VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Rada ohladom vystrelovacieho kluca

Goto down 
+9
kendzast
Riko
ponkal
muro
modry golf
lupo
ivco85
baciluss
michalyx
13 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
Riko
Začiatočník
Začiatočník
Riko

Male
Vek : 49
Registrácia : 28.12.2008
Počet príspevkov : 30
Auto : Golf V 1,9 TDI 77kW,BXE,01/08

Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Vystrelovací klúč na Golfa IV   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2008, 17:38

Mám rovnaký problém s vystrelovacím klúčom,chýba mi ovládacia čast klúča ktorá je ulomená a neviem kde by sa dala zohnat.
Návrat hore Goto down
michalyx
Autoškolák
Autoškolák
michalyx

Male
Registrácia : 10.12.2008
Počet príspevkov : 117
Auto : IV 1,6 AZD

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 3 Icon_minitime2/1/2009, 11:55

Riko napísal:
Mám rovnaký problém s vystrelovacím klúčom,chýba mi ovládacia čast klúča ktorá je ulomená a neviem kde by sa dala zohnat.

potrebujes s ovalnimi abo hranatimi tlac??
Návrat hore Goto down
kendzast
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 12.10.2009
Počet príspevkov : 1
Auto : VW Golf Variant 4, 1.9TDI, 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 3 Icon_minitime12/10/2009, 20:10

Cavte potrebujem surne poradit.

Kupil (by)som 4kovy Golf Variant 1.9 TDI; 2005. Problem je v tom ze som k nemu dostal 1 kluc (pravdepodobne nahradny) a dialkove od alarmu (s centralonm). Ziadne ine pristupove prvky som neobdrzal Smile Otazka znie ze co s tym? Verim tomu ze existuju aj dalsie kluce. Akurat ze ci v Dunaji alebo u niekoho vo vacku Sad
Zvazoval som nejake moznosti ale netusim ci su vobec realne.
1) Spravia mi vo VW nahradne kluce (mam len TP)?
2) Vedia mi preprogramovat dialkove (bude to k niecomu)?
3) Spravi mi Zeder nahradne (preprogramovane) dialkove k tomu co mam alebo to musim risit upne novy system?
Alebo budem musiet vymenit komplet klucovu logiku a zacat stavat na zelenej luke? Absolutne netusim kolko by stalo. Mate nitekto skusenost? Kedze sa poznam tak pripustam moznost ze by som ten jediny kluc stratil Smile

Dik za odpoved.
Návrat hore Goto down
Mathes
Začiatočník
Začiatočník
Mathes

Male
Vek : 34
Registrácia : 28.06.2009
Počet príspevkov : 28
Auto : Golf IV

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 3 Icon_minitime22/11/2009, 13:17

Zdravím. Prepáčte že otváram starú tému ale chcel by som na môjho golfa dorobiť vystrelovací kľuč. Vo výbave nemám el. okná len centrál, rv.2000. Mám možnosť z oktavie získať kľuč+ asi budem potrebovať aj komfortnú jednotku. Môžte mi prosím poradiť či sa vôbec oplatí do toho púšťať a ako nato? Ďakujem. Prepáčte som úplný začiatočník. Ďakujem
Návrat hore Goto down
kindo
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 37
Registrácia : 23.04.2009
Počet príspevkov : 94
Auto : VW GOLF V TDI

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 3 Icon_minitime26/11/2009, 16:18

Ja by som sa chcel opytat aky kluc si mam zhanat s dialkovym ked mam goLF IV 98r? je to highline a ten s dialkovym som stratil. 434 alebo 434 mhz?
Návrat hore Goto down
PROCHY 603
Začiatočník
Začiatočník
PROCHY 603

Male
Registrácia : 05.09.2009
Počet príspevkov : 40
Auto : VED 1,9 SDI

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 3 Icon_minitime9/2/2010, 19:01

Pozri moj navod: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Dalkove-origo-ovladani.htm

PLATI AJ PRE GOLF IV Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 3 634340
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 3 Icon_minitime9/2/2010, 19:41

Kindo: 434 alebo 434 mhz? ved to je jeden a ten isty Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 3 Icon_wink potrebujes 433mhz...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Rada ohladom vystrelovacieho kluca
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» IMMO aky transponder do kluca
» Otvorenie kluca HELLA 315 MHZ
» Prerabka kluca na VYSTRELOVAK.
» Problem so synchronizaciou kluca

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: