina ako traky. Sk*rveny policajti, potrebuju naplnit statne kasi tak vymyslaju p*coviny. (a pritom to nemaju ani domyslene)
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 21:19

no takto..ono to podla mna nieco do seba ma..ale otom potom....
a najma....citi sa niekto z vas neako extra bezpecnejsie ci ma xenony alebo nie?? myslim ci citi realny rozdiel medzi tymi povedzme 4000 a 6000 K???..ak hovorime samozrejme o parabole....
a myslim ze kazdy policajt ktory nema v hlave uplne nasr. lakho zisti ci to tam je origo alebo nie....
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 21:25

ale ved to uz pochop ze to je len uplna buzeracia... nepoviem nech zastavuju takych ktory osvetcuju druhych, tych nech pokutuju premna kazdy den, ale co sa co maju starat do druhych ludi, po novom roku este co zacnu diktovat este aj to ze aky benzin a s ktorej benzinky mam tankovat inak dostanem pokutu..? Evil or Very Mad UUUUUUPLNA MAGORINA CELI POLICAJNY ZBOR NA SK. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Tam vobec nejde o bezpecnost, ide o tom ze je to diktatorstvo,..."tak toto budete mat a nic ine". A vobec niesu tie zakony postavene na logickom mysleni... To iste ako cierny pas na prednom skle... jasne ze je zakazany ale ked si dam dole clonitko na slnko tak mam este mensie zorne pole ako ked mam iba cierny pas. A do toho ich je kkt ked budem mat aj celi rok dole to clonitko...tam je uz aka logika..? Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 21:32

Marshall_G_IV napísal:
ale ved to uz pochop ze to je len uplna buzeracia... nepoviem nech zastavuju takych ktory osvetcuju druhych, tych nech pokutuju premna kazdy den, ale co sa co maju starat do druhych ludi, po novom roku este co zacnu diktovat este aj to ze aky benzin a s ktorej benzinky mam tankovat inak dostanem pokutu..? Evil or Very Mad UUUUUUPLNA MAGORINA CELI POLICAJNY ZBOR NA SK. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Tam vobec nejde o bezpecnost, ide o tom ze je to diktatorstvo,..."tak toto budete mat a nic ine". A vobec niesu tie zakony postavene na logickom mysleni... To iste ako cierny pas na prednom skle... jasne ze je zakazany ale ked si dam dole clonitko na slnko tak mam este mensie zorne pole ako ked mam iba cierny pas. A do toho ich je kkt ked budem mat aj celi rok dole to clonitko...tam je uz aka logika..? Evil or Very Mad

uplny suhlas, ja ked dam dole clonitko vidim velky kkt...preto ho ani nedavam dole....za pas ma zatial nezj.bal nikto iba na STK.Dalsia vec ked sme uz pritom preco pokutuju pasy? ved seba ohrozujem ked ich nemam nikoho ineho...kamosa zdrbali zato ze nemal na zimakoch puklice ze si ich tam ma dat lebo na kolese su vselijake ostre hrany ze sa tam niekto moze poranit...a teraz mi niekto povedzte ze im nejebe....
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 21:34

takto sa nad vecami rozmyslat neda pretoze by sa zvrhol cely system do anarchie..Smile
a samozrejme uz neplati "cervene" heslo co nie je dovolene, je zakazane...ale sme to upgrade-li na co nie je zakazane je dovolene.Smile..takze je to vsetko iba hranie so slovickami.... a je na kazdom ako si to vylozi a aku dieru v zakone si najde...
kazdopadne HID sada v parabole je na niektorych autach svinstvo....nehovorim ze to je prave pripad golfu.....ale povedzme si pravdu ze stav velkej casti aut ktore chodia po nasich cestach je desivy....takze je na mieste aby sa uz nieco zacalo aj realne robit(pretoze vsetci velmi dobre vieme ako funguju aj STK-cky)...no zase je pravda ze to mohli zobrat aj z ineho konca...
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 21:43

Lucko;
Na tie pasi uplny suhlas...moj nazor ich je do toho kkt ci som priputany alebo nie je to moj zivot.
Moj nazor na SK policiu,...keby robili radsej to co maju neostal by im cas na vymyslanie hluposti.
A ties priznam ok, niesu prijemne tie xenony v obycajnej parabole ktora je bez clonitka pred vybojkou alebo ak ma este neciru optyku tak nepoviem ani slovo nech ich zastavuju,..ale zasa aby sa s kazdym hadali ako aj na G IV ked uz v IV boli origo robene xenony...ako mi to dokaze..? Clonitko pred vybojkou mam, nalepim tam kusok plastu akoze mam ostrekovace, poriadne skrijem do naraznika balasty a co mi dokaze..?
A nemoze mi povedat ze to nemam v technicaku ked ani nove auta to od vyroby nemaju v technicaku,..ako predstav si ze si zajtra kupis noveho TUAREGA priamo s VW a tie kur*y ta budu cakat rovno pred obchodom a hned ta zastavia "no pan vodic vidim ze mate xenony ukazte ci ich mate v technicaku" no jasne ze ich tam nemas, tak ti ako zoberu papiere alebo co...? no neisu kkti..?
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 21:43

Lucko napísal:
Marshall_G_IV napísal:

uplny suhlas, ja ked dam dole clonitko vidim velky kkt...preto ho ani nedavam dole....za pas ma zatial nezj.bal nikto iba na STK.Dalsia vec ked sme uz pritom preco pokutuju pasy? ved seba ohrozujem ked ich nemam nikoho ineho...kamosa zdrbali zato ze nemal na zimakoch puklice ze si ich tam ma dat lebo na kolese su vselijake ostre hrany ze sa tam niekto moze poranit...a teraz mi niekto povedzte ze im nejebe....

treba si nastudovat zakon 315 z roku 96 a jeho novelizovane vyhlasky....a mozete zdrba...vat vy ich... Wink
ale povedzme si pravdu niektori su fakt kkti a beru to moc osobne.Smile
ale stym zakonom to myslim vazne..vlastna skusenost...Smile nie je toho az tak vela....a neverili by ste ako som im zavrel hubu ked zistili ze tie zvasty ovladam lepsie ako oni.... Razz
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 21:50

ivco85 napísal:
Lucko napísal:
Marshall_G_IV napísal:

treba si nastudovat zakon 315 z roku 96 a jeho novelizovane vyhlasky....a mozete zdrba...vat vy ich... Wink
ale povedzme si pravdu niektori su fakt kkti a beru to moc osobne.Smile
ale stym zakonom to myslim vazne..vlastna skusenost...Smile nie je toho az tak vela....a neverili by ste ako som im zavrel hubu ked zistili ze tie zvasty ovladam lepsie ako oni.... Razz

ty si chodiaca kniha to vieme o tebe Wink
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 22:15

no jo v technicaku, fakt by som si pozrel ten technicak kde je zapisane ze auto ma xenony heh...neako to nemaju podla mna premyslene zelenaci...no co uz uvidime co z toho vsetkeho bude...
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2008, 00:31

ja mam hid bez cocky ale taham ich az na minimum ak mam pocit ze svietia vysoko ak sme viacery a podobne. balasty mam umiestnene vo vystuhe naraznika cize nie je sanca ich najst, mam aj ostrekovace origo takze celkom fajn. Minule ma manici stopli, typek len tak mrkol na svetla uz som cakal ze nieco povie, ale nic. mozno ho zastavili tie ostrekovace alebo neviem...:)ale pre istotu mi dal este fukat Smile))
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2008, 00:34

nebolo to ako v tom vtipe ze zastavia typka policajti a pytaju sa....
Pan vodic preco sedite dvaja za volantom..???
a on nato..a vy ste ma preco hned obklucili??Smile
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2008, 00:55

Very Happy no nastastie nie.....ale myslel som ze si ma chlapci vychutnaju, pekne z dialky si ma odchytili tak som nieco cakal.ale boli v pohode, nech im to vydzri a siria to dalej Smile
Návrat hore Goto down
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime27/1/2009, 12:37

1. do technicaku sa ziadne xenony nezapisuju...ani u novych ani u dodatocne montovanych
2. policia sr. - zakony nenavrhuje, neschvaluje - iba sleduje ich dohlad
3. dodatocne montovane xenony ti fizel zisti na aute takto:
- pohodene krabicky od hid sady, štartre...
- nemas spominane ostrekovače
- nemas gyroskopicke nastavovanie skolonu (automaticke)
- zrakovo ti pozrie či maš koliesko na reguláciu sklonu svetlometov na palubke
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime27/1/2009, 12:39

Marshall_G_IV napísal:
Caute chalani taka otazocka...je pravda ze tieto svetla niesu povolene, a mozem za ne chytit pokutu? Alebo je to dako homologizovane aj pre SR..?
http://www.autodoplnky.cz/sys.php?action=image_detail&typ=DMA&src=picture/shop/zbozi/full/lampy_autostyle_new_062.jpg&type=picture&method=javascript
http://www.autodoplnky.cz/sys.php?action=image_detail&typ=DMA&src=picture/shop/zbozi/full/tuningove_lampy_4156.jpg&type=picture&method=javascript

za tie svetla ti nemozu dat postih...pokial ich budes mat zalozene bez dalsej upravy....napr modre parkovačky...atd
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Predne a Zadne tuningove svetla...   Predne a Zadne tuningove svetla... - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Predne a Zadne tuningove svetla...
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Tuningove zadne svetla
» Predne svetla s G4 na G3
» predne svetla
» predne svetla
» LED predne svetla

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: